Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Christmas Must Haves #4 - Stay matte almost ... for ever!

Hi Fairies....

#4 Ένα καλό make up  είναι αυτό που θα σου δώσει τις βάσεις για ένα τέλειο μακιγιάζ! Επένδυσε σε ένα foundation που θα καλύπτει τις ανάγκες σου και θα δημιουργεί ένα άψογο "καμβά" στο πρόσωπο σου, για να δημιουργήσεις...

To χρόνο που μας πέρασε ομολογώ πώς δοκίμασα διάφορα foundations, γιατί ναι, είμαι λίγο εθισμένη σε αυτά αφού ψάχνω πάντα αυτό που θα ερωτευτώ και δεν θα θέλω να το αποχωριστώ! Ως τώρα τις ανάγκες μου κάλυπτε το  Anti Blemish Solutions της Clinique  με μεγάλη επιτυχία (δες review εδώ), και όταν ήθελα ένα "προσεγμένο" μακιγιάζ πάντα αυτό ήταν η πρώτη μου επιλογή! Πριν λίγο καιρό όμως έφτασε στα χέρια μου το Stay matte Oil Free Make up επίσης από την Clinique.



 Η απόχρωση neutral  θα κολακέψει και την πιο σταρένια επιδερμίδα. Λίγες σταγόνες στο πρόσωπο σου, θα γίνουν ένα με το χρώμα σου και θα καλύψουν ό,τι δεν θέλεις να φαίνεται!

Θα σου δώσει μία λεία, φωτεινή, αψεγάδιαστη όψη και θα διώξει την ανεπιθύμητη λιπαρότητα! Θα αναμειχθεί απαλά στο πρόσωπο σου με όποιο τρόπο θελήσεις εσύ, πινέλο, σφουγγαράκι ή ακόμα και με τα δάχτυλα!

Το αποτέλεσμα του θα το λατρέψεις, και ειδικά εάν έχεις μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα, μη σου πω, πως θα το ερωτευθείς κιόλας! 
Έτσι τώρα, δεν με πειράζει που τελικά άδειασε το Anti Blemish Sollution μου, βρήκα άξιο αντικαταστάτη! Και αν μείνω έξω από το σπίτι παραπάνω από 8  ώρες, δεν πειράζει, έχω πάντα στην τσάντα μου την αγαπημένη μου Anti Blemish Solution Compact (review) που θα με βοηθήσει και για τις επόμενες 8 ώρες! 
Αν δεν το έχεις δοκιμάσει τρέξε σε ένα Clinique Counter να το δοκιμάσεις και ίσως βρεις και εσύ το αγαπημένο σου foundation για όλο το 2015! 

Ίσως βέβαια, αν είσαι καλό κορίτσι να πείσω τον Santa Claus να σου χαρίσουμε ένα, για την Πρωτοχρονιά... Τι λες?
#νομίζωπώςέρχονταιδώρα

'Εχεις δοκιμάσει κάποιο foundation από την Clinique, Fairy Girl? Πες μου τις εντυπώσεις σου...

Many kisses from Fairy {oo} Mary! 

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

3 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...