Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Moxie Mania and Pads for Pads!

Γεια σας Fairies....
Θα ξεκινήσω με μία διαπίστωση, "είναι ωραίο να είσαι γυναίκα", δεν είναι? Ρούχα, μόδα, υπέροχα θηλυκά παπούτσια, χρωματιστές τσάντες, μακιγιάζ, χρώματα, καλλυντικά! Ένας ονειρεμένος κόσμος, γεμάτος χρώματα, νάζια και ευαισθησία! Τι γίνεται όμως με εκείνες τις μέρες του μήνα, που ταλαιπωρήσαι και ξεχνάς τα χρώματα και την ομορφιά? Οκ, είναι ένα θέμα λίγο taboo για να γράψεις γι' αυτό και να το συζητήσεις δημοσίως!

Όμως, σκέψου να ντύνεις αυτές τις "δύσκολες" μέρες του μήνα με χρώμα, και παράλληλα να βοηθάς και άλλους, που δεν έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν τους εαυτούς τους! Καλά κατάλαβες Fairy, θα μιλήσουμε για τις Moxie, την νέα "μόδα" στην γυναικεία υγιεινή! 

Όμως πριν σου μιλήσω για το πόσο όμορφες συσκευασίες έχει, και πόσα ωραία χρώματα και μπλα, μπλα, θα σταθώ στο πιο ουσιαστικό κομμάτι της Moxie, την φιλανθρωπία! Η Μoxie είναι ένα brand Αυστραλιανό και από την στιγμή της ίδρυσης της, εμπλέκεται σε πολλές φιλανθρωπίες και δίνει μέρος των εσόδων της για αυτές! 
Αρχικά θα σου γνωρίσω το Pads for Pads. Ήξερες ότι εκατομμύρια κορίτσια, σε τριτοκοσμικές χώρες όπως η Ουγκάντα, δεν έχουν πρόσβαση σε προϊόντα υγιεινής, και έτσι αναγκάζονται να χάνουν το σχολείο τους, τις μέρες αυτές? 

Η Moxie λοιπόν, για κάθε κουτί που πουλάει, χαρίζει επαναχρησιμοποιούμενες σερβιέτες σε αυτά τα κορίτσια, ώστε να μη χάνουν μέρες από την εκπαίδευση τους! Δεν είναι πολύ σημαντικό αυτό? Μεταξύ άλλων φιλανθρωπιών που κάνει η Moxie, έχει ενώσει τις δυνάμεις της με το Butterfly Foundation το οποίο σχετίζεται με τις διατροφικές διαταραχές και την νευρική ανορεξία! Η Moxie, αγαπάει τις γυναίκες έμπρακτα, και εμείς με τη σειρά μας θα πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας, όπως είναι, με τις τυχόν ατέλειες του και τις ομορφιές του!
Άρα λοιπόν αντιλαμβάνεσαι ότι με κάθε αγορά Moxie, δεν παίρνεις μόνο κάτι όμορφο και ξεχωριστό αλλά βοηθάς και κόσμο που σε έχει ανάγκη! Τα προϊόντα Moxie είναι κατασκευασμένα από πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι και είναι αρίστης ποιότητας και υποαλλεργικά!
Και τώρα ας μιλήσουμε για το χαριτωμένο κομμάτι των Moxie! Οκ, θα μου πεις,  προς τι τόσος ντόρος? Πρόκειται για σερβιέτες! Ναι, έχεις δίκιο αλλά ποτέ τα γυναικεία αυτά "όπλα" δεν είχα τόσο χαριτωμένη εμφάνιση! 
Όμορφα, καλής ποιότητας κουτιά, με παστέλ χρώματα που δεν θα κρύβεις σε συρτάρια, αλλά θα τα αφήνεις να φαίνονται! 

Μεταλλικά, επαναχρησιμοποιούμενα κουτάκια, για να μην ντρέπεσαι να τα βγάζεις από την τσάντα σου δημόσια!

Τα Moxie καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες για όλες τις μέρες του μήνα! 

Εγώ τα προμηθεύτηκα από το eshop του BeautyTestBox (δες όλες τις επιλογές εδώ) αλλά επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω, επέλεξα το Moxie BeautyBox, σχεδόν όλα τα προϊόντα Moxie, συσκευασμένα στο όμορφο, κόκκινο, BeautyTestBox  κουτάκι!
Οι τιμές των Moxie είναι παραπλήσιες με των αντίστοιχων προϊόντων της ευρείας αγορά! 
Διάβασε την ιδιαιτέρως ευαίσθητη και διαφορετική ανάρτηση της Crazy Jazzy από εδώ για τα Moxie,  την οποία γράφει αποκλειστικά για την μικρή της κόρη! 

Eσύ τι λές για την Moxie-mania, Fairy Girl?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

8 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιο ποστ. Τι ομορφες συσκευασιες!!! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορουσα ποτε να φανταστω οτι οι σερβιετες θα φαινονται κομψες αλλα αποτι φαινεται το καταφεραν και αυτο. Πολυ ομορφα τα κουτακια
    Φιλακια απο http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νομιζα οτι τις βρισκουμε μονο μεσω internet, αλλα τις πουλαει και το φαρμακειο της γειτονιας μου!! θα τις δοκιμασω τον επομενο μηνα και αν μου ταιριαξουν, θα συνεχισουμε να κανουμε την καλη μας πραξη και μετα την δοκιμη τους! καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως είναι διαθέσιμα σε κάποια φαρμακεία, αλλά στην επαρχία δεν τα πήρε κάπου το μάτι μου...ακόμα....

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφη ενημέρωση,σ'ευχαριστούμε!!!! Θα ρωτήσω κι εγώ στα φαρμακεία της περιοχής μου και αν η απάντηση είναι αρνητική θα τις προμηθευτώ από το e-shop που προανέφερες!!!!! Αξίζει η δοκιμή!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...