Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Glow with the Power of Mandarines by Decleor Paris!

Hi Fairy Girls...

Δεν είναι νέο ότι λατρεύω τις κρέμες που μυρίζουν και περιέχουν εσπεριδοειδή! Όταν μάλιστα αυτές είναι και αποτελεσματικές τόσο έχω έναν παραπάνω λόγο να τις αγαπήσω! Σήμερα θα σου μιλήσω για μια γαλλική εταιρεία που τα προιόντα της με ταξιδεύουν κάθε φορά που τα χρησιμοποιώ σε κήπους γεμάτους με μανταρινιές! Ο λόγος για την Decleor Paris και την σειρά Aromalisse και Αromessence με μανταρίνι!

Η κρέμα Εnergising smoothing Cream spf 15 by Decleor ήταν αποκάλυψη για μένα .για αρχή με κέρδισε η υπέροχη αεροσκεγή συσκευασία της και η αντλία της που εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται με μία περιστροφική κίνηση.
Η κρέμα μυρίζει μανταρίνια και αυτό το βρίσκω υπερ-αναζωογονητικό! Η αντηλιακή της προστασία spf 15 είναι αρκετά καλή για την εποχή και η υφή της ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται  παχύρρευστη, στην πραγματικότητα γίνεται ένα με την επιδερμίδα! 
Θα σου πώ τι με κέρδισε σε αυτή την κρέμα με την πρώτη χρήση, το ότι αμέσως έκανε το πρόσωπο μου να φαίνεται ξεκούραστο και γέμισε τις μικρές γραμμές έκφρασης κάνοντας το πρόσωπο μου να φαίνεται πιο σφριγυλό και φρέσκο...μαγικό δεν ακούγεται? Και όμως έτσι έγινε! 
Περιέχει φυσικά εκχύλισμα Πορτοκαλιού που προλαμβάνει 
και αντιμετωπίζει τις πρώτες ανάγκες του δέρματος, Εκχύλισμα Galanga που απαλύνει και αναδομεί το δέρμα, μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων ενώ ταυτόχρονα διπλασιάζει την παραγωγή Υαλουρονικού Οξέως.
Περιέχει Υαλουρονικό Οξύ, Εκχύλισμα Ginseng και Πέρλες
 που αναδεικνύουν την φωτεινότητα και την λάμψη. 
Προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αυξάνει και συγκρατεί τα επίπεδα υγρασίας, προλαμβάνει την δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
Τονώνει και φωτίζει τον δερματικό ιστό και μειώνει άμεσα τα  
σημάδια της κούρασης από το πρόσωπο.Όταν μία κρέμα σε 
κερδίζει ακόμα από τις πρώτες χρήσεις, τότε καταλαβαίνεις  
ότι δεν θα είναι δύσκολο να την αγαπήσεις!
To Aromessence Mandarine smoothing serum είναι ένα λαδάκι προσώπου σε ένα πολυτελέστατο γυάλινο μπουκαλάκι, του οποίου μόλις ανοίγεις το καπάκι σε συναπαίρνουν τα δροσερά αρώματα του μανταρινιού και σε γεμίζουν ενέργεια! Προλαμβάνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και αντιμετωπίζει τις ήδη υπάρχουσες. Χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα αλλά και διόρθωση στον τόνο της, ενώ παράλληλα προστατεύει και ενυδατώνει  τον δερματικό ιστό.

Περιέχει αιθέρια έλαια μανταρινιού και περγαμόντου που δρουν αντιγηραντικά στις ρυτίδες καθώς και λεμονιού που έχει έντονη αντισηπτική και τονωτική δράση. Περιέχει και φυτικά έλαια όπως αυτό του φουντουκιού που προσφέρει μακράς διάρκειας ενυδάτωση, Καμέλιας που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα και Ηλίανθου που δρα θρεπτικά και προστατευτικά!
Μια σταγόνα κάθε βράδυ είναι υπέραρκετή για πρόσωπο και λαιμό! Αφού την ζεστάνω λίγο στις παλάμες μου, το μυρίζω και αφήνω τα έλαια να δράσουν στον οργανισμό μου τονωτικά και εξαγνιστικά, στην συνέχεια το απλώνω στο πρόσωπο και τον λαιμό με κυκλικές κινήσεις και αυτό απορροφάται εντελώς στο βάθος της επιδερμίδας μου!
Πραγματικά αυτή η ιεροτελεστία είναι μαγική και έχει πολύ θετικές επιδράσεις και στην καταπολέμηση του άγχους μου, διώχνοντας μακριά μου τις έγνοιες της ημέρας λίγο πρίν πέσω στο κρεβάτι!

Η Decleor παρόλο που δεν είχα ξαναδοκιμάσει προιόντα της με κέρδισε με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα τους! Τα Decleor Aromalisse και Aromessence είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα φαρμακεία αλλά και στο Beautycom.gr
Σου αρέσουν τα εσπεριδοειδή στα προιόντα περιποίησης της επιδερμίδας σου Fairy Girl? Εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αποτελεσματικά, εσύ?
Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

  1. Ακούγεται πολύ δροσερό,ανοιξιάτικο και αποτελεσματικό!!!Λατρευω τη μυρωδιά απο μανταρινάκι,περγαμόντο και λεμονάκι!Είναι πολύ τονοτικές,και τις χρησιμοποιώ και στην αρωματοθεραπεία στην οποία εφαρμόζω!Ωραίο review Μαίρη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...