Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

My unique Crystal Rose Blotting Papers! And a Giveaway!!

Hello Fairies...

Η σημερινή ανάρτηση απευθύνεται σε όλα τα Fairy Girls που θέλουν αψεγάδιαστο μακιγιάζ όλη την μέρα, χωρίς γυαλάδες και ενοχλητική λιπαρότητα! 
The story of my life! Φεύγω από το σπίτι με το πιο τέλειο μακιγιάζ που έχω δημιουργήσει και είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό, είναι μία εξαιρετική μέρα σήμερα και το μακιγιάζ μου θα πρέπει να μείνει στην θέση του όλη την ημέρα, μέχρι το βράδυ! Πώς θα γίνει αυτό με το δικό μου μεικτό δέρμα που μετά από το πολύ 6 ώρες θα αρχίσει να γυαλίζει?
ακολουθεί Giveaway, after the Jump...



Ο σύμμαχος μου είναι ένας και μοναδικός! Τα υπέροχα, μοναδικά, καταπληκτικά χαρτάκια Crystal Rose! Τι? Μην μου πείς ότι δεν έχεις ακούσει για τα περίφημα blotting Papers? Ήμουν σίγουρη ότι τα ήξερες... άλλωστε τι ενημερωμένο Fairy Girl θα ήσουν! Όμως τα Crystal Rose blotting Papers είναι διαφορετικά και γι' αυτό τα ξεχώρισα και δεν τα αποχωρίζομαι!
Καταρχήν είναι άκρως φυσικά, αφού είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικές ίνες ξύλινου πολτού και περιέχουν φυσικό ροδόνερο! Η μυρωδιά τους είναι απερίγραπτα όμορφη και φρέσκια!  
Φρεσκοκομμένα τριαντάφυλλα που απορροφούν απαλά την λιπαρότητα από το πρόσωπο χωρίς να αφαιρέσουν μακιγιάζ και το αφήνουν απαλό και matte για πολλές ακόμα ώρες. Τα Crystal Rose έρχονται από την πανέμορφη Κύπρο και μπορείς να τα κάνεις δικά σου με 15€ και δωρεάν μεταφορικά!

Αν σου φαίνεται ακριβό, αξίζει να σου πω ότι κάθε συσκευασία Crystal Rose περιέχει 100 ροζ χαρτάκια και είναι διπλάσιου σχήματος από όλα όσα κυκλοφορούν στην αγορά, οπότε ένα κάθε φορά είναι υπέρ αρκετό!
H παραγγελία σου μπορεί να γίνει μέσω της σελίδας της Crystal Rose στο FB από εδώ! 
Μέσα στον Απρίλιο οι αντιπρόσωποι της Crystal Rose θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, οπότε αν ενδιαφέρεσαι να τα αποκτήσεις πιο σύντομα, στείλε ένα μήνυμα στην σελίδα τους!
Πες μου πώς σου φαίνεται η χρήση των blotting papers Fairy Girl! Τα δικά μου δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα μου χειμώνα-καλοκαίρι... 

Update 6-4-2016! 
The Giveaway!

Θέλεις να δοκιμάσεις και εσύ τα απίθανα χαρτάκια κατά της λιπαρότητας Crystal Rose, Fairy Girl?
Το Fairy Make up Tales και η Crystal Rose χαρίζουν σε 4 τυχερά Fairy Girls από μία συσκευασία Crystal Rose blotting papers!!  To Giveaway είναι ανοιχτό για κατοίκους Ελλάδας και λήγει στις 18 Aπριλίου 2016 στις 18.00!
Για να το διεκδικήσεις , απλά ακολούθα τα βήματα....
  • Like στην σελίδα Fairy Make up Tales on Facebook (από εδώ)
  • Like στην σελίδα Crystal Rose  on Facebook, από εδώ!
  • Άφησε ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση λέγοντας μου αν συνηθίζεις να χρησιμοποιείς τέτοια χαρτάκια και επίσης τι είναι αυτό που κάνει τα crystal rose να ξεχωρίζουν από άλλα blotting papers! Μην ξεχάσεις να αφήσεις το email σου για να επικοινωνήσω μαζί σου σε περίπτωση που κερδίσεις!
  • Like, Share and Comment την φωτογραφία του διαγωνισμού από εδώ! Γιατί είναι όμορφο να μοιράζεσαι! (Καθημερινά για επιπλέον συμμετοχές). Αν δεν έχεις facebook απλά άσε σχόλιο με το email σου και την απάντηση σου! 

