Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Castalia Chronoderm Active 5, Serum!

Γεια σας Fairies...

Ήδη γνωρίζεις το πόσο αγαπάω τους ορούς προσώπου αφού σου έχω παρουσιάσει κατά καιρούς αρκετούς και πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργιους! Έτσι λοιπόν όταν τελείωσαν αυτοί που ήδη χρησιμοποιούσα, άρχισα την αναζήτηση για τον επόμενο! Στην wish list μου είχα τον ορό Chronoderm της Castalia. Μετά την δοκιμή που είχα κάνει στις αντίστοιχες αμπούλες της σειράς Chronoderm (review here) θεώρησα ότι ήταν κάτι που έπρεπε να δοκιμάσω! 



Την ίδια περίοδο ανακάλυψα και ένα νεό eshop με δερμοκαλλυντικά και όχι μόνο! Αποφάσισα να σας μιλήσω γι' αυτό, γιατί είναι κάτι διαφορετικό. Το pharmaplus.gr δεν είναι ένα eshop σαν όλα τα άλλα. Σε αυτό, θα βρείς ποικιλία από φαρμακευτικά (και όχι μόνο) brands σε απίστευτες τιμές και προσφορές! Ενδεικτικά θα σου πώ ότι την περίοδο που έκανα την παραγγελία μου είχε 30% σε όλα τα Darphin και 50% στις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-b που προτίθεμαι σύντομα να δοκιμάσω! Στο pharmaplus.gr όμως μπορείς να βρείς και πολύ ενδιαφέροντα άρθρα, γραμμένα από γιατρούς και φαρμακοποιούς. Μπορείς να διαβάσεις άρθρα με θέμα την ομορφιά, την υγεία, αλλά και πολύτιμες συμβουλές για την θωράκιση του οργανισμού μας! Λατρεύω την στήλη "Αλήθειες και ψέμματα για διάφορα θέματα" και πάντα χαίρομαι να την διαβάζω.
Ας επιστρέψουμε όμως στον ορό της Castalia Chronoderm Active 5 Serum!
Είναι ένας αναπλαστικός ορός προσώπου και λαιμού, που βοηθάει στην εξάλειψη των πρώτων ρυτίδων! Μεταξύ άλλων ενεργών συστατικών, περιέχει υαλουρονικό οξύ που βοηθάει στην ανάπλαση, αναγέννηση και ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας του προσώπου. Έχει μία πολύ δροσερή gel υφή, και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος.

Σε βάθος χρόνου 8 εβδομάδων  φάνηκαν οι πρώτες θετικές επιδράσεις του ορού στο δέρμα μου! Ενυδάτωση σε βάθος, και απάλυνση των ρυτίδων έκφρασης, ελαστικότητα και λάμψη στο δέρμα! Διαφορά στο χρώμα των πανάδων δεν είδα, αλλά έτσι και αλλιώς γι'αυτό το σκοπό προσπαθώ να χρησιμοποιώ πιο στοχευμένα προιόντα!
Το Chronoderm Active 5 Serum το βρήκα στο PharmaPlus.gr σε μία από τις καλύτερες τιμές της αγοράς 22,40€ και με δωρεάν μεταφορικά γιατί οι αγορές μου ξεπερνούσαν τα 39€!

Εσύ Fairy Girl έχεις δοκιμάσει κάποιον ορό από την Castalia? Κάνε μία επίσκεψη στο "ιδιαίτερο αυτό eshop και πές μου την γνώμη σου, θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλια σου!
Many kisses from Fairy {oo} Mary!

9 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιο ποστ!!! Θα τσεκαρω το e shop φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τέλειος φαίνεται ο ορός..νομίζω θα με βολέψει και η υφή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται πολύ καλό προιον και σε καλή τιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ POST Κ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΣΕΚΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ POST marenabeauty@blogspot.gr (μια προσπάθεια κάνω πολύ πολύ απλή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν εχω δοκιμασει ποτε πεοιον της castalia, αλλα εγω χρειαζομαι κατι πιο δυναμικο γιατι εχω ηδη περασει τα δευτερα -αντα!θα τσεκαρω το φαρμακειο για να αρχισω δοκιμη απο τα καθαριστικα της εταιρειας αυτης που εχω ακουσει τα καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα ειναι το επομενο μου σερουμ!εχω τωρα ενα της vichy!και ωραια τιμη εχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπεροχο προιον θα ηθελα πολυ να το δοκιμασω...! :D σε ευχαριστουμε για την ενημερωση ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εχω δοκιμασει ενυδατικες κρεμες της εταιρίας αυτης, και ηταν μια χαρα, μακαρι να κανει τοσα πολλα στο δερμα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...