Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

No more spots with Dermopur Patch Liquide by Castalia!

Γεια σου Fairy Girl...

Το Fairy Make up Tales αγαπάει τα δερμοκαλλυντικά της Castalia και σήμερα θα σου παρουσιάσω ένα προϊόν που κυκλοφόρησε μέσα από την πράσινη σειρά, ειδικά για μεικτά-λιπαρά δέρματα με τάση ακμής! Το Dermopur Patch Liquide είναι ένα προϊόν σε μορφή ζελέ, το οποίο περιέχει ενεργά συστατικά υψηλής αποτελεσματικότητας και δράσης ενάντια στις ατέλειες! 

Με απλά λόγια, το ζελεδάκι της Dermopur απλώνεται πάνω στο ανεπιθύμητο σπυράκι - αμέσως μόλις αντιληφθείς τις προθέσεις του - και αμέσως δημιουργεί ένα διάφανο φιλμ το οποίο δρα ενάντια στο σπυράκι άμεσα!
Τοποθετούμε μία μικρή ποσότητα πάνω του το βράδυ και μέχρι το επόμενο πρωί που θα το αφαιρέσεις με χλιαρό νεράκι, αυτό θα έχει κάνει την δουλειά του και σου υπόσχομαι το σπυράκι να υποχωρήσει μέσα σε δύο εφαρμογές... Α, και η ανεπιθύμητη κοκκινίλα  του ερεθισμού θα είναι και αυτή παρελθόν.

Τα αποτελεσματικά συστατικά του είναι Salicylic acid, acnacidol και η καταπραυντική Aloe vera, τα οποία βοηθούν στην αποφυγή της ανάπτυξης και της μεταφοράς βακτηρίων, καθαρίζει και ενυδατώνει το σημείο εφαρμογής και αποτρέπει την δημιουργία μαύρων στιγμάτων. 
Εγώ το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με την αγαπημένη μου Dermopur matte fluide κρέμα προσώπου, η οποία αφήνει το δέρμα μου απολύτως ματ και απαλλαγμένο από σπυράκια!!!

Αν έχεις και εσύ λιπαρό ή μεικτό δέρμα η σειρά Dermopur by Castalia είναι αυτή που θα λατρέψεις και εσύ και το πρόσωπο σου!!!

Έχεις δοκιμάσει κάτι από την σειρά Dermopur, Fairy Girl? Yποφέρει και εσένα το δέρμα σου από ατέλειες και λιπαρότητα?


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

  1. Thank you for this awesome review!
    Nice produt!
    Enjoy your sunday!
    http://helenamybeauty.over-blog.com/2016/09/les-tendances-mode-homme-hiver-2016-the-man-fashion-trends-winter-2016.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελω πολύ να την δοκιμάσω! Γενικά, την Κασταλια την εμπιστευομαι πολυ! Ειναι καλη εταιρεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νομιζω οτι πρεπει οπωσδηποτε να την δοκιμασω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...