Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Summer CherryBox.....!!

Hi Fairies....
To καλοκαιρινό CherryBox είναι εδώ να ντύσει το καλοκαίρι μας, που μόλις άρχισε, με νότες γλυκές από καρύδα, ζεστή καραμέλα, με νότες αισθησιακές από το άρωμα τύπου Bronze Goddess και πολλούς καλοκαιρινούς θησαυρούς!
Το CherryBox του καλοκαιριού ξεπέρασε και σε αυτό το κουτάκι τον εαυτό του και είναι έτοιμο να σε συνοδέψει στις διακοπές σου με όλα τα απαραίτητα που πρέπει να έχει ένα CherryGirl!

1. Youth Lab - Daily Sunscreen Gel Cream spf 50 για λιπαρές επιδερμίδες
(full size 50ml / 20,40€)
Ένα νέο αντηλιακό από την ελληνική Yοuth Lab, ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες. Υψηλή προστασία από UVA - UVB ακτινοβολία, λίγο χρώμα που προσαρμόζεται στον κάθε χρωματικό τόνο, ενυδάτωση και διάρκεια!
Περιέχει άμυλο καλαμποκιού το οποίο ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και χαρίζει ματ αποτέλεσμα για πολλές ώρες!  Αρχίζω δοκιμές και επιστρέφω με περισσότερες λεπτομέρειες!

2. Natura Siberica - White Body Butter
full size 200ml / 14,31 €
Ομολογώ πώς ήθελα πολύ να δοκιμάσω ένα body butter της εν λόγω εταιρείας, γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα, και να που τώρα έχω την ευκαιρία!
Το συγκεκριμένο body butter είναι οργανικό, περιέχει καθαρό κερί μέλισσας και φυσικά έλαια 8 φυτών από την Σιβηρία και βοηθά και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας! Ένα θα πω μόνο, το δοκίμασα στο χέρι μου και η απαλότητα του διήρκεσε μέχρι το βράδυ!

3. Nee Make up Milano - Lip Sun Gloss
full size 16,50€
To απόλυτο καλοκαιρινό lip gloss με bronze micro glitter, που κάνει τα χείλη σου να φαίνονται σαν να βγήκες μόλις από την θάλασσα και καθρεφτίζεται  ο ήλιος πάνω τους.
Είναι ιδανικό για καλοκαίρι αφού έχει υψηλή αντοχή στη ζέστη και ενυδατικές ιδιότητες.

4. Kyana - Βερνίκι νυχιών
full size 3,50€
Τώρα η αγαπημένη μου ΚΥΑΝΑ εκτός από αγαπημένα προϊόντα για τα μαλλιά κυκλοφόρησε και παιχνιδιάρικα βερνίκια νυχιών σε απίστευτα χρώματα! Στεγνώνει γρήγορα και εφαρμόζεται εύκολα. Θα σας ενημερώσω σύντομα και για την διάρκεια του!

5. Bellapierre Cosmetics - Shimmer Powder
full size 2,5gr - 13€
Απίθανο πολυμορφικό καλοκαιρινό προϊόν μακιγιάζ που θα λατρέψεις όπως και εγώ! Καταρχήν κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις και η δική μου ήταν η deja vous, ένα απίθανο ροζ-λευκό shimmer με αγνή σκόνη mineral mica που προσφέρει μακρά διάρκεια  και έντονο αποτέλεσμα!
Την αγάπησα με την πρώτη ματιά για την χρήση της ως σκιά, ως highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού και στo πάνω χείλος και επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν eyeliner, όπως και σαν κραγιόν.  


Fairy make up Tales tip: Βάλε το Νee Lip sun gloss στα χείλη σου και με ένα πινελάκι χειλιών βάλε επάνω την shimmering powder... Απλά θα το ερωτευτείς!

6. AquaTeal -Eau Bronzante Wipes
2 sachet

Το δικό μου καλοκαίρι είναι γεμάτο Aquateal.... Τα συγκεκριμένα μαντηλάκια σε βοηθάνε να αποκτήσεις ένα χρυσαφένιο μαύρισμα στη στιγμή, με την δύναμη του μαύρου τσαγιού.  Εγώ δοκίμασα τα Aquateal και τα πήρα μαζί μου στην παραλία, μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για τα Aquateal εδώ!

7. ZONIOU  - Άρωμα τύπου Bronze Goddess
δείγμα

Ένα αισθησιακό άρωμα στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Το καλοκαιρινό CherryBox μοσχοβολάει ολόκληρο το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα Bronze Goddess.
Οι επιλογές από τα ZONIOU είναι άπειρες και μπορείς να τις βρεις όλες στο eshop του CherryBox

8. Natura Siberica - Extra Firming Mask
2 sachets

Μία μάσκα προσώπου για σύσφιξη και ενυδάτωση από την σειρά Snow Cladonia. Αναδιαμορφώνει το περίγραμμα, ενισχύει το δέρμα και λειαίνει τις λεπτές γραμμές. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
Το Summer CherryBox αξίζει και με το παραπάνω τα 20€ που κοστίζει αφού περιείχε 5 full size προϊόντα  αξίας 70€ + και 3 επιπλέον προϊόντα σε δείγματα.
Μπορείς να το παραγγείλεις από το www.cherrybox.gr αφού θα είναι διαθέσιμο για όλο το καλοκαίρι!   Πάρτε το και φύγαμε για παραλία!

Πώς σου φαίνεται το καλοκαιρινό CherryBox, Fairy Girl? Εσύ το παρήγγειλες?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

7 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία προϊόντα, με γειά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο!!!Να το χαρείς!Μέχρι αύριο θα είναι εδώ και το δικό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο και το δικό σου Cherrybox!! Αυτή η κρέμα Bella Pierre κάνει απίστευτα απαλά πόδια. Περιμένω την γνώμη σου για το αντηλιακό της Youth Lab, εμένα μου έστειλαν αυτό για κανονικές επιδερμίδες και με κάνει γεμάτη λιπατότητα δυστυχώς...
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιλάκι μήπως εννοεις την κρέμα της Natura? όντως χαρίζει απίστευτη απαλότητα!! Κριμα για την αντηλιακή μωρέ.... εγινε λαθος μαλλον ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε το κουτί, σίγουρα καλύπτει τα χρήματα που έδωσες και έχει αρκετά full size Που σίγουρα θα χρησιμοποιήσεις αλλά... γενικά μιλώντας, όλη η ιστορία με τα συνδρομητικά ξεκίνησε με 10 ευρώ και ήταν η χαζομαρούλα του μήνα με τα δέκα ευρώ. Το αγόραζες χωρίς πολλή σκέψη και είχε fun όλη η φάση, δεν περίμενες και πολλά πολλά. Τώρα που τα κουτιά ακρίβυναν, καμιά φορά έχει μεταφορικά ή έξοδα αντικαταβολής, το πράγμα χάνει το fun. Περιμένεις (λανθασμένα) παπάδες, έρχονται δείγματα-φακελάκια, γενικά υπάρχει μια απογοήτευση. Μου άρεσε πιο πολύ στην αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πήρα και είμαι πολύ χαρούμενη!!! το δικό μου είχε ένα lip balm απο Lavera. Να το χαρείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανυπομονούμε να ακούσουμε σχόλια για την αγαπημένη μας DAily Suscreen Gel-Cream! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...