Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Just Shine with Sleek Highlighting Palette Precious Metals!

Γεια σου Fairy Girl...

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ απαιτεί λάμψεις... Όμορφες καλοκαιρινές, ροζ, λευκές, χρυσές λάμψεις που θα ταιριάζουν άψογα με το φωτεινό μας bronzer και θα χαρίζουν στο ηλιοκαμένο μας πρόσωπο μία πιο sexy εμφάνιση! Σήμερα θα σου δείξω μία νέα παλέτα που απέκτησα από το Bebeauty.gr και από τότε δεν υπάρχει μέρα που να μην την χρησιμοποίησα!
Ο λόγος για την Sleek Highlighting Palette Precious Metals. Είμαι σίγουρη ότι η Βρετανική Sleek δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις (μπορείς να δεις εδώ και άλλα προϊόντα της που αγαπώ).


H συγκεκριμένη παλέτα αποτελείται από 4 αποχρώσεις, 3 κρεμώδη highlighters και ένα πουδρένιο bronzer σε πολύ απαλή και γλυκιά απόχρωση!
Η συσκευασία της είναι απλή, αλλά πολυτελής, με εμφάνιση καθρέφτη σε απόχρωση του χρωμίου και κλείσιμο με μαγνήτη!

Τα 3 κρεμώδη highlighters είναι ιδανικά για να φωτίσεις διάφορες περιοχές του προσώπου σου, η πρώτη είναι ιδανική για το τόξο του φρυδιού, η δεύτερη για την εσωτερική γωνία του ματιού και η τρίτη για το κέντρο του άνω χείλους αλλά και για την μύτη! Το bronzer είναι πολύ διακριτικό και ιδανικό για ελαφριά κοψίματα, αλλά και για χρήση απλά σαν ρουζ για ένα ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα!
Η Precious Metals Palette κοστίζει μόνο 14,50€ και μπορείς να την προμηθευτείς από εδώ! Στο Bebeauty.gr μπορείς να βρεις και άλλα προϊόντα Sleek ακόμα και νέες κυκλοφορίες! Ήδη ανυπομονώ να δοκιμάσω την νέα μου See you at Midnight palette που περιέχει πιο φθινοπωρινά χρώματα! 
Μην ξεχάσεις να επισκεφτείς την σελίδα του Bebeauty.gr στο FB για να ενημερώνεσαι για όλες τις προσφορές που "τρέχουν" στο ηλ. κατάστημα!

Λοιπόν Fairy Girl εσύ έχεις δοκιμάσει προϊόντα Sleek? Ποιο είναι το αγαπημένο σου highlighter φέτος το καλοκαίρι? 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

8 σχόλια:

  1. Τελεια φαινεται αυτη η παλετα! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ απαλές αποχρώσεις....Πολύ ωραίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eδω αγαπήσει sleek...Η παλέτα φαίνεται εξαιρετική.Να τη χαρείς.Σματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ιδανικά για το καλοκαίρι κορίτσια, αν αγαπάτε το highlighting!! Thanks for commenting!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται καταπληκτική παλέττα! Εγώ έχω μία με σκιές από Sleek και την έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ, καθώς έχει πολλές καφέ αποχρώσεις :) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γεια! Πολύ ωραία παλέτα. Το ίδιο και η φθινοπωρινή! Με γειά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Thank you for your nice comment on my blog! Do you want to follow each other on Google+?
    sumitrastuff.blogspot.de

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...