Σάββατο 19 Απριλίου 2014

BaoBab Tree House!

Γεια σας Fairies....

Τα φυτικά καλλυντικά έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας και αυτό, μόνο καλό μπορεί να είναι! Πολλά από τα προϊόντα ομορφιάς που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν ανθυγιεινά και ίσως καταστροφικά συστατικά, και όλο και περισσότερες κοπέλες στρέφονται στην φύση! Εμένα μου αρέσει να τα χρησιμοποιώ και να τα δοκιμάζω, σε κάποιες άλλες αρέσει να τα παρασκευάζουν! 

Και κάποιες από αυτές το κάνουν και με μεγάλη επιτυχία και μεράκι!

Έτσι και η Γαρυφαλλιά δημιούργησε το Baobab Tree house! Δημιουργεί φυτικά καλλυντικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας, με μικρό κόστος και υψηλή ποιότητα! Είχα την τιμή να δοκιμάσω τρία προϊόντα της και ήρθε η στιγμή να σας τα παρουσιάσω!
Σαπούνι ενεργού άνθρακα!link

Μόλις το είδα, ομολογώ ξαφνιάστηκα! Σαπούνι με κάρβουνο? Περιέχει διάφορα έλαια, όπως ελαιόλαδο, έλαιο καρύδας, καστορέλαιο και σησαμέλαιο, περιέχει ως και μετάξι και μυρίζει υπέροχα! Το χρησιμοποιώ κάθε πρωί, καθαρίζει σε βάθος και φρεσκάρει το πρόσωπο μου αφού απομακρύνει ρύπους και λιπαρότητα! 

Προσοχή στην επαφή με τα μάτια! Τσούζει! Μυρίζει όμως φρούτα και αυτό μ'αρέσει πολύ!

Λάδι βαθιάς ενυδάτωσης και περιποίησης προσώπου!
Μυρίζει μοναδικά, κάτι μεταξύ φρούτων και λουλουδιών! 
Το χρησιμοποιώ νύχτα, και από το πρώτο κιόλας πρωί, είδα το πρόσωπο μου απίστευτα απαλό και ξεκούραστο! Έχει συσφικτικές ιδιότητες λόγω του ελαίου γκρέιπφρουτ και ενυδατικές λόγω του macadamia oil που περιέχει!


Μυρίζει αμυδρά λεβάντα και αυτό με βοηθάει να κοιμάμαι καλύτερα το βράδυ! Αξίζει να τονίσω την υπέροχη και απίστευτα βολική συσκευασία του, με σταγονόμετρο!


Το τρίτο προϊόν της Baobab Tree House που δοκίμασα είναι μία κρέμα ημέρας για κανονικές-μεικτές επιδερμίδες
Ακριβώς δηλαδή ότι χρειάζομαι!  Περιέχει αγνό ανθόνερο, ενυδατώνει σε βάθος και δεν είναι καθόλου βαριά στο πρόσωπο μου! Χρησιμοποιείται και ως βάση μακιγιάζ με μεγάλη επιτυχία!


Λεπτομέρειες για όλα τα προϊόντα του Baobab Tree House θα βρείτε στην ιστοσελίδα του εδώ και στην σελίδα του στο FB εδώ. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε επίσης, πολλά ενδιαφέροντα άρθρα και tips που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ενημερώσουν!
Να θυμάστε ότι τα φυσικά συστατικά μόνο σύμμαχοι μπορεί να είναι για την επιδερμίδα μας!   

Τι σας άρεσε περισσότερο Fairy Girls, από τα προϊόντα της Baobab Tree House?

Many kisses from pure Fairy {oo} Mary!


*PR Samples 

12 σχόλια:

  1. Πολυ όμορφα προϊόντα .. Και εγω προτιμώ τα φυτικά καλλυντικά .. Θα ήθελα να δοκιμάσω το σαπουνακι... Καλή Ανάσταση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαινονται ενδιαφεροντα!!! φιλια και Χρονια Πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ προτιμώ τα φυτικά καλλυντικά.πρέπει να είναι τέλεια.Χρόνια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I love natural products and soaps like these.. thanks fr sharing xo
    http://natashabhatt.blogspot.in

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστός Ανέστη! Σαπούνι με κάρβουνο; Πραγματικά πρώτη φορά το ακούω! :) Σε έκανα tag εδώ http://efilovesbeauty.blogspot.com/2014/04/tag-would-you-rather-beauty-edition.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Looks like a wonderful product!
    Great review!
    Happy Easter my dear!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...