Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Something Different...Annemarie Borlind BB Cream and Loose Powder with Hyaluronic Acid!

Hi Fairies....

Μία αγαπημένη μου φίλη, φρόντισε να μου φέρει ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο από το ταξίδι της στην Γερμανία! Θα σας δείξω 2 προϊόντα από μία εταιρεία Γερμανική, η οποία είναι άκρως αξιόλογη ! Ο λόγος για την Annemarie Borlind. Μία εταιρεία προϊόντων μακιγιάζ (και όχι μόνο) με κατεξοχήν οργανικά συστατικά, φιλικά προς το δέρμα.χωρίς σιλικόνες και παράγωγα πετρελαίου και φυσικά χωρίς δοκιμές σε ζώα!


Δοκίμασα λοιπόν την BB Cream Annemarie Borlind - The Beauty Talented Beauty Balm! Όπως κατάλαβες πρόκειται για μία bb cream σε ουδέτερο χρώμα (beige), ιδανικό για τις μεσογειακές επιδερμίδες! 


Είναι μία κρέμα με χρώμα η οποία περιέχει υαλουρονικό οξύ και δίνει λάμψη και ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα! Η υφή της είναι κανονική, ούτε πολύ λεπτόρρευστη αλλά ούτε και πηχτή!

Η κάλυψη της είναι ελαφριά και στο δικό μου πρόσωπο δεν κρατάει παραπάνω από 3 ώρες! Έχει μία απαλή δροσερή μυρωδιά και φυσικά αντιγηραντικά συστατικά! Εάν έχεις μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα όπως εγώ, τότε σίγουρα θα χρειαστείς μία πουδρίτσα! 
Εδώ έρχεται να κολλήσει και το δεύτερο προϊόν από τα Annemarie Borlind. Η Loose Powder with  Hyaluronic acid. Μία πούδρα σε ελεύθερη μορφή, σχεδόν διάφανη (natural), που απλώνεται βελούδινα στο πρόσωπο και το κρατάει ματ για πάρα πολλές ώρες! 

Από τα δύο προϊόντα, αυτό είναι το αγαπημένο μου. Την φοράω κάθε πρωί και το απολαμβάνω. Έχει και αυτή μία ελαφριά μυρωδιά αλλά εξαφανίζεται άμεσα!

Χρειάζεται απλά μία μικρή ποσότητα ένα αφράτο πινέλο πούδρας και ένα πέρασμα σε όλο το πρόσωπο! Πραγματικά αυτή η πούδρα με έχει ενθουσιάσει! 

Εσύ Fairy Girl έχεις ξανά ακούσει κάτι για αυτή την εταιρεία? Αλήθεια σου αρέσουν οι πούδρες σε ελεύθερη μορφή?? Σύντομα θα επανέλθω με ένα review για μία άλλη, εντελώς διαφορετική bb cream, που είναι η αγαπημένη μου!

P.S. Πολλά πολλά ευχαριστώ στην φίλη μου για τα δώρα της!!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

  1. Πολυ ενδιαφεροντα προιοντα!!! Δν εχω ξανα ακουσει γ αυτη την εταιρεια!!! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται πολύ αξιόλογη εταιρία, θα ρωτήσω και μία φίλη μου που μένει στην Γερμανία μήπως την έχει ακουστά :) Πολύ ωραία παρουσίαση, την πούδρα θα ήθελα να την δοκιμάσω!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xeromai pou sou aresan! Imoun sigouri gia tin poudra alla gia to bb ksereis kai esu oti xw mia sxesi misos kai agapi!

    Bravo koukla mou na paw kai alla taksidia gia na parw kati pou exw sto nou!

    http://www.distinguisheddiva.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Is the first time when I read about this products, Loose Powder with Hyaluronic acid, glad you like it, thanks for sharing.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...