Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Christmas Must Haves #7 - Korres Eau de parfum for her!

Hi Fairies...

#7 Ένα άρωμα είναι αυτό που θα στιγματίσει την παρουσία σου στην απαστράπτουσα βραδιά του ρεβεγιόν! Μην το παραλείψεις και φρόντισε οι νότες του να κολακεύουν, το προσωπικό σου άρωμα!
O Κορρές λανσάρει επιτέλους το πρώτο του eau de parfum. Δύο αρώματα, ένα για εκείνη και ένα για εκείνον, αισθησιακά, λουλουδάτα, γήινα και αξέχαστα, κλεισμένα σε ένα ορθογώνιο σκούρο μπουκαλάκι με υπέρ κομψή χρυσή ή ασημένι(for her/for him) μεταλλική ετικέτα! 


Το λευκό κουτί που περικλείει το άρωμα είναι όμορφο, χάρτινο και αναγράφει τις βασικές νότες του κάθε αρώματος!
Το γυναικείο άρωμα Κορρές, είναι φρουτώδες και λουλουδάτο, χαρακτηρίζεται από νότες φρέζιας που αγαπώ, πατσουλί, φυσικά λίγη ζεστή βανίλια και παιχνιδιάρικο περγαμόντο.

Το ανδρικό άρωμα χαρακτηρίζεται από τις απόλυτα ανδρικές νότες του κάρδαμου, του καπνού και του σανταλόξυλου και αποτελεί ένα ξυλώδες άρωμα με διακριτική φρεσκάδα.
Το δικό μου ως τώρα αγαπημένο άρωμα Korres είναι το Vanilla Freesia Lychee και νόμιζα ότι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Όμως το eau de parfum for her, με ταξιδεύει σε χώρες ζεστές με μυρωδιές γλυκές, από κήπους της ανατολής και αυλές με δέντρα περγαμόντου!
Οι πρώτες νότες που θα σου έρθουν στην μύτη είναι λουλουδάτες που σιγά σιγά θα ζεστάνουν και θα δώσουν την θέση τους στη βανίλια . Η διάρκεια του είναι εκπληκτική, σε σχέση με τα Korres eau de toilette. Σε μένα κρατάει για πάνω από 8 ώρες και αυτό με ενθουσιάζει!
Το δικό μου έτρεξα και το αγόρασα από το Andele.gr αμέσως μόλις κυκλοφόρησε! Η τιμή του είναι λίγο πιο ακριβή από τα eau de toilette αλλά η διάρκεια και η μυρωδιά του είναι ανεκτίμητα!
Θα το βρείς εδώ, στην τιμή των 26€ αντί των 37€ που είναι η κανονική του τιμή!

Θυμήσου εδώ και τα υπέροχα I love που απέκτησα από το Andele.gr μέσα στην υπέροχη ροζ vanity case, είναι ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δώρο! 

Διάβασε όλα τα Christmas Must Haves εδώ

Έχεις δοκιμάσει κάποιο άρωμα από Κορρέ, Fairy Girl? Ποιό είναι το αγαπημένο σου?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιο ποστ!!! Πρεπει να μυριζει τελεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ohhh lovely stuff!
    kiss kiss and Happy New Year ♥
    New post in my blog http://trendytips-trendygirls.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφες προτάσεις. Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μύρισα και δυστυχώς δεν με εντυπωσίασε καθόλου...Σε αντίθεση με το ανδρικό, που είναι εξαιρετικό! Ευχές για ένα υπέροχο νέο έτος Μαίρη μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...