Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Gosh #foundationdrops and Coral Velvet touch Lipstick!

Hello Fairy Girls...

Ξέρω πόσο πολύ σου αρέσουν τα νέα προϊόντα μακιγιάζ και σήμερα θα σου συστήσω την εταιρεία Gosh Copenhagen!
Ένα foundation που εφαρμόζεται σε σταγόνες, πώς σου ακούγεται?
Το Gosh Foundation Drops είναι ένα προϊόν που δεν έχω ξαναδεί παρόμοιο του! Είναι ένα νέο foundation με απίστευτα λεπτόρρευστη υφή και χαρίζει τέλεια εφαρμογή με μόνο λίγες σταγόνες! Είναι πλούσιο σε έλαιο Argan και Anti-derm με φυσικά και μαλακτικά συστατικά με ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες ενώ στην σύνθεση του δεν περιέχονται καθόλου νερό και αρώματα!
Είναι ένα foundation που χαρίζει κάλυψη και απόλυτη ενυδάτωση σε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα! 4 σταγόνες είναι αρκετές για ομοιόμορφο χρώμα και τόνο με ελαφριά κάλυψη, ενώ με 6 σταγόνες η κάλυψη είναι μέτρια και το αποτέλεσμα είναι φυσικό! 
Είναι πραγματικά σαν να μην φοράς τίποτα στο πρόσωπο σου και η αίσθηση άνεσης και ενυδάτωσης διαρκεί όλη μέρα...  Νομίζω ότι τώρα που πλησιάζει το καλοκαιράκι είναι ιδανικό, και για μένα που έχω μεικτό δέρμα μία πούδρα σώζει την κατάσταση μετά από 6 ώρες... 
Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις και στην δική μου επιδερμίδα ταίριαξε η natural που θεωρώ ότι ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες, δεν περιέχει ροζ υποτόνους και είναι τόσο μπεζ, όσο πρέπει!
Θα το βρεις στο πιο ενημερωμένο κατάστημα καλλυντικών, το BeautyCom.gr, εδώ!
Και φυσικά δεν θα παρέλειπα να δοκιμάσω και ένα από τα πολυσυζητημένα ματ κραγιόν της Gosh! To Gosh Velvet Touch Lipstick-Matt σε μία άκρως ανοιξιάτικη Κοραλί απόχρωση!
Το Coral 004 απλώνεται βελούδινα στα χείλη, δεν αφήνει κενά και έχει κρεμώδη σύσταση! Το χρώμα του παραμένει σταθερό για 5 και πλέον ώρες κρατώντας τα χείλη βελούδινα! 
Και αυτό διαθέσιμο στο BeautyCom.gr σε πολύ δελεαστική τιμή, δες το εδώ!

Visit BeautyCom.gr on Facebook!

Περισσότερα Gosh προϊόντα θα βρεις εδώ.....εγώ ήδη έκανα wishlist...εσύ τα έχεις δοκιμάσει Fairy Girl?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

  1. Μου αρέσουν και τα δυο αλλα το κραγιόν σε αυτό το χρωμα δεν το είδα ηλεκτρονικό κατάστημα !Καλο Πάσχα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gosh Foundation Drops,φαίνεται πολύ ιδιαίτερο μου αρέσει στο μπουκαλάκι το πώμα πολύ πρακτικό και το σημαντικότερο η απόχρωση του είναι πολύ φυσική.Όσο για το κραγιόν λατρεύω τις κοραλί αποχρώσεις και αυτό σαν χρώμα είναι ξεχωριστό ούτε έντονο πολύ γλυκό σαν απόχρωσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραια απόχρωση και ενδιαφέρον post!!!Φενεται βελούδινο και απλώνεται όμορφα!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...