Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Beauty Test Box for July and Steam Cream in Deborah tin!!

Hi Fairies....

Όλες ψάχνουμε φυτικά, πολυχρηστικά προϊόντα για το καλοκαίρι, ώστε να μην φορτώνουμε το πρόσωπο και το σώμα μας με πολλά, αλλά και για τις διακοπές μας, που ποτέ δε χωράμε μέσα σε ένα νεσεσέρ! 


Σου είχα μιλήσει μέσα στο χειμώνα για την Steam Cream και πόσο την έχω αγαπήσει! Αυτή η κρέμα ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, αλλά είναι! Περιέχει τα καλύτερα συστατικά της φύσης, και είναι ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί στην αγορά, αφού παράγεται και συσκευάζεται καθημερινά στο Ηνωμένο Βασίλειο με την μέθοδο του ατμού (γι'αυτό και Steam Cream).  

Χαρίζει απίστευτη ενυδάτωση σε πρόσωπο, σώμα αλλά και χέρια! Επίσης μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν βάση ενός scrub, αναμιγνύοντας την κρέμα με βρώμη, ή με ζάχαρη ή ακόμα και με αλάτι! Περιέχει καταπραϋντικό μπλε χαμομήλι και αντιβακτηριακή λεβάντα, έλαιο μαροκινού τριαντάφυλλου, έλαιο Jojoba και πολλά άλλα που μπορείς να διαβάσεις με λεπτομέρειες εδώ
Έχω χρησιμοποιήσει ήδη 2 κουτάκια και χρειαζόμουν επειγόντως ένα τρίτο! 


Το αγαπημένο μου BeautyTestBox shop έχει εκπτώσεις, οπότε άρπαξα την ευκαιρία και πήρα την λατρεμένη μωβ-λεοπαρ Deborah! Διάβασε εδώ σχετικά με  την πρώτη μου γνωριμία με την Steam Cream!
Δές εδώ πόσα χρωματιστά κουτάκια διαθέτει και stockαρε τις δικές σου Steam Creams αφού κάθε κουτάκι είναι περιορισμένης κυκλοφορίας!

Μαζί με την παραγγελία μου παρέλαβα και το πολυπόθητο BeautyTestBox του Ιουλίου που αυτή τη φορά εξαντλήθηκε μέσα σε 7' (απίθανο νούμερο!). Ρίξε μια κλεφτή ματιά γιατί περιέχει 3 full size προιόντα που θα γίνουν reviews γιατί το αξίζουν! Ο φυσικός ορός ματιών Euthalia, το ομώνυμο σαπούνι ελαιολάδου και το διάσημο Z-Gel που υπόσχεται θαύματα!
Αυτό το  μήνα παρήγγειλε και η Χριστίνα (αδερφίτσα) το πρώτο της BTB (μόνο αυτή θα μας φέρνει BirchBoxes? αλήθεια αν θέλετε να μας στείλει κάποιο για διαγωνισμό αφήστε μου ένα σχόλιο για να το διευθετήσω!)! Ρίξτε και σε αυτό μία ματιά!














Λοιπόν Fairy Girls πώς σας φάνηκαν τα κουτάκια του Ιουλίου και η Steam Cream? Αν την έχεις διαβάσει θέλω να μάθω τη γνώμη σου, αν πάλι όχι σπεύσε να το κάνεις!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

11 σχόλια:

  1. το μανό και το κραγιόν μόνο είχαμε κοινό και την αντηλιακή της avene.τα υπόλοιπα τελείως διαφορετικά!!Εύχομαι να τα χαρείς!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο κουτάκι! Εγώ ακόμα το περιμένω! είμαι βλέπεις και λίγο μακριά από την Αθήνα ;-ρ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια όλα τους!! Θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω τα κραγίον της Aden!!
    Φιλιά :)
    http://beautylittlesecretssd.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω μια steam cream, τα κουτάκια τους είναι όλα πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα τα κουτάκια σας, να τα χαρείτε όλα πολύ. Όσο για την ...ατμόκρεμα, ε ναι μπήκα και εγώ πανηγυρικά στο φαν κλαμπ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα αργήσω να δοκιμάσω τη steam cream μου φαίνετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Vow... wud love to try that cream and u got lovely products in the box.. thanks fr sharing with us.. Happy monday xo
    http://natashabhatt.blogspot.in/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...