Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Let's go to Exotic places with Tiki Eau De Toilette Vanilla!

Hello Fairies....

Είμαι τρελή fan του Monoi Tiki-Tahiti και σου είχα μιλήσει για αυτήν την αγάπη μου πολύ παλιά σε μία από τις πρώτες αναρτήσεις μου (Check εδώ),  τότε που δεν ήταν διαθέσιμο και ευρέως διαδεδομένο στην Ελλάδα! Και μετά το διέθεσε στην ελληνική αγορά το αγαπημένο All About Eve και μου ήταν πανεύκολο να το βρίσκω, αφού με ένα κλίκ ήταν στην πόρτα μου! Αυτή τη φορά απέκτησα νέο εθισμό!


To Tiki Eau De Toilette Vanilla! Ω, ναι! Λίγο η vintage και minimal συσκευασία αυτών των αρωμάτων, λίγο οι απλές αλλά ιδιαίτερες μυρωδιές τους, φτάνουν για να τα ερωτευτείς! Σου είχα μιλήσει και για το αντίστοιχο άρωμα Tiare εδώ

Η βανίλια όμως είναι ζεστή, αισθησιακή, σε κάνει να ευγνωμονείς που είσαι γυναίκα! Σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, και έναν "άλλο" αέρα, τον αέρα της πολυτέλειας! Από μία σταγόνα στο εσωτερικό των καρπών, από μία σταγόνα πίσω από τα αυτιά και μία σταγόνα στην γραμμή του ντεκολτέ και είμαι έτοιμη! Η γλυκιά μυρωδιά της βανίλιας σε συνδυασμό με το μείγμα του monoi σου κρατάει συντροφιά όλη μέρα. Ντύνει τα καλοκαιρινά βράδια σου εξωτικά και μπορεί να κάνει τα χειμωνιάτικα πρωινά σου ζεστά και λαμπερά! 
Άλλωστε τα Tiki Tahiti αποτελούν εγγύηση, και οι επιλογές του All About Eve διαχρονικές και ποιοτικές!
Θα το βρεις εδώ σε συσκευασία των 30ml και των 100ml (spray).
Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα το Tiki Tahiti Monoi Oil (κατά προτίμηση-Tiare) μην αργείς να το κάνεις! Θα αποκτήσεις ένα νέο εθισμό και θα γνωρίσεις την εμπειρία της Γαλλικής Πολυνησίας αυτοπροσώπως!

Διάβασε καλά αυτή την ανάρτηση, και τις προηγούμενες  εδώ, εδώ και εδώ! Θα επιστρέψω και θα σε εξετάσω... θα κερδίσεις δώρο γι' αυτό μελέτησε καλά!

Δοκιμάζω και το Tiki Coconut Shampoo και θα επανέλθω με λεπτομέρειες!!! 

Πώς σου φαίνεται ένα old-school άρωμα με την γλυκιά μυρωδιά της βανίλιας?

Many vanilla kisses from Fairy {oo} Mary!
*PR Sample 

8 σχόλια:

  1. Είμαι σίγουρη ότι θα μυρίζει τελεία !!! :))) φιλία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post! Δε θα έλεγα όχι σε ένα άρωμα βανίλιας. Έχει μπει στη wishlist!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έχω ερωτευτεί πριν καν το μυρισω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν λέω ποτέ στην μυρωδιά της βανίλιας!!! μου αρέσει πάρα πολύ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...