For Extra Entries: 

  • Follow Fairy Make up Tales on Instagram και κάνε Repost την φωτογραφία του giveaway με το τo hashtag #Fairymakeuptales_Giveaway, #crystalrose μην το ξεχάσεις για να μπορέσω να το ελέγξω και φυσικά να είναι δημόσιο.
  • Share το giveaway στο Google+ από εδώ
 Many kisses from Fairy {oo} Mary!

53 σχόλια:

  1. χμ...ομολογώ πως δεν γνώριζα οτι υπάρχει τέτοιο προιον!Θα ήθελα ομως να το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έτυχε να δοκιμάσω κατι τετοιο αλλα φαινεται πρωτοποριακο !;πολυ θα το ήθελα
    Instagram desp_cha
    Despina_chalkidou@yahoo.gr
    Gfc Despina Chalkidou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφος διαγωνισμός, καλή επιτυχία σε όλους! Δεν έχω χρησιμοποιήσει πάλι χαρτάκια που απορροφούν τη λιπαρότητα!Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι περιέχουν φυσικά συστατικά και έχουν διπλάσιο μέγεθος από αλλα παρόμοια που κυκλοφορουν. Email : Helenpapas80@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν γνώριζα για το προιον αλλα ενθουσιαστηκα μολις ειδα οτι υπαρχει κατι τετοιο και θα ηθελα να το δοκιμασω. Μας ειναι απαραιτητο για να διατηρουμε το μακιαγιαζ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτο το προιον.....ευχαριστουμε πολυ για το δωρο....
    email:ntin.sot@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eυχαριστούμε πολύ!!!!!! Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε κατι αναλαγο ουτε καν γνωριζα οτι υπάρχει κατι τετοιο!!!!Θα ηθελ απολυ να τα δοκιμασω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήξερα ότι υπάρχουν ειδικά χαρτιά για τη λιπαρότητα, αλλά δεν έχω δοκιμάσει κανένα, μιας και δεν το είχα ψάξει. Τώρα, που είδα το άρθρο, θα ψάξω σίγουρα για τα συγκεκριμένα. Έχω πολύ λιπαρή επιδερμίδα και σε 30' από την ώρα που βαφομαι γυαλίζω σε όλο το πρόσωπο. Υπέροχο δώρο λοιπόν! Ευχαριστούμε!!
    emi22lyk@yahoo.gr
    Fb: Emi Moutzouri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η αληθεια οτι πρωτη φορα βλεπω αυτο το προιον γενικως θα ηθελα να τα δοκιμασω καλη επιτυχια σε ολες και ευχαριστουμε email: eyakii@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αλήθεια είναι ότι έμαθα για την ύπαρξη τους πριν λίγα λεπτά,μέσω αυτής της ανάρτησης και θα ήθελα πάρα πολύ να τα δοκιμάσω!!!!!!!!!!!
    Ευχαριστούμε πάρα πολύ για ακόμη ένα όμορφο δώρο!!!!
    E-mail: eleftheria_81@yahoo.gr
    FB: Ελευθερία Χανιά
    Google+ : eleftheria Chania
    Instagran: eleftheria_ch (σε ακολουθώ αλλά δεν κατάφερα να βρω τη φωτογραφία του διαγωνισμού για να κάνω repost....θα δοκιμάσω ξανά αργότερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ ωραίο δώρο! Θέλω πολυ να τα δοκιμασω! Ειναι πολυ ενδιαφέρον που ξ συσκευασία περιέχει τόσα τεμάχια κ ειναι μεγάλου μεγέθους! Ευχαριστουμε πολυυυυ ❤️❤️❤️ eirinikou@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν έτυχε να χρησιμοποιήσω ποτέ κάτι παρόμοιο, αλλά ακούγεται εξαιρετικό για τους καλοκαιρινούς μήνες!!! Μακάρι να σταθώ τυχερή!!!
    Άσε που έχουν διπλάσιο μέγεθος από όσα κυκλοφορούν & εφαρμόζονται και επάνω από το μακιγιάζ!
