Σάββατο 14 Μαΐου 2016

The ideal balance Face cream by Youth Lab!

Γεια σου Fairy Girl...

Τώρα που ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει και το καλοκαίρι αρχίζει να μας κλείνει το μάτι αρχίζουν τα προβλήματα μου με την αντιπαθητική γυαλάδα στο πρόσωπο! Χρησιμοποιώ καθημερινά (εννοείτε) αντηλιακό (ή βάση με υψηλό δείκτη) αλλά πάντα επιθυμώ να φοράω και την κρέμα ημέρας μου κάτω από αυτά! Φυσικά το ιδανικό είναι η κρέμα που χρησιμοποιούμε τους καλοκαιρινούς μήνες να μην είναι καθόλου βαριά, να ενυδατώνει, χωρίς όμως να αφήνει λιπαρότητα και φυσικά να απαλύνει λεπτές γραμμές και να προστατεύει από την αντιγήρανση! Μήπως με θεωρείς λίγο υπερβολική?
Εγώ την βρήκα αυτή την κρέμα και έχω ενθουσιαστεί μαζί της! Είναι από την αγαπημένη μου (ελληνική) Youth Lab και ονομάζεται Balance Moisture Cream! Eίναι κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες, ακόμα και αυτές με τάσεις ακμής. Έχει μία υφή απίστευτα δροσερή, ιδανική για τις ζεστές μέρες και ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας κατά την διάρκεια της μέρας! Καταπραΰνει ερεθισμούς και επαναφέρει την απαλότητα και την λείανση στην επιδερμίδα! Να σου πω και το καλύτερο? Μειώνει τους διεσταλμένους πόρους και ενυδατώνει σε βάθος, ενώ έχει ματ αποτέλεσμα! Είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε κρέμα ιδανική για λιπαρά δέρματα!
Φυσικά όπως όλα τα προϊόντα της Youth Lab έχει δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, είναι μη φαγεσωρογόνα και χωρίς parabens.


Αν επιθυμείς ακόμα πιο λαμπερό πρόσωπο και αποτοξινωμένο, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις 2 φορές την εβδομάδα την Cleansing Radiance Mask που δεν αποχωρίζομαι ποτέ! Διάβασε γιατί την αγαπώ, στην ανάρτηση μου εδώ!

Αλήθεια, για το Beauty Tool by Youth Lab έχεις ακούσει? Μάθε πώς θα αλλάξει ο τρόπος που καθαρίζεις το πρόσωπο σου και πως θα αποκτήσεις την ιδανική φυσικά λάμψη που επιθυμείς, click here!
Την  Balance Moisture Cream και όλα τα προϊόντα της Youth Lab θα τα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα-eshop τους εδώ! Η  Balance Moisture Cream κοστίζει 21€ και θα την αποκτήσεις από εδώ!

Ποιά είναι η αγαπημένη σου κρέμα για λιπαρές επιδερμίδες Fairy Girl? Tι έχεις αγαπήσει από την Youth Lab?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα προιον της Youth Lab,αν και ακουγεται πολύ ελκυστικό,καθως έχω και εγώ μεικτό δέρμα και έντονη λιπαρότητα στη περιοχή Τ δυστηχως...Μαρέσει που υποστηρίζεις Ελληνικές εταιριες και μας ενημερώνεις!!Με τη πρώτη ευκαιρια θα το δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κρέμα που έψαχνα !! Θα προτιμούσα να έχει spf γιατί το δικό μου λιπαρό δέρμα δεν αντέχει και κρέμα και αντηλιακό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαινεται πολύ καλή εταιρεία η YouthLab! πρέπει να την προτιμήσω <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...