Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Soaps with Charcoal and Orange peels....

Γεια σας Fairies...

Σε προηγούμενες αναρτήσεις σας έχω δείξει πολλές από τις ομορφιές που παρασκευάζουν οι The Beekeepers. Σήμερα θα σας δείξω  2 από τα πολλά σαπούνια που φτιάχνουν τα οποία είναι τα πρώτα που δοκιμάζω (και όχι τα τελευταία)!

Η ποικιλία είναι μεγάλη και έπρεπε να διαλέξω κάτι ξεχωριστό! Το πρώτο λοιπόν που επέλεξα είναι το "μαύρο" σαπούνι που περιέχει ενεργό άνθρακα (κάρβουνο) και είναι ιδανικό για μεικτές επιδερμίδες, με ατέλειες αλλά και με ακμή!


Περιέχει Ελαιόλαδο, Λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο, καστορέλαιο, έλαιο από κουκούτσι βερίκοκου, έλαιο αβοκάντο, βούτυρο κακάο, shea butter και ενεργό άνθρακα! Είναι μαύρο και κάνει ένα γκρι αφρό! Είναι πολύ απαλό με το πρόσωπο και ο αφρός του απλώνεται σαν βελούδο πάνω στο δέρμα!

Δεν έχει καμία σχέση με ότι σαπούνι έχετε στο μυαλό σας! Με τόσα έλαια που περιέχει καταλαβαίνεις, ότι μόνο ξηρό δεν θα αφήσει το πρόσωπο σου! Βοηθάει στον καθαρισμό του προσώπου σε βάθος, και αγαπώ να το χρησιμοποιώ κάθε πρωί γιατί νιώθω πως ξυπνάει τις αισθήσεις μου! Το πρόσωπο μου μένει απαλό και ορατά απαλλαγμένο από λιπαρότητα, έτοιμο για κρεμούλες και μακιγιάζ. 
Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό σαπούνι και ο ενεργός άνθρακας έχει την ικανότητα να δεσμεύει τοξίνες και χημικά που μένουν εγκλωβισμένα στο δέρμα! Θα το βρεις εδώ, στο etsyshop των The Beekeepers.
Το δεύτερο σαπούνι που δοκίμασα είναι υπόλευκο, μυρίζει πορτοκάλι και κάνει την πιο δυνατή απολέπιση που έχω συναντήσει σε ένα σαπούνι! Περιέχει σπόρους παπαρούνας, φράουλας, και cranberry καθώς και αποξηραμένες φλούδες πορτοκαλιού. 

Αν έχεις ξεκινήσει ήδη να χρησιμοποιείς αδυναστικές κρέμες (ή κατά της κυτταρίτιδας) είναι ιδανικό για να απολεπίσεις το σώμα σου και να εισχωρήσουν οι κρέμες σε βάθος!
Αφήνει αυτή την δροσιστική μυρωδιά του πορτοκαλιού και στο σώμα αλλά και στο μπάνιο! Θα το βρεις και αυτό διαθέσιμο στο etsyshop εδώ! Και τα δύο σαπούνια κοστίζουν από 4€ το καθένα!

Μπορείς να ακολουθήσεις τους The Beekeeper στην σελίδα τους στο Facebook εδώ και να ενημερώνεσαι για τα νέα προϊόντα που δημιουργούν! Όλα όσα έχω δοκιμάσει - και μπορείς να τα δεις εδώ - είναι από τα πιο αξιόλογα χειροποίητα  ελληνικά καλλυντικά που έχουν περάσει από τα χέρια μου! Μην παραλείψεις να διαβάσεις για το αγαπημένο μου serum με υαλουρονικό οξύ, click εδώ!
Αγαπάμε Beekeepers, Fairy Girls... Εσείς έχετε ενδώσει στα "θαυματάκια" τους?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη  και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

9 σχόλια:

  1. ΥΠΕΡΟΧΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ!ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν το σαπουνάκι με τον ενεργό άνθρακα με έχει κερδίσει ήδη! Φυσικά συστατικά, απομακρύνει τοξίνες, περιποιείται και αφήνει το δέρμα απαλό? Είναι ότι χρειάζομαι και σε πολύ καλή τιμή. Στο etsy είναι στα αγαπημένα μου ήδη λογικά από παλαιότερή σου αναφορά. Στην Θεσσαλονίκη έχουν κατάστημα? Δεν είδα κάπου διεύθυνση. Ευχαριστώ Μαίρη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στειλε ένα μήνυμα στην σελίδα τους στο fb και θα σε κατατοπίσουν για το που να τους βρείς! Είναι στην Θεσνικη οπότε...θα τα δείς από κοντά!! Τα φιλιά μου Έλενα!

      Διαγραφή
    2. Eυχαριστώ Μαιρούλα! Μίλησα ήδη μαζί τους. Δεν έχουν κατάστημα αλλά θα εκθέτουν τα προϊόντα τους σε ένα bazaar στη Θεσσαλονίκη για μία ημέρα οπότε αν προλάβω θα πάω σίγουρα! Διαφορετικά θα κάνω παραγγελία και θα σου πω εντυπώσεις :)

      Διαγραφή
  3. Τους παρακολουθω εδω και καιρο , μου αρεσουν πολυ οσα φτιαχνουν. Ειδικα αυτο με τον ανθρακα μοιαζει εξαιρετικο. Ειχα μασκα με ανθρακα και ειχα μεινει πολυ ευχαρηστημενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα και εγώ ξετρελάθηκα με το καρβουνο-σαπούνι! Και είναι απίστευτα απαλό με το δέρμα, θα το ξετρελαθεί και η μικρή σου για καθαρισμό προσώπου!

      Διαγραφή
  4. τελικα, μηπως ειναι ανθρακας ο θυσαυρος αληθινα??χαχα για να πω την αληθεια, στο ακουσμα ανθρακας δεν με τραβαει το συγκεκριμενο προιον.για το σαπουνοαπολεπιστικο θα ηθελα να το δοκιμασω γιατι ειναι ευκολη η εφαρμογη του και αφου λες οτι εχει ωραια μυρωδια, θα το τσεκαρω. εχω διαβασει καλα λογια για την εταιρεια αυτη, οποτε θα τους παρακολουθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρώτο σαπουνάκι φαίνεται εκπληκτικό. Μπήκε ήδη στην wishlist μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωραιο αυτο με τον ανθρακα, μιας και το προσωπο μου εχει καποιες ατελειες ειναι και λιπαρο!! τι ωραια πραγματα που κανουν, μα πως τα σκεφτοναται ρε παιδι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...