Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

New Clinique Pop matte and liquid Pop Lip Colours!

Hello Fairies...

Το φθινόπωρο μας αφήνει σιγά σιγά και την σειρά του παίρνει ο χειμώνας με τις δικές του ομορφιές και τα δικά του χρώματα! Η τάση λοιπόν του χειμώνα είναι ματ χείλη και έντονα χρώματα και η Clinique ξέρει καλύτερα από όλους πώς να ακολουθεί τις τάσεις! Μετά την αγάπη που δείξαμε όλες στα Pop lipsticks ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε και τις νέες ματ υφές!
Τα Clinique Pop Liquid Lipsticks είναι υγρά κραγιόν σε μορφή gloss, με πλούσιο όμως χρώμα, σταθερότητα και ματ αποτέλεσμα!! Ένα υγρό κραγιόν που δεν κολλάει στα χείλη και δεν θα σε εγκαταλείψει για 6 και πλέον ώρες ακόμα και αν φας και πιεις!



Είναι colour+primer που σημαίνει ότι δεν χαρίζει απλώς ένα έντονο πλούσιο χρώμα, αλλά παράλληλα περιποιείται τα χείλη χαρίζοντας ενυδάτωση και άνετη εφαρμογή. Κυκλοφορούν σε 8 αποχρώσεις και είναι σίγουρο ότι όποια και αν είναι τα γούστα σου θα βρεις το δικό σου Clinique Pop Liquid Lipsticks





Εγώ είχα την τιμή να βρεθώ στο Mall of Cyprus στο stand της Clinique στα Debenhams και να δοκιμάσω όλα τα Clinique Pop Liquid Lipsticks, ώστε να μπορέσω να καταλήξω στο αγαπημένο μου,  και όλα αυτά, στα χέρια της έμπειρης συμβούλου της Clinique Μαρίας Βασιλείου την οποία ευχαριστώ απεριόριστα για την υπομονή και την δουλειά της! 

Φυσικά ήθελα να δοκιμάσω και τα νέα Clinique Pop matte lip colour + primer, γιατί τα κλασσικά pop με το φωτεινό τελείωμα είναι από τα αγαπημένα μου (δες λεπτομέρειες εδώ). Η υφή τους είναι βελούδινη και απλώνονται στα χείλη σαν χάδι, δεν είναι λιπαρά, όμως ενυδατώνουν τα χείλη σε βάθος και το χρώμα τους γίνεται άμεσα ματ και σταθερό για πολλές πολλές ώρες (8+)! Θα τα βρεις σε 16 αποχρώσεις και είμαι σίγουρη ότι δεν θα αγαπήσεις μόνο μία!





Εγώ επέλεξα να κάνω δικό μου το Clinique Pop matte lip colour + primer σε απόχρωση Pow Pop γιατί είναι από τα πιο πλούσια μωβ κραγιόν που έχω συναντήσει ποτέ! Το χρώμα του είναι έντονο και πλούσιο και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. 

Στην φωτογραφία φοράω την αντίστοιχη απόχρωση σε Pop Liquid την Black Licorice Pop.


Παρακάτω στις πάνω φωτογραφίες βλέπεις το pop matte lip colour+primer (χωρίς και με φλας) και στις από κάτω το Matte liquid lipstick αντίστοιχα.






 Όλα τα διαθέσιμα χρώματα είναι αυτά...
Και να μην παραλείψω να σου δείξω και μερικές χριστουγεννιάτικες προσφορές που μου τράβηξαν την προσοχή!





Για το νέο Aromatics in Black που το περίμενα πώς και πώς να έρθει στην Ελλάδα θα σου μιλήσω εκτενέστερα σε επόμενη ανάρτηση, αφού εννοείτε ότι το φοράω ήδη καθημερινά!

Πώς σου φάνηκαν οι νέες κυκλοφορίες και τα νέα ματ κραγιόν της Clinique, Fairy Girl?? Ποιο ξεχώρισες για να κάνεις δικό σου?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...