Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

AquaTeal Giveaway! **CLOSED**

Γεια σου Fairy Girl...

Το καλοκαίρι ήρθε και το μόνο που πρέπει να σε απασχολεί αυτή την εποχή είναι το μαύρισμα σου! Και σε αυτό έρχομαι να σε βοηθήσω δείχνοντας σου τον πιο απλό και τον πιο απολαυστικό τρόπο για να αποκτήσεις το υπέροχο σοκολατένιο μαύρισμα που ονειρεύεσαι! Σου είχα μιλήσει εδώ για τα νέα Aquateal (νερό από τσάι) που με την βοήθεια του μαύρου τσαγιού σου προσφέρουν άμεσο χρυσαφένιο χρώμα και πιο εύκολο μαύρισμα!

Τα αντηλιακά AquaTeal περιέχουν ενεργοποιητές μαυρίσματος και αυτό σημαίνει ότι "ανεβάζουν" πιο γρήγορα την μελανίνη στην επιφάνεια του δέρματος και το καλύτερο είναι ότι συνεχίζεις να μαυρίζεις ακόμα και όταν γυρνάς σπίτι! Σε όλα αυτά τα υπέροχα νέα, αν προσθέσεις και την θεϊκή μυρωδιά του monoi oil, ε, τότε ξέρεις ότι βρήκες το ιδανικό αντηλιακό! Και επειδή το αγαπημένο σας blog φροντίζει για τα Fairy Girls του....


Το Fairy Make up Tales και η AquaTeal Greece χαρίζουν σε 2 τυχερά Fairy Girls  ένα set με προϊόντα Aquateal που θα λατρέψετε! Το κάθε set περιλαμβάνει ένα Aqua Teal Eau Bronzante Special Beach για να μην είσαι σαν το γάλα φέτος στην παραλία, ένα λάδι AquaTeal Huile Solaire και ένα αντηλιακό πανάλαφρο σαν το νερό AquaTeal Laite Protection Solaire με spf50 .
Για το κάθε ένα ξεχωριστά θα διαβάσεις λεπτομέρειες στην ανάρτηση μου εδώ!
Το Giveaway είναι ανοιχτό για κατοίκους Ελλάδας και λήγει στις 13 Ιουλίου 2015 και ώρα 18.οο! Οι τυχερές θα ανακοινωθούν αμέσως μετά στο τέλος αυτής της ανάρτησης!


Οι όροι είναι απλοί και καλοκαιρινοί!

1. Like στην σελίδα Fairy Make up Tales on Facebook (από εδώ)
2. Like στην σελίδα  AquaTeal Greece  on Facebook, από εδώ!
3. Like, Share and Comment την φωτογραφία του διαγωνισμού από εδώ!  Γιατί είναι όμορφο να μοιράζεσαι! (Καθημερινά για επιπλέον συμμετοχές)  
4. Άφησε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση αφού διαβάσεις τις λεπτομέρειες για τα πρωτοποριακά AquaTeal εδώ , και πες μου που οφείλεται το χρυσαφένιο μαύρισμα που χαρίζουν τα Aquateal και φυσικά μην ξεχάσεις να αφήσεις το email σου για να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί σου σε περίπτωση που κερδίσεις.

Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερες συμμετοχές εάν.... 
5. Εάν είστε μέλη του blog μέσω GFC από το πλαίσιο δεξιά της οθόνης "Γίνετε μέλος αυτού του Ιστοτόπου"
6. Εάν κάνεις Follow  το Fairy Make up Tales on Instagram και κάνεις Repost την φωτογραφία του giveaway με το  hashtag #Fairymakeuptales και #Aquateal, μην το ξεχάσεις για να μπορέσω να το ελέγξω και φυσικά να είναι δημόσιο.
7. Κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στο Google+ από εδώ! (μπορείτε να το κάνετε καθημερινά για επιπλέον συμμετοχές)! 
Με το πέρας της κλήρωσης οι τυχερές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να μου στείλουν τα στοιχεία τους εντός 48 ωρών ώστε να κατοχυρώσουν το δώρο τους. Τα δώρα θα αποσταλούν από την Neobeauty, και καμία ευθύνη δεν φέρω για τυχόν απώλεια ή καταστροφή τους. Σε περίπτωση που με το πέρας του διαγωνισμού κάποια μέλη κάνουν UNLIKE ή UNFOLLOW στο Fairy Make Up Tales θα αποκλειστούν από μελλοντικούς διαγωνισμούς!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ FAIRY GIRLS....ENJOY THE SEA!

