Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Rimmel Scandal Eye Shadow Stick!

Hi Fairies..

Σήμερα θα σας δείξω τις νέες σκιές που μόλις κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα, τις Rimel Rimmel Scandal Eyes shadow Stick. Κυκλοφορούν σε 4 χρώματα στο Eyewish.gr και θα σου πώ γιατί πρέπει να τις δοκιμάσεις! 


Τα scandal eye shadows sticks είναι σκιές σε μορφή μολυβιού με χοντρή μύτη για εύκολη εφαρμογή! Τα χρώματα τους είναι απίστευτα έντονα και αποδίδουν το χρώμα τους πολύ εύκολα στα μάτια με ένα μόνο πέρασμα του μολυβιού από τα βλέφαρα! Το αποτέλεσμα που αφήνουν είναι βελούδινο αλλά σταθερό! 

Μπορείς να τα αναμείξεις με ένα πινέλο, με το χέρι, ή απλά να τα αφήσεις σε μία χοντρή γραμμή με έντονο χρώμα! Η διάρκεια τους είναι απίστευτη στα μάτια μου και κάποιες μέρες τα χρησιμοποιώ και σαν μολύβι στο εσωτερικό των ματιών μου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!

Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω σκιές από την Rimmel και δεν σου κρύβω ότι είμαι ενθουσιασμένη!
Η τιμή τους είναι απίστευτα προσιτή, αφού κοστίζουν μόνο 8,90€ και μπορείς να τα δεις εδώ, στο αγαπημένο Eyewish.gr, το οποίο εκτός από το ότι φροντίζει πάντα να έχει πολύ χαμηλές τιμές, έχει και εξαιρετικό service!
Έχω ήδη υπό δοκιμή δύο foundation  από την Rimmel και σύντομα θα σου έχω λεπτομέρειες και εντυπώσεις!
Έχεις δοκιμάσει και αγαπήσει, κάτι από Rimmel, Fairy Girl? Θα χαρώ πολύ αν έχεις να μου προτείνεις κάτι!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

7 σχόλια:

  1. τέλεια χρώματα!!!δεν έχω δοκιμάσει κάτι από rimmel,ίσως είναι ευκαιρία!!!πολλά φιλάκια φίλη Μαίρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Waterproof διαβάζω, ωραία χρώματα βλέπω, εγκρίνω!! Φιλιά Μαίρη :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ότι έψαχνα να βρω reviews για αυτά τα μολύβια!!! thankssss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω το μολύβι της Rimmel σε μπεζ χρώμα και το αγαπώ. Από τα foundation έχω ήδη δοκιμάσει το Match Perfection και μου άρεσε πολύ. Περιμένω εντυπώσεις και για το Stay matte. Φιλιά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφες αποχρώσεις! Θέλω πολύ να δοκιμάσω προϊόντα της Rimmel αφού οι Βρετανίδες τα εκθειάζουν! Τώρα απ'ότι φαίνεται και οι Ελληνίδες. χιχι Περιμένω εντυπώσεις και για τα foundations. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφα χρώματα!!!Επίσης δεν έχω χρησιμοποιησει κανένα προιον απο τη συγκεκριμένη εταιρία,και αν και δε φοράω πολύ συχνά σκιες ματιων ενθουσιάστηκα με το μωβ χρώμα καθως είναι απο τα αγαπημένα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...