Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Euthalia Physis Anti-oxidant and calming Soap!

Hey Fairies.....

Σήμερα σου έχω την λύση για εύκολο, αποτελεσματικό και φυσικό ντεμακιγιάζ! Ένα σαπούνι, χειροποίητο, φτιαγμένο από 100% φυσικά συστατικά  που είναι αντιοξειδωτικά, και καθαρίζουν, ηρεμούν και ανανεώνουν το πρόσωπο. Ο λόγος για το σαπούνι της Euthalia Physis με κίστο και ελαιόλαδο! 


Μη βιαστείς να πεις ότι μιλάμε για ένα συνηθισμένο σαπούνι... Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σαπούνι που περιέχει κίστο, το μοναδικό Μεσογειακό βότανο που καταπολεμά τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες, επιταχύνοντας την ανανέωση των κυττάρων. 

Προορίζεται για τα αφυδατωμένα και ερεθισμένα ή με ακμή δέρματα τα οποία τα ηρεμεί άμεσα. Η καθημερινή χρήση του μειώνει τις ρυτίδες και λευκαίνει την επιδερμίδα.
Μέσα στην πολύ πρωτότυπη τετράγωνη συσκευασία του σαπουνιού θα βρεις ένα μικρό, φυσικό σφουγγαράκι ιδανικό για το ντεμακιγιαζ. Κάνει πλούσιο αφρό και πραγματικά αφαιρεί το μακιγιάζ πολύ εύκολα και αποτελεσματικά! Μετά την χρήση του, το δέρμα δε τραβάει καθόλου και το νιώθεις πολύ ενυδατωμένο και φρέσκο!
Δες το πώς έγινε μόλις το έβρεξα...
Συστατικά: ελαιόλαδο, αβοκάντο, βούτυρο καριτέ, βούτυρο κακάο, καρυδέλαιο, φοινικέλαιο, αμυγδαλέλαιο και κίστο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στην ιστοσελίδα της Euthalia physis εδώ! Tα σαπούνι Euthalia είναι διαθέσιμο στο aidbox.gr .
Μπορείς να κάνεις like στην σελίδα της Euthalia, στο FB εδώ, για να ενημερώνεσαι για νέα προϊόντα και προσφορές!
Μην παραλείψεις να διαβάσεις το review για το λάδι-serum Euthalia physis για τα μάτια που λάτρεψα! 
Έχεις δοκιμάσει κάτι από την Euthalia physis, Fairy Girl? Πώς σου φαίνεται το σαπούνι ντεμακιγιάζ?



Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...