Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Spring CherryBox is Here!!

Hi Fairies...

Επιτέλους Fairy Girls.... Η Άνοιξη ήρθε! Τα λουλούδια άνθισαν, ο ήλιος μας χαϊδεύει γλυκά και το CherryBox κυκλοφόρησε το #SpringBox που όλες περιμέναμε με αγωνία! 

Το εποχιακό CherryBox ήρθε γεμάτο με πολλές εκπλήξεις, τυλιγμένο με μία υπέροχη ανοιξιάτικη μυρωδιά και ένα πολύχρωμο Editorial που αρχίζει με την φράση "Μύρισε Άνοιξη".... και τελειώνει με το " Spring is in the air! And fresh air is never beaten!".

Για όσες δεν είστε εξοικειωμένες με τα εποχιακά κουτάκια του CherryBox να σας πω ότι κυκλοφορεί ένα για κάθε εποχή, περιέχει από 5-7 full και travel size προϊόντα και κοστίζει 20€. Μπορείς να παραγγείλεις το SpringBox από εδώ!
Πολλά είπαμε, πάμε να το ανοίξουμε?

Organic Surge - Skin Perfecting Face Polish (full size 75ml / 9,80€)

Αγαπήσαμε το refreshing face wash που βρήκαμε στο WinterBox, οπότε ξεκινάω να το δοκιμάσω με τις καλύτερες προοπτικές! Απολεπιστικό προσώπου με αιθέρια έλαια δενδρολίβανου και λεμονιού που καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, χαμομήλι και ginkgo biloba που καταπραΰνουν, και αμυγδαλέλαιο που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα! Καλό δεν ακούγεται?? Θα έχεις σύντομα τις εντυπώσεις μου...

Cosart Cosmetics, SlimStick (full size, 11€)

Η Άνοιξη προστάζει ανοιξιάτικα και έντονα χρώματα στα χείλη, και το Slimstick προσφέρει αληθινό, πλούσιο χρώμα και μεγάλη διάρκεια. Περιέχει βιταμίνη Ε και αντιγυραντικά συστατικά καθώς και ένα λαχταριστό άρωμα που θα κάνει τα χείλη σας να είναι έτοιμα για φίλημα! Δεν περιέχει μόλυβδο και Parabens.

Thank You Cosmetics, Tea Tree and Lemon Strengthening Nail Oil (full size, 30ml / 8€)
H Thank You Cosmetics είναι μία ελληνική εταιρεία με πολύ ιδιαίτερα προϊόντα, εγώ πέρσι σου μίλησα για μερικά από αυτά εδώ, και ομολογώ ότι την αγάπησα. Αυτό το μπουκαλάκι περιέχει ένα δυναμωτικό έλαιο για τα νύχια το οποίο ενδυναμώνει την κερατίνη στα νύχια και τα πετσάκια! Περιέχει αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου και βιταμίνη Ε, καθώς και καστορέλαιο που αποτρέπει από το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα των νυχιών. Αυτό θα το δοκιμάσω άμεσα γιατί αυτή την περίοδο τα νύχια μου υποφέρουν από το ενοχλητικό ξεφλούδισμα, οπότε θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα!

Nee Make up Milano, Liquid Powder Mat Effect (travel size, 15 ml / 17€)

Πρόκειται για μία πούδρα σε υγρή μορφή για απόλυτο ματ αποτέλεσμα που χαρίζει βελούδινο τελείωμα και κάλυψη μακράς διάρκειας! Περιέχει ενυδατικούς παράγοντες; κυδωνιού και υαλουρονικού οξέως, που εξασφαλίζουν την τέλεια ενυδάτωση του δέρματος. 

Την δοκίμασα ήδη, αλλά νομίζω ότι θα σου πω τις εντυπώσεις μου σε ένα ειδικά αφιερωμένο review. Μπορείς να δεις και άλλα προϊόντα της Nee Make up Milano που έχω δοκιμάσει, εδώ!

Moxie, Προϊόντα Προσωπικής Υγιεινής! (samples)

Είναι υπέροχο να μπορείς να είσαι όσο πιο cute and girly γίνεται, ακόμα και "εκείνες" τις μέρες! Η Moxie έχει φροντίσει για αυτό με τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής από οργανικό βαμβάκι και τις υπέροχες μεταλλικές συσκευασίες μεταφοράς τους!

Gerovital H3 Derma + Soothing and Regenerating Mask Cream and Dermal Repair Cream. (travel sizes)

Μία νέα σειρά από την Gerovital, η οποίο λανσάρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσα από το CherryBox. Μία μάσκα με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά και μαλακτικά συστατικά και μία κρέμα αναπλαστική για πρόσωπο και σώμα που επιταχύνει την επισκευή του ερεθισμένου δέρματος.

