Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Art Vandal for Vinylux!!!

Hello Fairy Girl....

Ποια είναι τα πρώτα σημάδια ότι έρχεται η Άνοιξη? Η ψυχολογία μας αλλάζει και αναζητά πιο ανοιχτά και πιο φωτεινά χρώματα σε ρούχα, μακιγιάζ και φυσικά νύχια! Πρώτη η αγαπημένη μου CND Vinylux κάνει δυναμικό ανοιξιάτικο ξεκίνημα με την σειρά ART Vandal! Τα Vinylux weekly Polish έγιναν πιο φωτεινά και πιο έντονα από ποτέ. Η νέα συλλογή ART Vandal περιέχει κρεμώδης, μεταλλικές και παστέλ αποχρώσεις σε απίθανους συνδυασμούς!


Το ανοιξιάτικο λανσάρισμα είναι το λατρεμένο πλέον kit της CND με δύο αποχρώσεις από την νέα συλλογή και φυσικά το απαραίτητο weekly top coat που κάνει το βερνίκι να κρατάει μία ολόκληρη εβδομάδα αψεγάδιαστο στα νύχια μου!

Το Magenta Mischief είναι ένα εντυπωσιακό μωβ με μεταλλικό τελείωμα που αν είσαι λάτρης του μωβ (όπως εγώ) δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητη! Δύο στρώσεις είναι αρκετές για την τέλεια κάλυψη και υπέροχο χρώμα!

Το Digi-teal είναι ένα γαλάζιο - μπλε με κρεμώδες τελείωμα και απίθανο χρώμα! Στρώνει υπέροχα στα νύχια με μόνο δύο στρώσεις και είναι ιδανικό για καθημερινές ανοιξιάτικες εμφανίσεις αφού απλά και μόνο αυτό είναι αρκετό για να μου φτιάξει την διάθεση!


Tα CND Vinylux Weekly Polish μπορείς να τα προμηθευτείς από την εταιρεία CREATIVE GROUP και μπορείς να τα αποκτήσεις από εδώ.
Έχεις δοκιμάσει τα Vnylux Weekly Nail Polishes, Fairy Girl? Ποια απόχρωση ξεχώρισες από την συλλογή Art Vandal?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

9 σχόλια:

  1. Αυτή την περίοδο τα δοκιμάζουμε κι εμείς. Το Digi-teal έρωτας και το top coat εξαιρετικό επίσης. Πολύ όμορφη ανοιξιάτικη ανάρτηση! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι και τα δυο υπέροχα αλλά είμαι λάτρης του μπλε για τον ουρανό και τη θάλασσά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Digi-teal με τρέλανε..και τα δυο είναι υπέροχα, σε ευχαριστούμε για το δωράκι και μακάρι να είμαι τυχερή...gianna39mlm@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. vinylux Naked naivete #195
    vinylux Field fox #185
    Hyndinicefairy@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Digi-teal είναι τέλειο apseuteli2010@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Digi-teal υπέροχο καθώς και το μώβ.Οι καλλίτερη !!!!.lusymosch@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...