    kchatzidimitriou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχαριστούμε πολύ!!!! Δεν έχω χρησιμοποιήσει πότε κάτι ανάλογο!!!!Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω!!!!!!! anthi_pa@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν εχω χρησιμοποιησει χαρτάκια που απορροφούν τη λιπαρότητα! Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι ότι περιέχουν φυσικά συστατικά και έχουν διπλάσιο μέγεθος από αλλα παρόμοια που κυκλοφορουν.
    Email : Nansy-19701@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαρίζουν στην επιδερμίδα μία αίσθηση φρεσκάδας και δροσερή, ματ όψη...είναι ιδανικά για κάθε τύπου δέρματος.. email georgiavetsou ,instagram georgiavetsou fb georgiavetsou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν τα γνωρίζω τωρα που τα βλέπω τι κάνουν θα ήθελα να δοκιμάσω.
    Katrinbat@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. wow!
    fbLolga ristani
    e-mail:olgaristani@yahoo.gr
    google+:olga ristani
    gfc:olivia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ χαρτάκια που απορροφούν τη λιπαρότητα γιατί δεν ήξερα καν την ύπαρξη τέτοιων προϊόντων!! Φαίνεται ενδιαφέρον προϊόν, πολύ χρήσιμο για το μακιγιάζ μας, ειδικά το καλοκαίρι, και θα ήθελα πολύ να το δικιμάσω!! Ειδικά αυτά που περιέχουν φυσικά συστατικά και έχουν διπλάσιο μέγεθος από τα άλλα του εμπορίου! Ευχαριστούμε πολύ!!
    email lilvouts@gmail.com
    Google+ Lilia V.
    instagram v.lilie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτέ και θα ηθελα πολυ να τα δοκιμασω. Θεωρω οτι τα crystal rose θα ξεχωριζουν για το ιδιαιτερο άρωμά τους! Ευχαριστουμε! e-mail: mariamarconiou@gmail.com, FB: Maria Marconiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν ετυχε να δοκιμασω κατι παρομοιο!Ευχαριστουμε για την ευκαιρια!
    email: desp.sideri@hotmail.com
    fc : Despoina Sideri
    google+ despoina sideri
    gfc: desp.sideri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοια χαρτάκια αλλά μου αρέσει πολύ που τα crystal rose είναι άκρως φυσικά,κατασκευασμένα από 100% φυσικές ίνες ξύλινου πολτού και περιέχουν φυσικό ροδόνερο!!!Ευχαριστούμε για την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε!!! facebook/google+:Κρυστάλω Σταμάτη
    e-mail:marakim13@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όχι ακόμα.
    iosifgrigoriou@hotmail.com
    FB: Iosif Grigoriou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ FB: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν έτυχε να δοκιμάσω κάτι τέτοιο αλλά φαίνεται πρωτοποριακό! πολύ θα ήθελα να τα δοκιμάσω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. techniemi@yahoo.gr Τέλειο προϊόν και άκρως καινοτόμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει τετοια χαρτακια, χρησιμοποιω απλα χαρτομαντηλα, το ροδονερο που εχουν μου τραβηξε την προσοχη, θα ηθελα πολυ να τα δοκιμασω! facebook: Artemis Papachristou
    g+: Vicky A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο!
    gfc mkiriakou
    email mkiriakou@rocketmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν συνηθήζω να χρησιμοποιώ τέτοια χαρτάκια. Έχω δοκιμάσει μια φορά blotting papers και αυτό που το κάνει ξεχωριστό το συγκεκριμένο crystal rose είναι κατασκευασμένα απο 100% φυσικές ίνες ξύλινου πολτού και περιέχουν φυσικό ροδόνερο !!! email: tsoumanid@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τέλεια.

