Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

New Turnaround Revitalizing by Clinique!!!

Γεια σας Fairies...

Σήμερα θα σας δείξω μία νέα σειρά περιποίησης προσώπου της αγαπημένης μου Clinique, την οποία χρησιμοποιώ εδώ και 2  μήνες καθημερινά. Ο λόγος για την Turnaround Revitalizing στις υπέροχες γαλάζιες συσκευασίες τους! Η σειρά αποτελείται από serum, κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας, λάδι περιποίησης προσώπου, τονωτική lotion και μάσκα!
Πάμε να τα δούμε ένα προς ένα!

Turnaround Revitalizing Serum
Πρόκειται για έναν ορό με λεπτόρρευστη κρεμώδη υφή που απορροφάται άμεσα και ξυπνάει την λάμψη της επιδερμίδας μου! Ενισχύει τα κύτταρα σε βάθος και δείχνει το πρόσωπο μου φωτεινό και ζωηρό!

Περιέχει καφεΐνη που βοηθάει στην ενίσχυση των κυττάρων και στην προστασία τους από τις εξωτερικές φθορές που προκαλεί το περιβάλλον. Το εκχύλισμα Saccharomyces Lysate  ενθαρρύνει και εξομαλύνει την ανανέωση των κυττάρων με την παροχή ενέργειας ενώ το εκχύλισμα Clary ρυθμίζει και να εξομαλύνει τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, ενισχύοντας την ωρίμανση των επιδερμικών κυττάρων. Επίσης περιέχει εκχύλισμα Κάστανου που δρα για να ενεργοποιήσει τα φυσικά ένζυμα που χαλαρώνουν τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα της επιδερμίδας και ενθαρρύνει την δημιουργία νέων κυττάρων, ενώ το Σαλικυλικό Οξύ  παρέχει απαλή απολέπιση, και προωθεί την βέλτιστη ανανέωση των κυττάρων. Τέλος η ακετυλογλυκοζαμίνη είναι ένα αμινοσάκχαρο το οποίο συνεχίζει το έργο της απολέπισης,  απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας από την επιφάνειά της από όπου  ξεκίνησε το Σαλικυλικό Οξύ. 
Turnaround Revitalizing DayTime 
Πρόκειται για μία κρέμα με  ελαφριά oil-free σύσταση που προσφέρει μια υγιή, φωτεινή, πρωινή λάμψη και ενυδάτωση. Επαναφέρει τη λάμψη και δίνει στην επιδερμίδα μια λάμψη χωρίς γυαλάδα.
Βοηθάει στον έλεγχο υπερβολικής  λιπαρότητας όπου χρειάζεται, με την πάροδο του χρόνου.  Περιέχει οπτικές ενίσχυσης της επιδερμίδας που εξουδετερώνουν την ωχρότητα και χαρίζουν άμεση λάμψη. Η υφή της λαμποκοπάει, και κάνει το πρόσωπο μου άμεσα φωτεινό και ξεκούραστο. Παρόλο που το καλοκαίρι είναι εδώ η συγκεκριμένη κρέμα δεν είναι καθόλου λιπαρή στο πρόσωπο μου και δεν εκκρίνει λιπαρότητα στην διάρκεια της ημέρας, κάτι που είναι αξιοσημείωτο για την δική μου μεικτή-λιπαρή επιδερμίδα!
Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer
Μία κρέμα νύχτας με δραστικά συστατικά που δεν χρειάζεται ιδιαίτερο μασάζ ή τρίψιμο κατά την εφαρμογή της. Περιέχει εκχύλισμα σπόρων κάστανου ενεργοποιεί τα ένζυμα απολέπισης μέσα στα  ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας και ομαλοποιεί τη φυσική διαδικασία απολέπισης, χωρίς να δημιουργεί στρες στην επιδερμίδα. 
Το Σαλικυλικό οξύ απελευθερώνει πρωτεΐνες κατά την διάρκεια την νύχτας και κάνει απολέπιση ώστε να βοηθήσει στην αναδημιουργία κυττάρων όπου ολοκληρώνεται ομαλά με την βοήθεια του  μαζί με την Ακετυλο-Γλυκοζαμίνη.
Turnaround Revitalizing Treatment Oil
Ένα ελαφρύ, θρεπτικό έλαιο που αναζωογονεί και αναδομεί την επιδερμίδα να ανακτήσει τη λάμψη, τη φωτεινότητα και την απαλότητα. Η απαλότητα που νιώθω μετά την εφαρμογή
του είναι μοναδική και παρόλο που έχω μεικτό δέρμα δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα μου. Περιέχει τα ενεργά συστατικά της σειρά Turnaround Revitalizing που ανέφερα πιο πάνω και το χρησιμοποιώ την νύχτα, εναλλάξ με την Overnight.
Turnaround Revitalizing Watery Lotion
Μία τονωτική Lotion σε μοναδική σύσταση gel που προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί όλα τα δραστικά συστατικά των πιο πάνω προϊόντων.
Αποκαθιστά άμεσα την υγρασία της επιδερμίδας μετά τον καθαρισμό και την αφήνει δροσερή και τονωμένη! Είναι από τις καλύτερες Lotion που έχω δοκιμάσει, αφού δεν "ποτίζει" το βαμβάκι αλλά απλώνεται απαλά στην επιδερμίδα μου.
'Ολη η σειρά Clinique Turnaround Revitalizing είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τον Μάιο του 2015 και είναι ιδανική για χρήση αυτή την εποχή των υψηλών θερμοκρασιών, αφού ενυδατώνει και ανανεώνει την επιδερμίδα χωρίς να είναι λιπαρή ή βαριά!
Έχεις δοκιμάσει την νέα σειρά turnaround, Fairy Girl? Ποιές είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

  1. Ανακαλύπτουμε ξανά την λαμπερή μας επιδερμίδα βοηθάει την εσωτερική λάμψη, ενισχύοντας τη φυσική ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας, η οποία έχει επιβραδυνθεί λόγω του στρες η ακόμα και αν καπνίζουμε και εκεί ταλαιπωρείται η επιδερμίδα μας , η καθημερινή κούραση και των περιβαλλοντικών επιθέσεων.ενισχύουν τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας...ότι καλύτερο και χρήσιμο για την καθημερινή μας φροντίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...