89 σχόλια:

  1. Θαυμάσιο δώρο Μαίρη μου...ευχαριστούμε πολύ...μακάρι να είμαι τυχερή....Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία.

    gfc; EUA BRAUN
    FB: Lydia Anastasiadou
    g+: EUA BRAUN
    like and share
    eua_braun@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οφείλεται στο ότι περιέχουν μια σύσταση απο νερό μαύρου τσαγιού
    Email: k_mpag@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χρυσαφένιο μαυρισμα οφειλεται στο οτι ειναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού. G+ XAΡΑ ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΗ
    FB: ΧΑΡΑ ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΗ
    GFC: ΧΑΡΑ ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταπληκτικός διαγωνισμός ειναι αυτό που χρειάζομαι φέτος το καλοκαίρι!
    Στην ερώτηση που μας κανείς η απάντηση ειναι:οτι οφείλεται στην επαναστατική σύνθεση νερού απο μαύρο τσάι που χαρίζει υπέροχο χρώμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία.

    GFC: Stella K
    fb Stella Koutsaki
    g+ Stella K
    email: stellakoutsaki21@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οφείλεται στο ότι περιέχουν μια σύσταση απο νερό μαύρου τσαγιού!
    fb faith fate
    email marilenaki02@gmail.com
    gfc Μαριλενα Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα AquaTeal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία.

    Gfc : Korina Minion
    Fb : Corinne Mignon
    Email : korinamignon@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σε ευχαριστουμε πολυ για τον διαγωνισμο.....((στο οτι περιεχουν μια συσταση απο νερο μαυρου τσαγιου και ενεργοποιει την παραγωγη μελανινης))....
    fb:Nantia Kartsiouni
    gfc:nantia kartsiouni
    g+:nantia kartisouni
    email:ntin.sot@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. έχουν μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη.
    fb: Σεβαστούλα Ντάκουλα
    gfc: Sevi N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστούμε!Οφείλεται στο ότι περιέχουν μια σύσταση απο νερό μαύρου τσαγιού!
    floger222@yahoo.gr
    fb:Flora Ger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία.
    Fb Despina Despinaki
    Email allbeautyincluded@gmail.com
    Gfc allbeautyincluded
    Instagram despinadespinaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mου έχουν τραβήξει την προσοχή αυτά τα Aquateal...όμορφες φωτογραφίες κορίτσι.
    Το νερό από μάυρο τσάι κάνει τη δουλειά .....Σματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οφείλεται σε μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης fb:Katia Pattinopoulou, google+:Katia Pattinson, instagram:KateFlor90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ όμορφος διαγωνισμός..σε ευχαριστούμε πολύ!!Το χρυσαφένιο μαυρισμα οφειλεται στο οτι ειναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού.
    fb : Sofia Taste
    gfc : DinaSofia
    e-mail: dinasofia1@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία. <3 Ευχαριστούμε πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. υπεροχα δωρα ! είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης.
    fb: marilena Papazachopoulou
    gfc: Marilena P
    email: pmarilena85@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το χρυσαφένιο μαυρισμα οφειλεται στο οτι ειναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού. fb Magdalini Ioannidou Stefa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Oφείλεται σε μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία! (copy paste xaxa).
    Eυχαριστούμε Μαιρούλα!!
    gfc: elperrel
    email: elperrel@hotmail.com
    google+: ELENA P
    facebook: Eleni Perri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο νερό μαύρου τσαγιού!!!!
    chrisovalantia@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οφείλεται σε μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης

    fb profile: Venetia Palaiologoy
    google+: Lady Regina
    gfc: Lady Regina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελειο δωρακι!!! Το χρυσαφένιο μαυρισμα οφειλεται στο οτι ειναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού
    fb : Sophia-Faidra Sark
    e-mail: sophia_sark@hotmail.com
    GFS : Sofia S.
    G+ : Sofia S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα AquaTeal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία!
    Υπέροχα προϊόντα!!!Ευχαριστούμε!!!
    gfc/fb/google+:Κρυστάλω Σταμάτη
    e-mail:marakim13@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία.