    Πάντως απο τη σελίδα σας μαθαίνουμε διάφορα νεα προϊόντα και μαθαίνουμε τι κάνουν.Ευχαριστούμε

    fb:Γεωργία Φωτιάδου
    gfc:Georgia Fotiadou
    e-mail:georgitsa_87@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν γνώριζα καν ότι υπάρχουν τέτοια προϊόντα. Ξεχωρίζουν γιατί έχουν διπλάσιο μέγεθος από τα άλλα του εμπορίου! Ευχαριστούμε πολύ!! gfc/g+/fb: Ζωή Χασιώτη zoe_xasioti@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ποτε μου δεν εχω χρησιμοποιησει τετοια χαρτακια..

    Πολυ θα ηθελα να τα δοκιμασω!!
    Ευχαριστουμε!!!
    fb Penny Toli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. η αληθεια οτι πρωτη φορα βλεπω αυτο το προιον γενικως θα ηθελα να τα δοκιμασω καλη επιτυχια σε ολες και ευχαριστουμε email: antonia1p@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν γνώριζα το προιον αλλα πραγματικά ενθουσιαστηκα όταν διάβασα γι αυτό και θέλω να το δοκιμασω. Είναι ξεχωριστά γιατί είναι κατασκευασμένα απο 100% φυσικές ίνες ξύλινου πολτού και περιέχουν φυσικό ροδόνερο.
    email:thebillymar@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πιστεύω πως αυτό που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από όλα τα άλλα είναι το γεγονός πως είναι άκρως φυσικά, κατασκευασμένα από 100% φυσικές ίνες ξύλινου πολτού και περιέχουν φυσικό ροδόνερο.Δυστυχώς δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοιο προϊόν γιατί δεν είχα πεισθεί πως κάνουν δουλειά...Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε!!!
    email:charatsiari.maria@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πραγματικά δεν γνώριζα ότι υπάρχουν χαρτάκια για την λιπαροτητα!!! Θέλω πολύ να τα δοκιμασω!! (mariakostar@gmail.com )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. δεν τα εχω δοκιμασει δεν ηξερα οτι υπηρχαν αλλα θελω πολυ ειδικα για μενα πιστευω οτι ειναι οτι καταλυλοτερο ειδικα με την δουλεια που κανω ....καλη μου επιτυχια angelina22_7@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δεν έχω δοκιμάσει αλλα θα ήθελα πολύ!Φαίνεται πολύ καλό προϊόν και όπως διάβασα είναι 100% απο φυσικές ίνες ξύλινου πολτού και περιέχουν φυσικό ροδόνερο και αυτό μου αρέσει πιό πολύ! Email:theoni_1991@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ
    FB Lena Zafiri
    Instagram lefkoz
    G+ Lena Zafiri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά θα το ήθελα πολύ!!!
    FB: Maria Mimi Oikonomidi
    MimiOikonomidi@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ευχαριστούμε πολύ!!!! δεν τα έχω δοκιμάσει ούτε τα γνώριζα.Φαίνεται πολύ καλό προϊόν και όπως διάβασα είναι 100% από φυσικές ίνες ξύλινου πολτού και περιέχουν φυσικό ροδόνερο και αυτό μου αρέσει πιο πολύ! email kiki.antonopoulou@yahoo.gr fb Kiki Antonopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ξεχωρίζουν γιατί έχουν διπλάσιο μέγεθος από τα άλλα του εμπορίου! Πραγματικά δεν γνώριζα ότι υπάρχουν χαρτάκια για την λιπαροτητα!!!
    fb/g+: Xrisa Vasiliou fatsoulalepto4ever@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. δεν τα γνωριζα καν δεν τα ειχα ακουσει για να πω την αληθεια
    athinave@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11mpelaf@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. όχι αλλά θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. δεν γνώριζα οτι υπάρχει τέτοιο προϊόν!Θα ήθελα να το δοκιμάσω!
    ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ!!!!!!
    marikos21o@gmail.com
    FB name:Μαρια Κωστη
    gfc:MARI KOS
    google+:MARI KOS
    Twitter: @MARIKOS10
    instagram : mariakoste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δεν έχω χρησιμοποιησει κάτι ανάλογο ούτε γνώριζα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο!!!!Θα να τα δοκιμάσω!!!! ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ !!!!!!!!!
    andriadiotoy@gmail.com
    FB name:Ανδρια Διωτου
    gfc:ΑΝΔΡΙΑ ΔΙΩΤΟΥ
    google+:ΑΝΔΡΙΑ ΔΙΩΤΟΥ
    Twitter: @andriadiotoy
    instagram : andriadiotou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. δεν γνώριζα οτι υπάρχει τέτοιο προιον!Θα ήθελα ομως να το δοκιμάσω!
    fb Elen Karida
    eleanakarida@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. τελεια μιας και εχω λιπαρη επιδερμιδα!nanahouli@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Δν τα έχω δοκιμάσει... Αλλά θα ήθελα πολύ.. Μου ακούγεται καταπληκτικο το προϊόν αυτό... Ότι χρειάζομαι για όλη μέρα.. Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία.. Να είσαστε καλά!!
    Fb name : Sonia Labiri
    Email : sonialabiri@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. δεν εχει τυχει να τα δοκιμασω αλλα θα το ηθελα πολυ!pavlopoulougiota@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δεν έτυχε να χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο.Θα ήθελα να τα χρησιμοποιήσω.Οι διαφορές από τα υπόλοιπα είναι τα φυσικα συστατικά και το διπλάσιο μέγεθος τους. athinakarani@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Mια καλή και οικονομική λύση ειναι η λαδοκολλα...μπορειτε να παρετε ενα φυλλο και να το κοψετε σε μικρα κομματακια. Οταν νιώσετε πως είναι λιπαρή η επιδερμίδα σας απλώς παίρνετε ένα χαρτάκι και ταμπονάρετε στις περιοχές που γυαλίζουν. Δοκιμασμένο, οικονομικό και δεν αφαιρείται μακιγιάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...