Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Even Better Face...with spf 45!

Hallo Fairies....

Η αγαπημένη Clinique μόλις κυκλοφόρησε ένα καινοτόμο προϊόν, ιδανικό για επιδερμίδες που είναι επιρρεπής στις σκούρες κηλίδες και χρειάζονται υψηλή αντηλιακή προστασία! Δηλαδή σαν την δικιά μου!  Το όνομα του ... Even Better Dark Spot Defense SPF 45!



Πρόκειται για ένα απαλό και ελαφριάς σύνθεσης αντηλιακό, που προσφέρει καθημερινά αποτελεσματική UVA/UVB προστασία, βοηθώντας ταυτόχρονα την πρόληψη μελλοντικών σκούρων κηλίδων. Με μη-χημικά αντηλιακά φίλτρα, η σύνθεση αυτή δεν ερεθίζει την επιδερμίδα.
Ενώ είναι oil-free, δεν προκαλεί αίσθηση ξηρότητας και γι’ αυτό είναι ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας. 

Απλώνεται εύκολα πάνω στην επιδερμίδα και απορροφάται αμέσως. Η επιδερμίδα δείχνει αμέσως φωτεινότερη και νοιώθει άνεση και προστασία, χωρίς αίσθηση μάσκας ή λιπαρότητας.
Το ιδιαίτερο που έχει είναι ότι δεν αφήνει την αντιαισθητική γυαλάδα και το λευκό πέπλο που αφήνουν τα περισσότερα υψηλής προστασίας αντηλιακά!

Το χρησιμοποιώ σαν μία απλή αντηλιακή, κάτω από το make up μου και αποτελεί ιδανική βάση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή κάτω από τα μάτια! Το απαλό του χρώμα μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα μου γίνεται ένα με αυτήν και δεν ξεχωρίζει καθόλου! Δεν παρέχει κάλυψη, αλλά δίνει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στο πρόσωπο μου!
Το καλύτερο απ' όλα ξέρεις για μένα είναι ότι προλαμβάνει τις σκούρες κηλίδες, και σταδιακά μειώνει και αυτές που έχω ήδη! Τι το καλύτερο δηλαδή? Και θεραπεία, και ενυδάτωση και προστασία! Το καλύτερο εφόδιο για το καλοκαίρι  λέγετε Clinique Even Better Dark Spot Defense SPF 45!
Κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις, με (sheer tint) και χωρίς χρώμα (sheer)! Η ενδεικτική τιμή πώλησης του είναι στα 29€ για 30ml προϊόντος!
Λοιπόν Fairy Girls, πώς σας φάνηκε το νέο προιόν της Clinique? Περιμένω να διαβάσω τις εντυπώσεις σας!
Many sheer kisses from Fairy {oo} Mary!
*PR Sample 
Subscribe to Newsletters and stay in touch with Fairy Make up Tales! 

8 σχόλια:

  1. Looks great. My skin needs something like this. I will check if it s available at the Indian stores. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post, και περίμενα πως και πως να δω review για αυτό το προϊόν!! Μου αρέσει το ελαφρύ χρώμα που αφήνει στην επιδερμίδα κ που μειώνει σιγά σιγά και τις υπάρχουσες κηλίδες. και το ότι δεν αφήνει γυαλάδα το κάνει ιδανικό!
    Φ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλό πραγματικά! Προστασία απο της κηλίδες, ενυδατωση και δείκτη....δεν θέλω τιποτα περισσότερο για το καλοκαιρι! Αν το δοκιμάσεις περιμένω εντυπώσεις!

      Διαγραφή
  3. πάντα με τα πιο προχωρήμένα προϊόντα...πολύ ενδιαφέρον και φυσικά θα ήθελα να το δοκιμάσω μιας και θεωρώ ότι θα ταίριαζε στις ανάγκες μου γαι το καλοκαίρι!!!πολλά φιλάκια νεραϊδούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα ταιριάζει στις ανάγκες σου Jazzουλίνι!! Πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. μου αρεσε πολυ το αρθρο σου και θα ηθελα να το δοκιμασω μια και εχω προβλημα με τον ηλιο και την επιδερμιδα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την δοκιμάσεις, είναι ότι καλύτερο για το καλοκαίρι!

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...