    gfc dem p
    fb demmy papaefthimiou
    demmytroula@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Περιεχει νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία!❤❤❤❤
    Email:tittapeliroja@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ένα ακόμη τέλειο δώρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστούμε!!!!!
    Στην επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού, οφείλεται το χρυσαφένιο μαύρισμα που χαρίζουν τα Aquateal.
    e-mail: eleftheria_81@yahoo.gr
    FB: Ελευθερία Χανιά
    GFC: eleftheria Chania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το χρυσαφένιο μαύρισμα οφείλεται στην επαναστατική σύνθεση νερού απο μαύρο τσάι που χαρίζει υπέροχο χρώμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης.
    Fb: Emi Moutzouri
    email: emi22lyk@yahoo.gr
    gfc: Emi Moutzouri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία yeiiii !! want them~! libellouli@yahoo.gr fb TZIMEA CHRISTINA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στην επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού
    gfc: Xρυσα Βεϊζη
    Facebook name: Xρυσα Βεΐζη
    Google+ : Xρυσα Βεϊζη
    Email: chrysave76@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οφείλεται στην επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού!
    gfc mkiriakou
    email mkiriakou@rocketmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οφείλεται στο ότι περιέχουν νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία!
    gfc: Αγγελική Βαμβακάκη
    Fb: Αγγελική Βαμβακάκη
    email: aggeliki-1995@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οφείλεται στο ότι περιέχουν νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία!
    gfc: Nansy
    Fb:Nansy Theofilopoyloy
    email Nansy-1970@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. SUPER!!! Eυχαριστούμε πολύ!!!!!
    Όχι ότι το έμαθα απ' έξω....μια αντιγραφή έκανα! :) :
    Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία!
    fb name-Panagiota Goutzourela
    gfc-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΕΛΑ
    gogle +-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΕΛΑ
    twitter- @pamgoutz
    Bloglovin- panagiota goutzourela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. εξαιρετικο δωρο....
    fb Ολια Γεωργιος Μοσκοφιδου
    gfc moskofidou olga
    moskofidou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω αυτά τα πρωτοποριακά αντηλιακά!. Το χρυσαφένιο μαύρισμα που δίνουν τα Aquateal, οφείλεται στην σύσταση με νερό από μαύρο τσάι!. :)

    e-mail: ioanna.kalantzi@gmail.com
    fb: Ioanna Kalantzi
    gfc: Ioanna Kappa As Simple As Beauty
    google+: Ιoanna Kappa As Simple As Beauty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. το νερο απο μαυρο τσαι εκανε το θαυμα του σε αυτα τα υπεροχα προιοντα!ευχαριστουμε πολυ!εκανα ολα τα βηματα!
    gfc,fb,google magdalene volonaki
    email magvol_13@hotmail.com
    instagram magdalene_13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. το μαύρο τσάι! :)
    gfc anastasia
    fb Anastasia Markopoulou
    google+ natassa mar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία.

    GFC, FB, G+: Iosif Grigoriou
    iosifgrigoriou@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. teleio dwro tha h8ela poly na to dokimasw..οφείλεται στην σύσταση με νερό από μαύρο τσάι!. :) fb Mpakomhtroy Panagiwta Dimitris email.tazoyla-dimitris@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το χρυσαφένιο μαυρισμα οφειλεται στο οτι ειναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού
    GFC, FB:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. στο νερό μαύρου τσαγιού - redridingh@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σας ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο που μας προσφέρετε.Μακάρι να σταθώ τυχερή. Καλό καλοκαίρι...
    annaplatidou@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οφείλεται στο ότι περιέχουν μια σύσταση απο νερό μαύρου τσαγιού
    Email: antonia1p@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το χρυσαφένιο μαύρισμα οφείλεται στο ότι είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού!
    charatsiari.maria@yahoo.gr
    Fbn & Google+ & Gfc:Maria Charatsiari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το χρυσαφένιο μαυρισμα οφειλεται στο οτι ειναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού.
    F/B: Evaggelia Tzi
    Email:evatzi@yahoo.gr
    Google:ευα τζιδαμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. στο νερο και στο μαυρο τσαι
    fb Δεσποινα Μοσχου
    gfc deppy
    google deppy moschou
    email :deppy22@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Το χρυσαφένιο μαυρισμα οφειλεται στο οτι ειναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού
    fb https://www.facebook.com/sofia.tsepa
    tsepasofia@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Οφείλεται στην σύσταση με νερό από μαύρο τσάι! Σας ευχαριστούμεεεεε....
    fb: Αγγελική Σωτηροπούλου
    email : angelsotiropoulou@hotmail.gr
    google : ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
    instagram : angelsotiropoulou
    twitter : angel sotiropoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Οφείλεται σε μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης gfc-vikikyt
    fb-viki kittaki
    mai-vikikyt@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Το χρυσαφένιο μαύρισμα οφείλεται στο οτι είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού!!!
    F/B: maria morou
    Email:specmant@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Oφείλεται σε μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία
    fb.Athina Vertseti
    athinave@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία.


