Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

My fragile hair just found their shampoo, Olivia Papoutsanis!

Γεια σου Fairy Girl...

Για τα σαμπουάν Olivia σου είχα ξαναμιλήσει εδώ! Όμως τώρα, με αφορμή την νέα κυκλοφορία  σαμπουάν έπρεπε να σε κατατοπίσω σχετικά! Κυκλοφόρησαν λοιπόν δύο νέα σαμπουάν Olivia ειδικά για εύθραυστα μαλλιά και για βαμμένα μαλλιά με εξελιγμένες συνθέσεις! 
Το πρώτο που αναζήτησα για δοκιμή ήταν αυτό για τα εύθραυστα μαλλιά! Λόγω της λεπτής μου τρίχας, τα μαλλιά μου είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητα και με τάση ψαλίδας και χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας κάθε εποχή του χρόνου!


Τα σαμπουάν Olivia είναι φυσικά προϊόντα, πλούσια σε βιολογικά εκχυλίσματα καρπού και φύλλων ελιάς και περιέχουν προβιταμίνη Β5, όλα αυτά αποτελούν τα ιδανικότερα συστατικά για την περιποίηση των μαλλιών! Το σαμπουάν για εύθραυστα μαλλιά περιέχει συμπληρωματικά εκχύλισμα ρυζιού το οποίο βοηθάει στο να καθαρίζει απαλά τα εύθραυστα μαλλιά και παράλληλα να τους χαρίζει λάμψη, φρεσκάδα και δύναμη!

Μην ξεχάσω να σου πω ότι μυρίζει υπέροχα και αφήνει στα μαλλιά μία απίστευτη φρεσκάδα που διαρκεί! Από το πρώτο κιόλας λούσιμο θα δεις τα μαλλιά σου να λάμπουν και μετά τον 1 μήνα χρήσης, θα διαπιστώσεις ότι έχουν γίνει και πιο δυνατά και υγιή από την ρίζα ως την άκρη! Αν το συνδυάσεις και με την μαλακτική κρέμα Olivia θα καταενθουσιαστείς!

Έχει όμως και ο καλός μου αγαπημένο σαμπουάν Olivia, αυτό για κανονικά μαλλιά και πάντα φροντίζω να τα προμηθεύομαι διπλά!! Και φυσικά μερικά σαπούνια Παπουτσάνης δεν λείπουν ποτέ από το μπάνιο μας!

Ξέρεις ότι μπορείς να προμηθευτείς τα αγαπημένα σου σαμπουάν και αφρόλουτρα Olivia από το eshop Papoutsanis εδώ?
Θυμήσου ότι τα Olivia δεν περιέχουν Parabens, mineral oil, artificial colors, silicones, EDTA, propylene glycol, Phthalates, PCM, NM and animal origin ingredients!!! 

Και είναι και ελληνικά και έχουν και παρουσία για πάνω από 1,5 αιώνα στο χώρο! Χρειάζεσαι και άλλα για να τα εμπιστευτείς?
FB Page Olivia Papoutsanis (link)

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...