Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Regenerating BB Cream by Bodi Beauty! The Best of the Best!

Γεια σας Fairies......

Σήμερα θα μιλήσουμε για BB Creams! Κυκλοφορούν διάφορες BB στο εμπόριο, άλλες πιο ακριβές και άλλες πιο οικονομικές, αλλά καμία δεν είχε βρεθεί μέχρι σήμερα, που να καλύπτει τις ανάγκες μου 100%. Καλά διάβασες, είπα "δεν είχε βρεθεί"!  Γιατί επιτέλους βρήκα την πιο εκπληκτική BB Cream η οποία καλύπτει επαρκώς, φωτίζει χωρίς να γυαλίζει, έχει αντιγυραντικές ιδιότητες, περιέχει αντιοξειδωτικά και δείκτη προστασίας από τον ήλιο!





Η μοναδική αυτή ΒΒ ανήκει στην βουλγάρικη εταιρεία Bodi Beauty και την ανακάλυψα στο "ψαγμένο" Εyewish.gr, ανάμεσα σε όλα αυτά τα ιδιαίτερα προϊόντα που φροντίζει να φέρνει η γλυκύτατη Βιβιάννα!
Η Renegerating BB Cream by Bodi Beauty*  περιέχει

εκχύλισμα από το άνθος του ροδιού, υαλουρονικό οξύ, argan oil,  βιταμίνες , ροδόνερο και φυτικά αντηλιακά φίλτρα! Σου ακούγεται ιδανική? Είναι! Καλύπτει τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας αφού κυκλοφορεί σε 2 τύπους! Για κανονικά-ξηρά δέρματα και για λιπαρά - μεικτά, καθώς και σε 2 αποχρώσεις! Φυσικά επέλεξα αυτή που απευθύνεται στα μεικτά δέρματα και δεν απογοητεύτηκα καθόλου! Είναι ελαφριά, αφήνει το πρόσωπο μου να αναπνέει, ενώ παράλληλα καλύπτει επαρκώς! 

Αν και εσύ το καλοκαίρι θέλεις να φοράς κάτι ελαφρύ στο πρόσωπο σου αλλά να μην κάνεις "εκπτώσεις" στην κάλυψη και το φωτεινό πρόσωπο, μόλις βρήκες την ΒΒ που έψαχνες! 
Για λίγες ημέρες, κάθε BB cream δίνεται με δώρο μία κρέμα ματιών Pirin Dream Replenishing Eye Contour Cream  αντιγηραντική κρέμα ματιών (με διθυραμβικές κριτικές),  που μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης των ματιών, τις λεπτές γραμμές, τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο. (Κανονική συσκευασία, 25ml, τιμή λιανικής €16,50) !

Και κάπως έτσι απέκτησα δύο μοναδικά προϊόντα. Για την Pirin Dream είχα διαβάσει τα καλύτερα και ήταν καιρό τώρα στην Wish List μου. Έτσι την Renegerating BB Cream by Bodi Beauty μπορείς να την αποκτήσεις και εσύ μαζί με την Pirin Dream Replenishing Eye Contour Cream, στην τιμή των 19,50€ από το Eyewish.gr εδώ!
Δοκιμάζοντας την Pirin Dream έχω μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά για μία εμπεριστατωμένη άποψη και αποτελέσματα θα σας γράψω μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος της δοκιμής της.....
Αξίζει να αναφέρω ότι η  ΒΒ διαθέτει ημερομηνία λήξης, και βολική συσκευασία με αντλία, για υγιεινή του προϊόντος και απόλυτο έλεγχο της ποσότητας!
Μπορείς να ακολουθήσεις το Εyewish.gr και στο Facebook από εδώ ώστε να ενημερώνεσαι για τις νέες παραλαβές του!

Εσύ Fairy Girl έχεις δοκιμάσει αυτή την εξαιρετική BB Cream? Εγώ πάντως βρήκα νέο σύμμαχο για το καλοκαιρινό πρωινό μου μακιγιάζ, εσύ?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!
*PR sample

17 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο ποστ. Και δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχει ρόδονερό καθότι στη Βουλγαρία φημίζονται για τα καλλυντικά τουσ και χρησιμοποιούν σε όλα σχεδόν ρόδονερό φιλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, βέβαια αφού διαθέτουν αυτά τα παγκοσμίου φήμης βουλγάρικα τριαντάφυλλα! φιλια πολλά!

      Διαγραφή
  2. πολύ ωραίο post...δεν έχω δοκιμάσει κάτι από τα 2 αλλά αφού τα δοκίμασες κι έμεινες ευχαριστημένη,δεν έχουμε παρά να σε εμπιστευτούμε...δείχνει πολύ καλή σύνθεση και πολύ ωραίο αποτέλεσμα!!!έκανες αλλαγές στις φωτογραφίες σου;πολύ ωραίες!!!νεραϊδένιες!!!πολλά φιλάκια Μαίρη Μαίρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ που σχολίασες τις νεραιδένιες φωτογραφίες μου κορίτσι! Μία φίλη μου πρότεινε και με βοήθησε να της αλλάξω! Πολλά γλυκά φιλιά Jazzy Jazzy!

      Διαγραφή
  3. Πολυ ενδιαφερον ποστ μιας και ειμαι στο ψαξιμο της ιδανικης bb cream!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν την εχω δοκιμάσει , φαίνεται ΄οτι δίνει αρκετό φως στην επιδερμίδα, μα που τα βρίσκεις όλα πραγματικά στο μπλογκ μου μαθαίνω προιοντα που δεν ήξερα καν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που σου αρέσουν οι επιλογές μου! Δίνει όντως φως και κάλυψη στην επιδερμίδα!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίο προϊόν !! Και με ημερομηνία?? πρώτη φορά το είδα αυτό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα φυτικά καλλυντικά διαθέτουν ημερομηνία λήξης λόγω της απουσίας χημικών συντηρητικών!

      Διαγραφή
  6. πολύ ωραία ανάρτηση!!ειδικά οι φωτογραφίες,κάθε φορά με ξετρελαίνουν.πρώτη φορά άκουσα για αυτό το site και από ότι είδα έχει πολύ καλές τιμές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κάνεις πολύ χαρούμενη που ξετρελάθηκες απο τις φωτογραφίες μου! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! Η ιστοσελίδα έχει πολύ ιδιαιτερα προιοντα σε πολυ χαμηλές τιμές όντως! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Οι ΒΒ εχουν μπει για τα καλα στη ζωη μας, μου αρεσει να ανακαλυπτω παντα νεες. Την εταιρεια τη γνωριζω και τα συστατικα της κρεμας ειναι πολλα υποσχομενα, με την πρωτη ευκαιρια θα τη δοκιμασω.
    Ωραιες και οι φωτογραφιες, ξεφευγουν απο τα συνηθισμενα που βλεπουμε στα blogs :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. BB creams are inexpensive in my country,, the product is really good Mary,., nice review!!
    http://natashabhatt.blogspot.in/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ωραίο και αναλυτικό post!
    Δεν είχα ακούσει για την εταιρεία αυτή να πω την αλήθεια αλλά σίγουρα θα την ψάξω λίγο μετά από αυτό σου το post!!
    kisses :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...