    φβ : Anastasia Youme
    https://www.facebook.com/irock.youme/posts/922417907801904?pnref=story
    gfc : ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΑΠΑΡΑ
    mail : anastasia1989_bio@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Super καλοκαιρινός διαγωνισμός! Ότι χρειάζομαι!
    Απάντηση: οφείλεται στην επαναστατική σύνθεση νερού απο μαύρο τσάι που χαρίζει υπέροχο χρώμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης.
    gfc: Billy Mar
    email: thebillymar@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Το χρυσαφένιο μαυρισμα οφειλεται στο οτι ειναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού
    fb Elen Karida
    https://www.facebook.com/elen.karpat/posts/1647071218862218?pnref=story
    gfc Eleana Karida
    mail eleanakarida@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Το χρυσαφένιο μαυρισμα οφειλεται στο ότι έχουν μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη.
    FB : Ανθή Νίκου
    GFC : ANTHI NIKOU
    EMAIL : fasolaki1975@yahoo.gr
    Instagram : anthinik5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ευχαριστούμε πολυυυυ!!!!Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία.
    evaggeliagn2@hotmail.com
    Fb:Evagelia Gini
    Gfc:Ευαγγελία Γκινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τέλεια gfc:Georgia Fotiadou
    fb:Γεωργία Φωτιάδου
    georgitsa_87@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΕΛΕΙΟΟΟ Ortzanh@yahoo.gr fb ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΡΤΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Το χρυσαφένιο μαύρισμα οφείλεται στο οτι είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού....Ευχαριστούμε πολύ!!!
    fc: Vasoula Lianou
    vasonafpaktos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλή εβδομάδα!
    Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία.
    Ιδανικά τα βλέπω για την κατάλευκη επιδερμίδα μου που δεν έχει βγει ακόμα στον ήλιο!!!
    Έχω κάνει όλα τα βήματα εκτός του 6 γιατί δεν έχω λογαριασμό...
    fb: Kalliope Chatzidimitriou
    Google+: Kelly Chatzidimitriou
    kchatzidimitriou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Oφειλεται στη μοναδικη πρωτοποριακη συνθεση απο νερο μαυρου τσαγιου!
    fc: Despoina Sideri
    gfc: desp.sideri
    email: desp.sideri@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. με τη βοήθεια του μαύρου τσαγιού σου προσφέρουν άμεσο χρυσαφένιο χρώμα και πιο εύκολο μαύρισμα!
    δήμητρα στρατήγη dim1812@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. teleio:}}} maria-star24@hotmail.com gfc maria adamantidh fb Μαιρη Αδαμαντιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία.
    θα ηθελα πολυ να τα δοκιαμσω!καινοτομα προιοντα! efimic@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Έχει στη σύσταση του νερό μαύρου τσαυγιού.. εξού και το τέλειο χρυσαφί μαύρισμα που προσφέρει! ;)
    email: natkosma@gmail.com
    fb: Travelling Around Beauty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Το χρυσαφένιο μαυρισμα οφειλεται στο οτι ειναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού.
    sideirini@yahoo.gr
    Fb Eirini Sidiropoulou
    GFC Ειρηνη ΣΙδηροπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  67. Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία.
    Facebook name Chrisanthi Lakka
    mail naiada1982@hotmail.com
    gfc Naiada_Naiada
    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Τα AquaTeal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη.
    fatsoulalepto4ever@hotmail.com
    gfc/fb/g+: Xrisa Vasiliou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το super σετ δώρων!!!
    Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία.
    email: evie_lieri@hotmail.com
    fb: Evi Pantelieri (έχω κάνει και share)
    gfc:evie_lieri
    bloglovin':Evita Lieri
    google+: Evi Lieri (έχω κάνει και share)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Τα AquaTeal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία!
    Fb: Maria Ifadopoulou
    hopkins.hope@gmail.com
    gfc: Hope Hopkins
    google+: Hope Hopkins
    Instagram: mifadopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Τα AquaTeal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία!
    FB+BLOGLOVIN ΛΙΤΣΑ ΑΡΑΠΗ litsatsakalaki@yahoo.gr GFC KAI GOOGLE+ Eyaggelia Arapi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. TWITTER ΑΡΑΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΠΡΙΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Το χρυσαφένιο μαύρισμα οφείλεται στην επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού.
    F/B: Nina Kampouri
    e-mail: ninacardu@gmail.com
    Έξτρα συμμετοχές:
    - GFC: Nina Kampouri
    - Instagram: ninakampouri
    - Google+: Nina Kampouri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. . Εμπλουτισμένη με βιολογικό μαύρο τσαί μας χαρίζει μοναδική αίσθηση δροσιάς και προστασία..gfc georgiavetsou,fc georgiavetsou,twitter.@GeorgiaTzovets.σας ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Το νερό μαύρου τσαγιού χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης. gfc el mar
    el.m283@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία.
    Fb & blogloving: Triantafyllia Toti
    gfc Lilian Toti
    lilian.toti@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Είναι υπέροχα όλα.Σας ευχαριστούμε
    Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία.

