Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

I am Prodigious!

Hello Fairies....

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πολύ αγαπημένο μου προϊόν που πούλησε πάνω από 2 εκατομμύρια τεμάχια διεθνώς, μέσα στο 2013! Θυμάσαι που σου είχα μιλήσει εδώ, για τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά (και όχι μόνο) πολυχρηστικά λάδια?


Το Huile Prodigieuse by Nuxe το αγαπώ χρόνια τώρα, το θεωρώ μία πολυτέλεια στην καθημερινότητα μου, τόσο για την υφή και την θρέψη που μου χαρίζει όσο και για το άρωμα του. Την "λαμπερή" εκδοχή του συγκεκριμένου λαδιού δεν την είχα δοκιμάσει....μέχρι πρόσφατα! 
Το Huile Prodigieuse OR είναι εμπλουτισμένο με χρυσαφένιες πέρλες μαργαριταριών και χαρίζει μία μαγευτική λάμψη που τονίζει ιδιαίτερα το καλοκαιρινό μαύρισμα! Η μυρωδιά αυτού του λαδιού είναι τόσο....ζεστή και εξωτική παράλληλα, αλλά με την αίσθηση της ιδιαίτερης και πολύ ακριβής πολυτέλειας. Είναι πιο αισθησιακό από το άρωμα του monoi oil, και πιο "θηλυκό" για αυτό ίσως χαρακτηρίζεται και ως θρυλικό!
Περιέχει νότες κορυφής από άνθη πορτοκαλιάς και λουλουδένιες νότες καρδιάς από τριαντάφυλλο και λευκό κρίνο και τον αισθησιασμό που προσφέρουν το κεχριμπάρι και η βανίλια.
Είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, αφού ενυδατώνει, φροντίζει και στολίζει με λάμψη το σώμα, τα μαλλιά αλλά και το πρόσωπο μου, και αυτό οφείλεται στα 6 πολύτιμα έλαια που περιέχει, στη κατά 97,8% φυσική σύνθεσή του εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, και στο ότι δεν περιέχει σιλικόνη, ορυκτά έλαια και συντηρητικά.
Φέτος λοιπόν (2014) η Nuxe λάνσαρε δύο νέες συλλεκτικές και καταπληκτικές συσκευασίες για τα λαδάκια των 100ml!
Τα νέα μπουκάλια είναι πολύ παιχνιδιάρικα αφού η Nuxe τα στολίζει  με μία γυναίκα παρορμητική, θετική, γεμάτη ζωή! Την Mademoiselle Prodigieuse®.
Η συλλεκτική μου έκδοση περιείχε και ένα δείγμα του νέου αρώματος Prodigieux Parfum, που είναι εμπνευσμένο από την αυθεντική μυρωδιά του ομώνυμου λαδιού!

Το λάτρεψα αλλά νομίζω ότι του αξίζει μία ανάρτηση εξ' ολοκλήρου δική του για να σας πω περισσότερα!
Αν λοιπόν δεν το έχετε δοκιμάσει είναι η ώρα να το κάνετε.... Προσοχή, θα μαγευτείτε από το άρωμα και την υφή του...  
Η νέα Mademoiselle Prodigieuse συχνάζει στα φαρμακεία, διαδικτυακά αλλά και συνοικιακά....Ψάξτε την!

Εσύ έχεις δοκιμάσει το θρυλικό λάδι της Nuxe, Fairy Girl?? Θέλω τις εντυπώσεις σου!

Many OR kisses from Fairy {oo} Mary!

19 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο Post. Πρόσφατα απόκτησα το συλλεκτικό λαδάκι αλλά την κανονική έκδοση όχι το καλοκαιρινό και με έβαλες σε σκέψεις για να το αποκτήσω... χε χε
    :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχα την απλή εκδοχή του κ τ λάτρεψα μου αρέσει πολύ η συλλεκτική συσκευασία :))) φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο ποστ και ότι ήθελα να το δοκιμάσω!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ πόσο πολύ θέλω να το αποκτήσω το συγκεκριμένο λαδάκι είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψω κ έχει τόσες χρήσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Well my lady θέλεις να να με κάνεις καρδιακή;! Μπανίζω μικρή κούτσικη συσκευασία να στέκει δίπλα στο πανέμορφο λαδάκι. Διαβάζω, διαβάζω για να φτάσω στο σημείο με τη μυστήρια συσκευασία. Διαβάζω ότι είναι άρωμα...και ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ! Πάω δρομής να διαβάσω τις εντυπώσεις σου και μου λες ότι είναι τόσο καλό που θα του κάνεις ξεχωριστό post!!! Θέλεις να με σκάσεις;! Περιμένω πώς και πώς να το διαβάσω, γιατί θέλω να κάνω παραγγελία και κάτι μου λέει πως θα το συμπεριλάβω <3!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει την ίδια μαγευτική μυρωδιά με το λάδι και είναι απλά ελκυστικό και μεθυστικό! Σε κάλυψα?

      Διαγραφή
  6. Είχα την απλή εκδοχή του και μύριζε τόσο όμορφα! Το χρησιμοποιούσα και στο σώμα, και στα μαλλιά πέρυσι το καλοκαίρι και μου έκανε εντύπωση το οτι αν και λάδι απορροφιόταν άμεσα από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα :)
    Η συλλεκτική έκδοση φαίνεται ακόμα πιο ελκυστική, αν και ήθελα να ρωτήσω πώς είναι στην επιδερμίδα? Μήπως είναι too much γυαλιστερό?
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω ναι είναι η ώρα να το δοκιμάσω :) <3
    Φιλιά Μαίρη να περνάς υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλω πολύ να το δοκιμάσω αυτό το λαδάκι!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εχω το απλο λαδι κ πραγματικα η μυρωδια κ η υφη με ξεπρναει !! δοκιμασα σε ενα φαρμακειο την ιριδιζουσα μορφη (οχι την συλλεκτικη συσκευασια-την κανονικη) _το αρωμα του απλα πιστευω πως χαλαει στο ιριδιζον _δεν μυριζει τοσο καλα οσο το απλο λαδακι _αλλα η υφη του ειναι καλη _δεν γυαλιζει πολυ κ ειναι οτι πρεπει για τα μαυρισμενα κορμια ατου καλοκαιριου !! οσο για το αρωμαα π επισης το δοκιμασα ....αντε γεια !!!! μαζευω λεφτα να το παρω !το φθηνοτερο π βρηκα σε online φαρμακειο ηταν 30€ _αν παιχτηκε κ το βρηκες καπου πιο φθηνα ενημερωσε με αν θελειςς !! ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ _ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μυρωδιά είναι ίδια με το απλό λαδάκι, δεν ξέρω γτ δεν σε ενθουσίασε! Σε αυτή περίπου την τιμή κυκλοφορεί! Αλλά τα λατρεύω όλα.....η μυρωδιά τους θυμίζει καλοκαίρι! Ευχαριστώ για το σχόλιο σου!

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...