Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Northern soap-detox by Natura Siberica! The magic Soap!

Γεια σου Fairy Girl...

Σήμερα θα σου μιλήσω για ένα διαφορετικό σαπούνι προσώπου..... ένα μαύρο σαπούνι προσώπου συγκεκριμένα από την Natura Siberica!
Το Northern soap-detox for deep facial cleansing, για Βαθύ Καθαρισμό είναι ένα μαύρο κρεμώδες καθαριστικό!


Έρχεται σε ένα υπέροχο μαύρο βαζάκι από πλαστικό και συνοδεύεται με ένα εξίσου μαύρο σφουγγάρι που είναι ιδανικό για την χρήση του εν λόγω σαπουνιού! Το Northern soap-detox είναι πλούσιο σε πολύτιμα έλαια και βιταμίνες, καθώς και εκχυλίσματα βοτάνων και καρπών.

Οι ειδικοί της Natura Siberica ακολουθώντας τις αρχαίες συνταγές των ανθρώπων του βορρά, έφτιαξαν ένα μοναδικό φυσικό προϊόν! Το μαύρο του χρώμα οφείλεται στον ξυλάνθρακα που περιέχει και έχει την ιδιότητα να αποτοξινώνει την επιδερμίδα και να την καθαρίζει σε βάθος! Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και αν το χρησιμοποιείς όπως εγώ 2 φορές την εβδομάδα θα παρατηρήσεις ότι οι πόροι του προσώπου σου ποτέ δεν ήταν καθαρότεροι και χωρίς περιττό σμήγμα!
Πώς το χρησιμοποιούμε? Βρέχουμε το σφουγγάρι και με αυτό απλώνουμε το προϊόν σε όλο το πρόσωπο κάνοντας απαλό κυκλικό μασάζ!
Στην συνέχεια το αφαιρούμε και πάλι με την βοήθεια του σφουγγαριού και ξεπλένουμε απαλό το πρόσωπο μας! Φυσικά, δεν ξεχνάμε να ξεπλένουμε καλά το σφουγγάρι και να το αφήνουμε να στεγνώσει! Μετά τον καθαρισμό το πρόσωπο μου είναι καθαρό, λαμπερό και ενυδατωμένο! Δεν υπάρχει καθόλου το αντιαισθητικό αίσθημα του τραβήγματος και το πρόσωπο μου είναι τονωμένο!

Το Northern soap-detox for deep facial cleansing, διαρκώς εξαντλείται όποτε εάν θέλεις να το δοκιμάσεις σπεύσε να το παραγγείλεις... Θα είναι διαθέσιμο ξανά από 17-1-2016 και μπορείς να το βρεις στο eshop της Natura Siberica εδώ, σε τιμή προσφοράς!

Μήπως το έχεις δοκιμάσει Fairy Girl? Ποιό είναι το αγαπημένο σου προϊόν από τα Natura Siberica?


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

9 σχόλια:

  1. όλο το τριγυρνάω αυτό το σαπούνι και δεν μπορώ να αποφασίσω.. από ποσότητα και διάρκεια πως είναι ? κρατάει καιρό η στις 10 χρήσεις τελειώνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10 φορές το έχω χρησιμοποιήσει ήδη και εχει τελειωσει ώς προς το ένα πέμπτο θα έλεγα!!! αλλωστε δεν χρειαζεται τρελλη ποσότητα μη νομίζεις!! να το δοκιμάσεις και θα κολλήσεις είμαι σίγουρη!!

      Διαγραφή
  2. ωραίο ακούγεται.σε δέρμα με τάση ακμής άραγε κάνει καλό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και κάνει για δερμα με ταση ακμης, αφου ο ενεργος ανθρακας ειναι το νουμερο 1 για καθαρισμο και αποτοξινωση!
      φιλια

      Διαγραφή
  3. Great review!
    looks like a nice product.
    Wish you a fab sunday!
    http://helenamybeauty.over-blog.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορω να το συνηθισω αυτο το σαπουνι.'Οποτε το βλεπω μου κανει την ιδια εντυπωση!Πρεπει να το δοκιμασω αφου βεβαιωνεις,Μαιρη, για την μακροβιοτητα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ρωτήσω εξαφανίζει και τα μαύρα στίγματα; Αντικαθιστά σε κάποιο βαθμό τον καθαρισμό που κάνουμε στην αισθητικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία εφόσον έχεις ήπια μαύρα στίγματα με συχνή και συστηματική χρήση θα τα εξαφανίσει ναι. Για την αντικατάσταση του καθαρισμού δεν μπορώ να σου απαντήσω γτ κάθε επιδερμίδα έχει τις δικές της ανάγκες. Αλλά βαθύ καθαρισμό μπορείς να πετύχεις με το συγκεκριμένο προϊόν! Ελπίζω να βοήθησα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...