Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Winter CherryBox spreads Christmas Magic....

Hello Fairies....

Θα ξεκινήσω την ανάρτηση με την τελευταία φράση από το editorial του Cherrybox menu!
"Φέτος τον χειμώνα, you can't buy happiness, but you can get a winter Cherrybox and be Happy!"
Τον χειμώνα τα πάντα γύρω από τον εαυτό μας θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα. Το δέρμα, τα μαλλιά μας, το σώμα μας, ακόμα και η ψυχή μας ζητάει περισσότερες αγκαλιές και ζεστά χουχουλιάσματα κάτω από την κουβέρτα!

Έτσι λοιπόν τα κορίτσια του CherryBox, έφτιαξαν το WinterBox και πίστεψε με τα έλαβαν όλα τα παραπάνω υπόψη τους! 


Πάμε να το δούμε?

1. Kae - Argan Oil 
(full size 50ml - 39€!!!)

Ένα βιολογικό έλαιο ομορφιάς, από μία παγκοσμίου φήμης εταιρεία! Είναι ένα πολυχρηστικό έλαιο, 100% φυσικό και εμπλουτισμένο με τρεις φορές περισσότερη βιταμίνη Ε από οποιοδήποτε άλλο φυσικό έλαιο! Διάβασε το Cherry post στο Cherry Blog εδώ για να καταλάβεις περισσότερα!

2. Organic Surge - Αφρίζον καθαριστικό προσώπου Daily Care
special size 95ml - 5,20€

Δε σου κρύβω την έκπληξη μου όταν είδα την Organic Surge μέσα στο CherryBox μου. Την εταιρεία την αγαπώ, είναι αγγλική, είναι βιολογική και ό,τι έχω δοκιμάσει από αυτήν με έχει ενθουσιάσει! Και τώρα είναι και στο ελληνικό WinterBox? Δεν υπήρχαν πιο ωραία νέα για μένα! Σε συνδυασμό ότι λατρεύω τα αφρίζοντα καθαριστικά καταλαβαίνεις ότι η χαρά μου είναι απερίγραπτη! Μένει μόνο να το δοκιμάσω και να σου πω την γνώμη μου! Αντέχεις και άλλη ευτυχία? Να σου πω ότι σύντομα τα Organic Surge θα είναι διαθέσιμα και στο Cherry shop ...

3. Farmec - Olive Oil Shampoo
special size (το full size 250ml κοστίζει 6€)

Ένα σαμπουάν σε πρώτη κυκλοφορία στην Ελλάδα αποκλειστικά στο χειμωνιάτικο Cherry Box. Περιέχει argan oil και ελαιόλαδο! Δηλαδή? Λάμψη, ελαστικότητα και μεταξένια απαλότητα σε συνδυασμό με ενδυνάμωση και θρέψει της τρίχας!

4. Nee Milano - Cream Volume Lipstick
Full Size - 18.90€

Σύμφωνα με την μόδα που προστάζει smokey eyes και nude χείλη, το ενυδατικό κραγιόν της επαγγελματικής Nee Milano με κρεμώδη υφή που χαρίζει όγκο στα χείλη! Περιέχει βιταμίνη Ε που προστατεύει την επιφάνεια χειλιών από τη γήρανση και την ξηρότητα!

5. Babor - Khanya Body Lotion
Special Size - (το full size 200ml κοστίζει 22€)
Μία πολυτελή κρέμα σώματος  βγαλμένη από τα μυστικά της Αφρικής. Μυρίζει μαγευτικά και ενυδατώνει σε βάθος το σώμα!

6.Pure Elements - Κρέμα Ημέρας με Εκχυλίσματα Λωτού, Αμυγδαλέλαιο και Βιταμίνη Ε
Travel Size (το full size 50ml κοστίζει 25.50€)

Kρέμα ημέρας κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και ιδανική για απαιτητικές επιδερμίδες. Περιέχει βούτυρο καριτέ που είναι γνωστό για τις μοναδικές ενυδατικές, μαλακτικές και επουλωτικές του ιδιότητες! Επίσης το εκχύλισμα λωτού είμαι μία εξαιρετική πηγή β-καροτίνης, βιταμίνης C και καλίου! Ένα προϊόν που ακούγεται απίθανο και ανυπομονώ να δοκιμάσω!

Το κουτάκι Winter CherryBox κοστίζει μόνο 20€ και μπορείς να το παραγγείλεις από εδώ! Τα προϊόντα που περιέχει αυτό το κουτάκι είναι όλα ένα και ένα και η αξία τους ξεπερνάει τα  70€+.
Well Dοne CherryBox, μας κακομαθαίνεις και μας φροντίζεις......γι' αυτό σε αγαπάμε!

Να μην ξεχάσω να σου δείξω και τι άλλο πήρα μαζί με το κουτάκι μου, σετ με 20 πινέλα από φυσική τρίχα... Μόλις τα χρησιμοποιήσω, τα λερώσω, τα πλύνω και τα στεγνώσω θα σου πω αμέσως την γνώμη μου!

** Λίγο πριν πατήσω "Δημοσίευση", κυκλοφόρησαν 2 νέα special edition Cherryboxes, ένα για να σε βγάλει από την δύσκολη να ψάχνεις δώρο για τον καλό σου και ένα με τα best seller προϊόντα του 2014! Ρίξε μια ματιά εδώ και πες μου τη γνώμη σου!**
Μετά από όλα αυτά, θα το παραγγείλετε και εσείς φαντάζομαι, σωστά Fairy Girls?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

8 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια προιοντα και τα δυο ακρως επαγγελματικα τα οποια δεν τα βρισκεις ευκολα στην αγορα...Πολυ ενδιαφερον το κουτι .καλοφορετα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσει που θα δοκιμάσω προιόντα που δεν τα βρίσκεις παντου!!
      ευχαριστώ για το σχόλιο σου!

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραιο το κουτακι σ !!! Το πηρα κ εγω κ εμεινα πολυ ικανοποιημενη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα υπέροχο κουτακι! Να το ευχαριστηθεις πολύ! Τα δύο specials δεν με ενθουσίασαν ομολογώ. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο κουτάκι, να τα ευχαριστηθείς όλα! By the way, έψαχνα να θυμηθώ τι μου θυμίζουν αυτά τα πινέλα...Υπάρχουν και στο e-bay, και σε τιμή μισή από αυτή του cherrybox -νομίζω πως είναι ακριβώς τα ίδια. Ρίξε μια ματιά Μαίρη μου, φιλάκια πολλά!
    http://www.ebay.com/itm/20-PCS-PONY-GOAT-HAIR-PROFESSIONAL-MAKEUP-BRUSHES-SET-80054-/181037631998?pt=US_Makeup_Brushes&hash=item2a26af09fe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όντως ωραίο το συγκεκριμένο κουτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...