Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Do you want a brighter face? Favorite Products #4

Hi Fairies....

Κάθε Σεπτέμβριο, αλλάζω την καλοκαιρινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου μου και αρχίζω να χρησιμοποιώ προιόντα πιο κατάλληλα στην εποχή! Κρέμες που προσφέρουν πιο βαθιά ενυδάτωση, χαμηλότερου δείκτη αντηλιακά (ή Foundation που περιέχουν δείκτη) και σίγουρα ορούς για λεύκανση και ανανέωση των κυττάρων του προσώπου μου! 



Λατρεύω τους λεπτόρρευστους ορούς προσώπου, τελευταία μου αγάπη ήταν ο Vitamin C του Mario Badescu (διάβασε εδώ το review). Έτσι η φθινοπωρινή ρουτίνα μου ξεκίνησε με έναν νέο ορό, τον Ren Resurfacing Aha Concentrate
Πρόκειται για έναν ορό που περιέχει ένα μείγμα 4 φυσικών υδροξέων το οποίο προωθεί τον κύκλο ζωής των κυττάρων, δίνοντας στο πρόσωπο όψη ανανεωμένη, πιο λαμπερή, πιο απαλή και πιο υγιή.

Το γλυκολικό οξύ από ανανά, το γαλακτικό οξύ από passion fruit, το κιτρικό οξύ από λεμόνι και το τρυγικό οξύ από σταφύλια είναι αυτά που βοηθούν την επιδερμίδα να απολεπιστεί, να ανανεωθεί, να λευκανθεί και να απαλλαγεί από τα νεκρά κύτταρα!

Λίγες σταγόνες σε καθαρό πρόσωπο αρκούν για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ! Μόλις το εφαρμόσεις θα νιώσεις ένα ελαφρύ γαργάλισμα, απόδειξη ότι ο ορός της REN δουλεύει! Μετά από 60+ μέρες καθημερινής, βραδυνής εφαρμογής  το πρόσωπο μου είναι φωτεινό, οι μικρές (πλέον) πανάδες μου είναι ορατά μικρότερες και αποχρωματισμένες! 

Το δέρμα φαίνεται πιο σφριγυλό, και οι πόροι μικρότεροι! Η διαφορά που είδα στο πρόσωπο μου είναι αισθητή και αντίστοιχη της προ-καλοκαιριού εποχής που χρησιμοποιούσα τον Vitamin C (Badescu)!

Μετά την εφαρμογή του ορού περιμένω περίπου 3-4  λεπτά και στην συνέχεια εφαρμόζω τα ενυδατικά λάδια νύχτας ή την κρέμα μου! 

Το δικό μου Resurfacing Aha Concentrate το πήρα από το αγαπημένο μου Andele.gr και μπορείς να το βρείς εδώ! Το έχει με έκπτωση από 47€ στα 35€ και δεν θα μπορούσα να χάσω αυτή την ευκαιρία! 
Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από REN, Fairy Girl? Σου αρέσουν οι οροί με Aha?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

6 σχόλια:

  1. αν κρινω απο τη μασκα της ιδιας σειρας, σιγουρα θα μου αρεσει και αυτο...οποτε συντομα θα το αποκτησω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post! Μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφέες σου που είναι έξω στη φύση! Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ τις αμπούλες για λάμψη με βιταμίνη C της Synchroline αλλά επειδή μου τελειώνουν, μου φαίνεται καλή εναλλακτική πρόταση αυτός ο ορός της REN. Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ πολύ ωραίο και χρήσιμο ποστ τώρα που μου τελειώνει το serum για ενυδάτωση από την apivita! Φιλιά καλή εβδομάδα όμορφη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...