Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Miu Miu's First Fragrance Review!

Hello Fairies...

Όταν η θυγατρική της Prada, αγαπημένη μας Miu Miu αποφάσισε να λανσάρει το πρώτο της άρωμα, όλο το Star System και ο κόσμος της ομορφιάς το περίμενε με εξαιρετική αγωνία! Έφτασε στην Ελλάδα μόλις τον προηγούμενο μήνα και είμαι σίγουρη ότι έχεις δει κάπου, έστω μία διαφήμιση του! 



Για αρχή, εντυπωσιάστηκα με το υπέροχο μπουκάλι του! Το χρώμα του, ασυνήθιστο για  άρωμα, ένα παστέλ βεραμάν σε αδιάφανη πορσελάνη, το pattern του μπουκαλιού είναι εμπνευσμένο από τις matelassé δερμάτινες τσάντες του οίκου (δες εδώ)!
Ο λαιμός του λευκός με το λογότυπο σε χρυσά γράμματα, και το καπάκι του έχει ένα στρογγυλό, κόκκινο διάφανο πλαστικό που παραπέμπει σε γλειφιτζούρι.
Το Miu Miu eau de parfum είναι ένα μπουκάλι κόσμημα για το boudoir μου, που αν μη τι άλλο μου φτιάχνει την διάθεση.... Ας πάμε όμως να δούμε πώς μυρίζει! 
H πρώτη εντύπωση είναι ότι το Miu Miu είναι ένα νεανικό, λουλουδάτο, χαρούμενο άρωμα!

Οι νότες του είναι κατά κύριο λόγο λουλουδάτες, αφού επικρατεί το Lilly of the Valley ( Μιγκέ  ή Convallaria Majalis) και το γιασεμί!
Στην αρχή τα λευκά λουλούδια είναι έντονα και το άρωμα είναι πολύ ζωηρό! Σύντομα όμως αυτή η "σπιρτόζικη" ευωδιά, εξατμίζεται και γύρω σου σκορπάνε έντονες οι νότες από το γιασεμί και το πατσουλί! 

Η διάρκεια του σε μένα δεν ήταν και πολύ ικανοποιητική. Μου κράτησε περίπου 3 ώρες και δεν νομίζω ότι ο αέρας γύρω μου μύριζε από το Miu Miu μου.
Εν κατακλείδι.... Μεγάλη η αναμονή για το  πρώτο Miu Miu eau de parfum,  αλλά δεν μπορώ να πω ότι πρόκειται για ένα άκρως ερωτεύσιμο, σαγηνευτικό άρωμα! Μάλλον κάπως κοινό θα το χαρακτήριζα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τα αρώματα δεν αποδίδουν σε όλους με τον ίδιο τρόπο! Αλλά αν σε ξετρέλανε και σένα αυτό το μπουκάλι, άκου μία συμβουλή: Πήγαινε να το δοκιμάσεις πριν το αγοράσεις για να δεις την διάρκεια και την απόδοση του στο δέρμα σου!
Κυκλοφορεί σε 30, 50 και 100ml. Τα 50ml κοστίζουν γύρω στα 80€ (!!!) αλλά..... είναι το πρώτο Miu Miu!!

Για μένα λοιπόν ένα Miu Miu και για τον καλό μου ένα Mont Blanc, fair enough, δεν νομίζετε?

Αν το δοκίμασες θα χαρώ να μάθω πώς έστρωσε σε σένα και αν το ερωτεύτηκες! Το άρωμα Miu Miu έχει την δική του ιστοσελίδα που μπορείς να επισκεφτείς εδώ!

Many Kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

  1. Αγαπώ μυρωδιά του γιασεμιού και το μπουκάλι με τράβηξε από την πρώτη στιγμή..κρίμα που δεν έχει καλή διάρκεια!!Παρ'ολα αυτά θα το δοκιμάσω και πάνω μου με την πρώτη ευκαρία..Να τα χαρείτε τα αρώματα σας...Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Latreuw to boukali kai idi to exw valei sto mati!

    http://www.distinguisheddiva.com/2015/11/beasuperstar-loreal-new-mascara-by.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω πραγματικά περιεργεια να το δοκιμάσω αν και δεν προτιμώ τα λουλουδάτα αρώματα! παρόλα αυτά υπερ ακριβό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Σοφία από πάνω, αγαπώ γιασεμί και το μπουκάλι είναι πανέμορφο! Περίεργο που είναι eau de parfum και δεν διαρκεί, συνήθως τα eau de toilette είναι που διαρκούν μόνο 2-3 ώρες! Φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...