Spring Gift **Friendship Bracelet**
Υπέροχο πλεκτό βραχιολάκι σε ανοιξιάτικα χρώματα, ήδη βρήκε την θέση του στο χέρι μου μαζί με το αγαπημένο Cruciani μου.

Το SpringBox κοστίζει μόνο 20€, ενώ ΜΟΝΟ τα full size προϊόντα κοστίζουν 46€ χωρίς τα travels και το πλεκτό βραχιόλι! 

Εγώ το βρήκα μοναδικό το Spring CherryBox, αφού θα δοκιμάσω νέα προϊόντα πολύ ιδιαίτερα και πολύ ανοιξιάτικα!! Εσύ ακόμα να παραγγείλεις το δικό σου??
Λοιπόν Fairy Girl, θα περιμένω τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου σχετικά με το SpringBox και θα επανέλθω με εκπλήξεις! #νομίζωπωςέρχονταιδώρα
Many kisses from Fairy {oo} Mary!

19 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο κουτακι, με γεια να τα χαρείς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία παρουσίαση και εξαιρετικές οι φωτογραφίες σου! Δεν μπορούσα να αποφασίσω αν θα το αγοράσω αυτή τη φορά, αλλά τώρα που είδα την ανάρτησή σου θα το παραγγείλω σήμερα κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι Θεά!!!! Οι διαγωνισμοί σου είναι πραγματικά γεμάτοι ενέργεια και πολύ πολύ νεραιδόσκονη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση είναι τέλειο διότι ξέρουμε αν αξίζει να το πάρουμε η όχι. Το λαδάκι είναι τέλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ωραιο κουτακι! καλη δοκιμη! cherrybox δεν εχω παρει ποτε! και το glowbox του μαρτιου ειχε πολυ ωραια προιοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε πολύ για την ωραία παρουσίαση!!!Να τα χαρείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μια χαρα προιοντα, ειδικα το απολεπιστικο! δεν ηξερα οτι τα παιρνουμε πιο φθηνα κιολας, καλο αυτο!! σε ευχαριστουμε κριαρακι για ακομα μια φορα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Cosart Cosmetics, SlimStick Thank You Cosmetics, Tea Tree and Lemon Strengthening Nail Oil
    Τέλεια προΙοντα!!!Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω!!!Μακάρι να τα κερδίσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ithela prota na sas euxaristiso gia tin eukeria gia mia apo emas ne kerdisoume auto to iperoxo doro! Ine ena katapliktiko doro gemato apo dialegmena proionta, opia ta kerdisi tha xari polli! Episis ithela ke ego na sas po oti ke gia mena ine o agapimenos mu minas giati ke ego exo genethlia auto to mina, ke ego episis exo genethia stis 31. To pio oreo gia mena ine oti tha ime 31 fetos! Yep tha ime 31 stis 31! Den xero giati sas to leo auto....isos apla ithela na to mirasto me kapio! Opos ke na xi xronia su polla gia apo ta tora gia ta genethlia su ( isos na ime apasxolimeni tin erxomeni triti gia na sas euxitho) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα ήθελα να δοκιμάσω Organic Surge - Skin Perfecting Face Polish και απο πράσινο τσαί και λεμόνι για τα νύχια..επειδή έχω περίεργη επιδερμίδα και ευαίσθητα νύχια.Όπως και να έχει σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις πάντα την δημιουργία που σε διακατέχει να χαρίζει απλόχερα το χαμόγελό σου και υγεία για να μπορείς να κάνεις όσα ονειρεύεσαι.Σε ευχαριστώ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε ευχαριστουμε πολυ για την παρουσιαση κ τα δωρα!Μακαρι να ειμαι τυχερη κ να μου δωθει η ευκαιρια να δοκιμασω την πουδρα σε υγρη μορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έίναι όλα υπέροχα,όσο για την πούδρα σε υγρή μορφη,πρώτη φορά την βλέπω και την ακούω είναι η αλήθεια,όπως και την Ελλήνικη εταίρία Thank you cosmetics.Να τα χαρείς όλα,και να ποστάρεις reviews σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ωραιο post αν και τρομαξα με το χρωμα της πουδρας! μου φαινεται παρα πολυ σκουρο! μα παρα πολυ ομως! σε μενα δεν θα εκανε με τιποτα! τα υπολοιπα φαινονται πολυ καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...