Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Let's Talk about brushes.... Michel Mercier και Καλά Ξεμπερδέματα!

Hi Fairies....

Και ποιός δεν θέλει να έχει καλά ξεμπερδέματα? Όλοι φυσικά το θέλουμε! Νέα καινοτόμα βούρτσα έκανε την εμφάνιση της στην Ελληνική αγορά!



Το όνομα της είναι Michel Mercier και κυκλοφορεί σε 3 χρώματα που το κάθε ένα από αυτά αντιπροσωπεύει τον τύπο της τρίχας στην οποία απευθύνεται! Ρόζ για μαλλιά με λεπτή τρίχα σαν τα δικά μου, πράσινη για μαλλιά με κανονική τρίχα σαν του καλού μου και μπλέ για μαλλιά με χοντρή τρίχα!
Χάρη στα 428 δοντάκια που διαθέτει σε διάφορα ύψη, η πίεση που διανέμεται κατά την διάρκεια του βουρτσίσματος είναι τέτοια ώστε η βούρτσα να μην τραβάει τα μαλλιά και να μην πονάει!

Ξεμπερδέυει τα μαλλιά με μία κίνηση, και τα κάνει να φαίνονται γυαλιστερά αμέσως μετά το χτένισμα, κάθε πρωί! Αν με ρωτάς, την προτιμώ για στεγνά, παρά για βρεγμένα μαλλιά γιατί μου είναι πολύ δύσκολο να αφαιρέσω και να καθαρίσω τρις βρεγμένες τρίχες από την βάση της! Δεν σπάει και δεν φριζάρει τα μαλλιά!
Είναι ιδανική  για βρεγμένα αλλά και για στεγνά μαλλιά, είναι φτιαγμένη από πλαστικό υλικό, υψηλής αντοχής και μπορείς να την πάρεις μαζί σου ακόμα και στην παραλία!
Διαθέτει διαφορετικό σχεδιασμό από άλλες παρόμοιες βούρτσες που κυκλοφορούν, είναι βραβευμένη και επίσης είναι πατενταρισμένο προιόν και δεν μπορεί να αντιγραφεί!

Η βούρτσα Michel Mercier κοστίζει 16,90€ και μπορείς να την προμηθευτείς από την επίσημη ιστοσελίδα ΜichelMercier.gr   

Ρίξε μια ματιά στην σελίδα Μichel Mercier στο Facebook εδώ
Αν λοιπόν τα μαλλιά σου αναζητούν ειδική μεταχείριση, τότε αυτή είναι η βούρτσα που χρειάζονται, σε όποιο χρωματάκι σου αντιστοιχεί! Επίσης, είναι ιδανική για μικρά κορίτσια που στην όψη και μόνο της βούρτσας, ουρλιάζουν! Διάβασε εδώ το review της φίλης Jazzy και το πόσο λάτρεψε την Michel Mercier η κόρη της.

Άντε και καλά ξεμπερδέματα Fairy Girl..... Πώς σου φάνηκε η νέα καινοτόμα βούρτσα?

Many pink kisses from Fairy {oo} Mary!

7 σχόλια:

  1. Μαιρούλα καταλαβαίνω απόλυτα όσα λες ,μιας και την έχουμε δοκιμάσει και μαμά και κόρη και βρήκαμε τον τρόπο να μην γίνεται εμφύλιος σπίτι μας!!!είναι όντως φοβερή και αξίζει!!!άλλο ένα θετικό της είναι που πλένεται με νερό και υγρό σαπούνι ή σαμπουάν!!!πολλά φιλάκια Μαίρη Μαίρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι με αυτές τις πλαστικές έχουμε σωθεί , πλενονται και στεγνωνουν ανωδυνα!!! xioxoxoxoxo

      Διαγραφή
  2. Φαίνονται πολύ καλές. Στο παρελθόν κόντεψα να καταστρέψω τα μαλλιά μου από λάθος βούρτσα και λάθος τρόπο βουρτσίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τις αγαπώ αυτές τις βούρτσες ας της δώσουν και στα κομμωτήρια που μας ξεμαλιάζουν κάθε φορά!
    εγώ έχω χοντρή τρίχα απο μικρή καταλαβαίνεις τι γίνετε κάθε φορά που χτενιζόμουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε σχεση με αυτη και την tangle teezer ποια θεωρειτε καλυτερη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μείνε ε΄δω γύρω και σήμερα θα κάνω μία ανάρτηση συγκριτική για όλες τις βούρτσες που χρησιμοποιώ!

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...