Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

#Summer Must Have# Blissfully Fresh Body Mist!

Γεια σου Fairy Girl...

Ξέρεις τι γίνεται όταν η επιστήμη και η τεχνογνωσία συναντά την ομορφιά? Δημιουργούνται μικρά θαύματα, κλεισμένα σε μικρά σωληνάρια και μπουκαλάκια που υπόσχονται λιγότερες ρυτίδες, και ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο που θα διαρκέσει στην πάροδο των χρόνων! 
Το όνομα είναι Beatific και συστήνονται ως εξής: "Η Beatific αποτελεί την ένωση της ομορφιάς, της επιστημονικής καινοτομίας και της ιατρικής εξειδίκευσης σε μία θαυματουργή σειρά καλλυντικών που αντιστρέφει το χρόνο."



Muge Flower
Σήμερα θα σου μιλήσω όμως για το πιο αρωματικό προϊόν της Beatific!  To Blissfully Fresh είναι ένα αρωματικό body mist το οποίο μόλις το ψέκασα πάνω μου για πρώτη φορά ήμουν σίγουρη ότι δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Το λες λουλουδάτο σαν άρωμα, αφού το πρώτο που αγγίζει την μύτη σου είναι οι νότες λουλουδιών από γιασεμί και σπάνιο μιγκέ (σπάνιο λευκό λουλούδι με ρίζες από την Αφρική που μυρίζει πολύ χαρακτηριστικά). Είναι όμως και φρουτώδες από περιέχει μείγμα από ώριμα βερίκοκα και γλυκό περγαμόντο που σε τυλίγουν με μία εξαιρετικά ζεστή μυρωδιά.
Το Blissfully Fresh body mist της Beatific είναι αναζωογονητικό, φρέσκο και άκρως καλοκαιρινό. Εκείνο όμως που με εντυπωσίασε είναι η απίστευτη διάρκεια του. Σαν body mist θεώρησα πώς απλά θα αρωματίσει ελαφριά το σώμα μου, όμως αυτό συνέχισε να μυρίζει και να γαργαλάει την μύτη μου όλη την ημέρα, ακόμα και το βράδυ είχε μείνει μία υποψία λουλουδιών πάνω στο σώμα μου.
Μαζί με το  Blissfully Fresh body mist της Beatific απέκτησα και το Miracle Wrinkle Corrector το οποίο είναι ένας ορός λείανσης και "γεμίσματος" των ρυτίδων και έχω ήδη ξεκινήσει την χρήση του για την οποία θα σε ενημερώσω μελλοντικά!


Το Blissfully Fresh body mistμπορείς να το αποκτήσεις από την ιστοσελίδα της Beatific, εδώ, στην τιμή των 14€ με έκπτωση!

Το Blissfully Fresh είναι σίγουρα summer must have. Εσύ ποιό body mist αγαπάς, Fairy Girl?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

5 σχόλια:

  1. Με γειά σου κορίτσι!!!
    Εκπληκτικά προϊόντα και τα δύο...να τα χαρείς:!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρέπει να εί ναι εκπληκτικό! με έπεισες μου φαίενται να το δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία η περιγραφή του αρώματος Μαίρη! Αν το προλάβω με το δώρο θα το πάρω και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο post, Μαίρη μου!! Το body mist με έχει ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε και βρίσκεται από τότε στην wish list μου!! Χαίρομαι που έχει και καλή διάρκεια! Να το χαρείς σου εύχομαι! Φιλιά πολλά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν την ηξερα αυτη τη μαρκα η αληθεια ειναι φαινεται παντως αξιολογη!!!
    Με γεια σου λοιπον!!!
    Αθανασια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...