Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ferveli, Something Natural!

Hi Fairies...

Αν έχεις και εσύ μεικτό δέρμα με λιπαρότητα και περιοδικά σπυράκια, τότε σου εφιστώ την προσοχή στην συγκεκριμένη ανάρτηση! Γνωρίζεις ότι η πρόπολη είναι το Nο1 φυσικό αντιμικροβιακό συστατικό. Δεν σου κρύβω ότι όταν αρχίζει να πονάει ο λαιμός μου, είναι η πρώτη και μόνη άμεση λύση! Επίσης, χρησιμοποιώ το υγρό πρόπολης, το οποίο βάζω τοπικά στα σπυράκια και τα εξαφανίζει μία ώρα αρχύτερα! Όμως πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου μία  κρέμα με πρόπολη που κυριολεκτικά με έσωσε!  Μέσα στον μήνα Δεκέμβριο το πρόσωπο μου έπαθε μία έξαρση (επιεικώς) και έβγαζε διαρκώς σπυράκια. Μόλις έφευγε το ένα, έβγαζε ένα άλλο, χειρότερο από το προηγούμενο! Άρχισα να χρησιμοποιώ δοκιμαστικά την χειροποίητη κρέμα με πρόπολη της Ferveli και δεν σου κρύβω ότι με έσωσε!



Από την δεύτερη κιόλας μέρα χρήσης της, τα σπυράκια άρχισαν να υποχωρούν και να ηρεμούν αισθητά! Σε μία εβδομάδα δεν είχαν βγει νέα, και τα υπάρχοντα είχαν υποχωρήσει. 

Τώρα μόλις διαπιστώσω ότι το δέρμα περνάει παρόμοια "φάση" είναι η πρώτη στην οποία στρέφομαι για να με βοηθήσει! Η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει εκτός από πρόπολη, μαστίχα και πράσινο τσάι!

 Η Ferveli είναι μία εταιρεία φυτικών καλλυντικών από την Μυτιλήνη. Δημιουργούν καλλυντικά και σαπουνάκια με μεράκι, όμορφα σχέδια και αρώματα! Δοκίμασα επίσης και την κρέμα νύχτας με τριαντάφυλλο

Μυρίζει υπέροχα και είναι μία από τις αγαπημένες μου μυρωδιές για να συνοδέψουν τον ύπνο μου! Ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος και του χαρίζει ελαστικότητα, έχει λεπτόρρευστη υφή και είναι ιδανική για το χειμώνα, είναι σίγουρο ότι το πρωί η όψη του προσώπου σου θα σε ανταμείψει!

Επισκέψου την ιστοσελίδα της Ferveli εδώ, και θαύμασε τις ομορφιές που φτιάχνουν! Μην ξεχάσεις να τους ακολουθήσεις και στο Facebook, για να ενημερώνεσαι για τα νέα σαπουνάκια που δημιουργούν, αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα νέα! 

Το δικό μου Cheese Cake είναι υπέροχο πάντως, και σε όψη αλλά και σε μυρωδιά! Mπορείς να αγοράσεις τα προιόντα Ferveli από το e-shop τους εδώ!

Εσύ Fairy Girl, έχεις δοκιμάσει καλλυντικά με πρόπολη? Ποιό είναι το δικό σου μυστικό, για τις μέρες με "δύσκολο" δέρμα?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!
Μερικά από τα παραπάνω  προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη  και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!  

1 σχόλιο:

  1. Αγαπώ πρόπολη! Είναι ότι πρέπει για την ακμή! Πολύ ενδιαφέρουσα φαίνεται η κρεμούλα. Πάντα είναι καλοδεχούμενα τέτοια προϊόντα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...