    fb:Maria Chrysafidou
    email:mariamaria_ch1@yahoo.gr
    gfc:Maria Chrysafidou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Πολύ ωραίο δώρο!!! Το χρυσαφένιο μαύρισμα οφείλετε στο Aquateal (νερό από τσάι) που με την βοήθεια του μαύρου τσαγιού προσφέρει άμεσο χρυσαφένιο χρώμα και πιο εύκολο μαύρισμα. Ευχαριστούμε πολύ!!!
    Fb: Despina Yfanti
    Email: despoinaif@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Περιέχουν νερό μαύρου τσαγιού & θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω για αυτά που υπόσχονται!!!
    pendim2000@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ευχαριστούμε πολύ....Τα Aquateal είναι εφοδιασμένα με μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία

    fb: Katrin Anastasiadou
    gfc: Katrin Anastasiadou
    g+: Katrin Anastasiadou
    fb shared: https://www.facebook.com/katrin.anastasiadou/posts/1646667698884988
    g+ shared: https://plus.google.com/u/0/106914996792329090496/posts/Ds9Mm3zHp2P
    anastasiadoukatrin@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Οφείλεται στο νερό μαύρου τσαγιού.
    konkampo@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Το χρυσαφένιο μαύρισμα οφείλεται στην επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού.
    F/B: Lena Zafiri
    e-mail: lefkoz@hotmail.com
    Έξτρα συμμετοχές:
    - GFC: Lefko
    - Instagram: lefkoz
    - Google+: Lena Zafiri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. το νερό απο μαύρο τσάϊ ενεργοποιεί τη μελανίνη.(και μεταξύ μας θα αδυνατίζει κι όλας ;) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  84. Oφείλεται σε μία επαναστατική σύσταση από νερό μαύρου τσαγιού που χαρίζει άμεση "χρυσαφένια" λάμψη, επιταχύνει δραστικά το μαύρισμα και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης καθώς καταπολεμά την φωτογήρανση και διαθέτει και υψηλή προστασία!
    Eυχαριστούμε
    gfc: Naiada_Naiada
    email: naiada1982@hotmail.com
    google+: Χρυσάνθη Αρβανίτη
    facebook: Chrisanthi Lakka
    instagram naiada1982

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Οφείλεται στην επαναστατική σύνθεση νερού απο μαύρο τσάι!
    emetheniti83@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...