Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Colorful and Powerful, Natural Clay Masks!

Γεια σας Fairies...

Η συμβουλή του μήνα είναι "Βάλτε χρώμα στην ζωή σας και γιατί όχι, και στην περιποίηση του προσώπου σας"!
Σήμερα θα σας μιλήσω για πολύχρωμες φυσικές μάσκες προσώπου με άργιλο! Άργιλο σε διάφορα χρώματα, με διαφορετικές ιδιότητες ο καθένας που φτιάχνουν οι αγαπημένοι μου ταλαντούχοι Beekeepers!


4 μάσκες με άργιλο, σε 4 διαφορετικά χρώματα! Πάμε να δούμε αναλυτικά τις ιδιότητες τους!

Ο λευκός άργιλος είναι λευκαντικός και είναι κατάλληλος για όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες. Είναι πολύ απαλός και χαρίζει απαλό και λαμπερό δέρμα.
Είναι ο άργιλος που όταν στεγνώνει τραβάει λιγότερο από όλους τους άλλους και τα αποτελέσματα του είναι εμφανή και από την πρώτη κιόλας χρήση. Περιέχει νερό κίτρου, έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού, μέλι και αιθέριο έλαιο λεμονιού.

Είναι γνωστό ότι ο πράσινος άργιλος είναι κατάλληλος για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες αφού τις καθαρίζει σε βάθος από ρύπους και λιπαρότητα. Είναι επίσης αποτοξινωτικός και εξαιρετικός για δέρματα με ακμή.
Πραγματικά ηρεμεί το πρόσωπο μου σε περιόδους έξαρσης ακμής και απομακρύνει αποτελεσματικά την περιττή λιπαρότητα! Περιέχει νερό κίτρου, αμυγδαλέλαιο, έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού, μέλι και αιθέριο έλαιο λεμονιού!

Ο κόκκινος άργιλος έχει λίγο διαφορετικές ιδιότητες από τους προηγούμενους. Είναι αντιγηραντικός, ενυδατικός και κατάλληλος για ξηρό και ώριμο δέρμα.
Παρόλο που δεν έχω τέτοιο δέρμα, λειτούργησε πολύ καλά και στο δικό μου, αφού όντως το ενυδάτωσε σε βάθος, κάποιες μέρες που η ξηρότητα ταλαιπώρησε μερικά σημεία του προσώπου μου! Περιέχει ανθόνερο πορτοκαλιάς, έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς, λάδι καρύδας, ωμό μέλι, βιταμίνη Ε, αιθέρια έλαια λεμονιού και grapefruit.
Η συγκεκριμένη μάσκα είναι η αγαπημένη μου για πολλούς λόγους! Βασικά έχει το υπέροχο αυτό, αγαπημένο μου χρώμα αλλά και πολύ ξεχωριστές ιδιότητες!
Ο μωβ άργιλος είναι σχετικά σπάνιος, και δεν τον βρίσκεις και πολύ συχνά να εμπεριέχεται σε προϊόντα περιποίησης, αλλά οι Beekeepers φρόντισαν να του δώσουν την θέση που του αξίζει! Ο μωβ άργιλος είναι κατάλληλος για όλα τα δέρματα, είναι αναζωογονητικός, εξαγνίζει την επιδερμίδα χαρίζει καθαρό και λαμπερό δέρμα. Είναι επίσης αντιγηραντικος και μυρίζει υπέροχα! Καλμάρει φανερά την επιδερμίδα μου, την ενυδατώνει και την καθαρίζει σε βάθος, είναι σαν να χρησιμοποιώ τις 3 παραπάνω μάσκες σε μία! Περιέχει αιθέρια έλαια ελίχρυσου και άγριου τριαντάφυλλου, μέλι, λεβάντα και argan oil!
Χρησιμοποιώ τις μάσκες αργίλου 2 φορές την εβδομάδα, εναλλάξ και τις έχω αγαπήσει! Ξεχωρίζω τον μωβ και τον λευκό άργιλο αλλά και η χρήση των άλλων δύο, κρίνεται επιτακτική ανάλογα τις εποχιακές ανάγκες της επιδερμίδας μου! Οι Beekeepers φροντίζουν να τις κατασκευάζουν ολόφρεσκες μετά από παραγγελία με αγάπη και απεριόριστο μεράκι! Θα βρεις όλες τις μάσκες αργίλου και τις άλλες ομορφιές τους, στο Beekeeper EtsyShop εδώ!

Μην ξεχάσεις να δεις περισσότερα reviews για τα προϊόντα των Beekeepers εδώ!

Εσύ Fairy Girl ποια μάσκα αργίλου ξεχώρισες?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

5 σχόλια:

  1. Δεν ήξερα ότι υπάρχει μωβ άργιλος! Έχει όντως φοβερό χρώμα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο ποστ. Έχω δοκιμάσει απο όλα τα ειδη πανεφερες εκτός το μωβ φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. This is the first for me to see clay in different colors with individual needs of the skin. I will love to try them like the combination skin and the purple one due to your detail honest review I know they work. The packaging is simple but pretty.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να δοκιμάσω λευκό και μωβ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ😃

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω να δοκιμάσω και τις 4!!! Δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει μοβ άργιλος, πόσο τέλειο! Φιλιά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...