Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Tips for a Luxurious Tan!

Hey Fairies....

Αυτά τα νέα αντηλιακά της φίρμας Luxurious τα έβλεπα πολύ συχνά στα φαρμακεία, να φιγουράρουν σε πορτοκαλί συσκευασίες ολοκληρωμένων πακέτων με προϊόντα για τον ήλιο και ομολογώ πώς ένα κλικ μου το έκαναν! Λίγο το έντονο πορτοκαλί χρώμα τους που αγαπώ, λίγο η τιμή τους που το κάθε πακέτο περιείχε 5-6 προιόντα και κόστιζε περίπου 50€, λίγο που την φίρμα την άκουγα για πρώτη φορά... Ε, η περιέργεια της ΒBlogger με νίκησε και έφτασαν στα χέρια μου μερικά από αυτά!



Luxurious Sun Care Tanning Oil με spf6.
Ακόμα ένα λάδι μαυρίσματος? 'Οχι, ένα διαφορετικό ξηρό λάδι για έντονο μαύρισμα! 
Περιέχει:
  • Ελαιόλαδο
  • Εκχύλισμα Καρότου
  • Έλαιο Καρύδας
  • Έλαιο Jojoba
 Χαρίζει έντονο και γρήγορο μαύρισμα, περιέχει κατά 95% φυτικά συστατικά, είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν αφήνει την παραμικρή λιπαρότητα στο σώμα! Είναι αδιάβροχο και δερματολογικά ελεγμένο! Το μόνο τους ίσως μειονέκτημα (?) είναι ότι δεν μυρίζει καρύδα+καλοκαίρι! Αλλά είναι ίσως το μόνο λάδι με το οποίο θα πάρεις χρώμα γρήγορα!

Luxurious Cooling gel After Sun for Face and Body! 
Ένα after Sun, δροσερό, με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, εκχυλίσματα αγγουριού και χαμομηλιού! Ενυδατώνει και καταπραΰνει την ταλαιπωρημένη από τον ήλιο επιδερμίδα! Η υφή του είναι σαν Gel Aloe Vera και περιέχει αυτούς τους απίθανους μπλε κόκκους που σκάνε στο δέρμα και αφήνουν τις βιταμίνες τους!

Luxurious Sun Care Silk Cover with Hyaluronic acid 50SPF  

Αντηλιακή με χρώμα και δείκτη υψηλής προστασίας! Συμπληρωματικά όμως η Luxurious Silk Cover περιποιείται  το πρόσωπο σου σαν μία ακριβή ενυδατική κρέμα χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει! Περιέχει Βιταμίνη Ε, η οποία προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας ενώ παράλληλα προλαμβάνει τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας.

Έχει ελαφριά - μέτρια κάλυψη και sheer τελείωμα! Στο δικό μου μεικτό πρόσωπο, αρχίζει και γυαλίζει μετά το 3ωρο, αλλά για την παραλία είναι ιδανική! Αφήνει αυτό το ανάλαφρο τελείωμα στο πρόσωπο της φυσικής ομορφιάς και με προστατεύει από τον τρομακτικό ήλιο!

Τα προϊόντα Luxurious ανήκουν στο όμιλο Intermed, είναι ελληνικά δερμοκαλλυντικά που σέβονται τον καταναλωτή, δεν περιέχουν parabens και άρωμα! Τα βρίσκεις σε πολύ προσιτές σε πολλά φαρμακεία! Την επόμενη φορά λοιπόν που θα πέσουν στην αντίληψη σου, άπλωσε το χέρι σου και δοκίμασε τα, αξίζουν της προσοχής σου!

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ και το αντίστοιχο review της MamaTzini!

Εσείς τα έχετε δοκιμάσει τα Luxurious, Fairy Girls???

Many kisses from Fairy{oo}Mary! 

*PR Samples

4 σχόλια:

  1. Αυτό το after sun με τους μπλε κόκκους που σκάνε ομολογώ πως μου κίνησε την περιέργεια!! Θα το έχω στα υπ'όψιν!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το After Sun φαίνεται υπέροχο αν κρίνω από το αντηλιακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sunscreen is a must in India as we do nt like getting tanned.. i love reading abt new brands on ur blog xo
    http://natashabhatt.blogspot.in

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...