Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Cupid kiss, Cheek and Lip Tint by MeMe Cosmetics!

Γεια σας Fairies...

Υπάρχουν μέρες που δεν επιθυμώ το έντονο μακιγιάζ, που θέλω απλά να φαίνομαι φρέσκια και απλή, με απαλά ροζ μαγουλάκια και χείλη στο χρώμα της υγείας, εννοείτε πως φοράω και αυτές τις μέρες mascara! 





Σήμερα θα σου δείξω ένα προϊόν ιδανικό για να αποκτήσεις ροδαλά μάγουλα και να υιοθετήσεις και εσύ το no make up-make up, το οποίο είναι ιδανικό για το φθινόπωρο αφού σε λίγο τα smoky eyes θα έχουν την τιμητική τους!
 To Cheek and Lip Tint στην απόχρωση Cupid Kiss από την βρεττανική MeMe Cosmetics είναι ο σύμμαχος μου για αναψοκοκκινισμένα, ροδαλά μάγουλα! Κάτι σαν μόλις να σε χτύπησε ο έρωτας (Cupid) με το βέλος του! 

Είναι ένα υγρό ρουζ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ρουζ αλλά και σαν Lip tint! Η απόχρωση είναι τόσο απαλή όσο χρειάζεται. Απλώνεται εύκολα στα μάγουλα και είναι απίστευτα σταθερό, αφού "λεκιάζει" το δέρμα με το χρωματάκι του! 

Μπορείς να το φορέσεις και με foundation αλλά και χωρίς αυτό! 3 κουκκίδες στην γραμμή του ρουζ είναι αρκετές! Βάλε πρώτα στο ένα μάγουλο και ανέμειξε το με τα δάχτυλα όσο χρειάζεται για να δώσει την απόχρωση που επιθυμείς! Και στην συνέχεια προχώρησε και στο άλλο μάγουλο! Στεγνώνει πολύ γρήγορα, οπότε καλό είναι να το κάνεις αμέσως! 
Μπορείς να διαβάσεις  το review μου για τα Goddess Rocks της Meme Cosmetics  εδώ... Είναι ένα από τα καλύτερα highlighters/bronzers που κυκλοφορούν! 
Το Cheek and Lip Tint κοστίζει 9.84€ και η ποσότητα είναι υπερ-αρκέτη για να κρατήσει χρόνια, δες το εδώ!

Τα προιόντα της Meme είναι διαθέσιμα στο shop του BeautyTestBox, σε πολύ προσιτές τιμές, ρίξε μια ματιά εδώ!  

Σου αρέσουν αυτού του είδους τα tints, Fairy Girl? Έχεις δοκιμάσει κάτι από MeMe ?

Many cupid's kisses from Fairy {oo} Mary!

9 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο ποστ κ τ ωραίες συσκευασίες που έχουν !!! εχω ένα ρουζ απο mememe κ είναι υπέροχο !!! φιλία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα τέτοιου είδους και θα το ήθελα πολύ! Ειδικά το συγκεκριμένο φαίνεται καταπληκτικό! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι φωτιές μας άναψες Fairy Mary με τις ωραίες σου αναρτήσεις!!! Πολύ μου αρέσει η ιδέα αυτού του προϊόντος και η απόχρωση φαίνεται υπέροχη! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ απαλό και "αθώο" έτσι?? Ξεσηκώθηκες ε? Να σκεφτείς ότι είναι τεράστια η ποσότητα σε σχέση με αυτό που χρειάζεσαι!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφο χρώμα και νομίζω θα ταιριάζει σε όλες, μελαχρινές ξανθές!

    xxx
    Eva M.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλειο χρώμα και πρωτότυπο προϊόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...