Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Mineral Hand-Made Greek Cosmetics by Olio Beauty Therapist!

Hi Fairies....

Ναι, καλά διαβάσατε στον τίτλο. Ελληνικά χειροποίητα προϊόντα μακιγιάζ με διάρκεια και ποιότητα! Η Λίτσα της  OlioBeautyTherapist φτιάχνει προϊόντα μακιγιάζ με μεράκι και εξειδικευμένες γνώσεις. 
Όταν πρωτοείδα την γκάμα των προϊόντων της, αποφάσισα ότι θα πρέπει να δοκιμάσω απ' όλα και η Λίτσα δεν μου το αρνήθηκε, οπότε....πάμε να σας δείξω!
Όμως πρώτα διαβάστε λίγα πράγματα που λέει η Λίτσα για τον εαυτό της:"Ονομάζομαι Λίτσα Μαγγιόρου και είμαι αισθητικός-μακιγιέρ από το 1989! Αγαπώ την δουλειά μου και μου αρέσει να βλέπω όμορφες και περιποιημένες γυναίκες. Αδυναμία μου το μακιγιάζ! Πριν από 3 χρόνια μετά από συνεχή αναζήτηση και περιήγηση στο διαδίκτυο ανακάλυψα κάποια σεμινάρια εκμάθησης κατασκευής προϊόντων μακιγιάζ. Χωρίς δεύτερη σκέψη παρακολούθησα τα σεμινάρια αποκτώντας έτσι τη πιστοποίηση κατασκευής χειροποίητων φυτικών προϊόντων μακιγιάζ. Όλα κατασκευάζονται από φυτικά έλαια, αρώματα, βούτυρα και υποαλλεργικά χρώματα χωρίς καμία χρωστική ουσία ή συντηρητικά. Η κατασκευή τους γίνεται κατόπιν παραγγελίας, είναι υποαλλεργικά, φιλικά προς το περιβάλλον και φυσικά σε πολύ προσιτές τιμές!!!"
Μineral σκιές σε ελεύθερη μορφή σε πάρα πολλά χρώματα! Εγώ φυσικά θα επέλεγα ένα πράσινο, οπωσδήποτε ένα μωβ και ένα σάπιο μήλο γιατί μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον σαν χρώμα!
Στα μάτια μου προτιμώ να τις χρησιμοποιώ με primer για να έχουν έντονο αποτέλεσμα, και να κολλάνε λόγω του ότι είναι σκόνη, αλλά στα swatches δεν έχω βάλει καμία βάση! Τα χρώματα είναι πολύ έντονα και πραγματικά έχουν μία καλή διάρκεια στα δικά μου βλέφαρα! 
Η κάθε μία σκιά κοστίζει 4€

Το πράσινο είναι φωτεινό, το μωβ είναι ένα απαλό γλυκό χρώμα και το σάπιο μήλο είναι πιο έντονο και μυστηριώδες! Η συσκευασία είναι λίγο "δύσκολη" επειδή δεν έχει τρυπούλες το προϊόν είναι εκτεθειμένο σε πτώσεις, αλλά ως τώρα τα πήγαμε καλά!

Το ρούζ είναι σε μορφή compact, και η συσκευασία καλής ποιότητας, σταθερή και με καθρέφτη! Το χρώμα του είναι ροδακινί, αν και με μία πρώτη ματιά φαίνεται κάπως πιο ροζ! Στα μάγουλα είναι πολύ απαλό και χαρίζει ένα "ροδαλό" αποτέλεσμα! Είναι ματ, αν και θα προτιμούσα να έχει λίγα shimmers, αλλά απίστευτα σταθερό και μεγάλη πυκνότητα χρώματος. Το επόμενο  ρουζ θα μου το κάνεις με shimmers, ok Λιτσάκι? Τιμή ρουζ compact: 8€
Κραγιόν με φυσικά βούτυρα και απαλό χρώμα, στην απόχρωση Νο 54! Η συσκευασία απλή, σαν ένα lip-balm αλλά για όσες επιθυμούν ένα πιο  glamorous style, υπάρχουν και συσκευασίες πολυτελείας!  Ωραίο τριανταφυλλί χρώμα το 54 και ενυδατώνει πλήρως τα χείλη!
Κραγιόν σε διάφανη θήκη 4€, σε κανονική συσκευασία 8€
Τέλος, αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα ήταν η υπέροχη μπλε mascara της OlioBeautyTherapist! 

Ωραίο τρίχινο βουρτσάκι, πολύ καλό αποτέλεσμα, μήκος και όγκος στις βλεφαρίδες και έντονο μπλε χρώμα που αγαπώ! Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Τιμή: 12€
Δέστε και το απίθανο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την πράσινη σκιά!
Ακολούθησε την OlioBeautyTherapist στο Facebook και επικοινώνησε με την Λίτσα για  ό,τι χρειαστείς να μάθεις σχετικά με τα προϊόντα της! 



Εγώ τα λάτρεψα...... Κάνε μία δοκιμή και εσύ και πες μου την γνώμη σου! Αλήθεια, πώς σου φάνηκαν Fairy Girl? Θα χαρώ να μάθω την γνώμη σου!
Many natural kisses from Fairy {oo} Mary!

6 σχόλια:

  1. φαίνονται πολύ ωραία! θα ήθελα να δοκιμάσω γιατί σκιες και ρουζ δεν εχω δοκιμασει καποιο με φυσικα προιοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπαθέστατα όλα! Η μπλε μάσκαρα πραγματικά ενδιαφέρουσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ωραίο review και είναι πολύ ευχάριστο να ακούς για ελληνική πρωτοβουλία στην κατασκευή χειροποίητων καλλυντικών!!!τα δοκιμάζω ήδη κι εγώ Μαιρούλα και η αλήθεια είναι ότι έχουν καλή απόδοση και είναι και πολύ ωραία τα χρώματα!!!πολλά φιλάκια Μαίρη Μαίρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...