Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Madara Eco cosmetics - REVIEW

 Hello again Fairy Girls....

Η εμπειρία του να δοκιμάζω νέα προιόντα ομορφιάς και περιποίησης είναι μοναδική, και όταν αυτά τα καλλυντικά είναι φυτικά και με υπέροχη μυρωδιά, τότε η εμπειρία γίνεται ενθουσιασμός!


Λίγα λόγια για να κατανοήσετε τι είναι αυτό που κάνει την εταιρεία Madara EcoCosmetics να ξεχωρίζει. 

Τα προιόντα της MADARA προέρχονται από την Λετονία, μία από τις τρείς χώρες της Βαλτικής που βρέχονται από την Βαλτική θάλασσα. Τα φυτά στην Βαλτική είναι προσαρμοσμένα ώστε να επιβιώνουν κάτω από αντίξοες συνθήκες και να παίρνουν βαθιές ανάσες από τον ήλιο, όταν αυτός εμφανίζεται! Κατά την διάρκεια των σύντομων καλοκαιριών στον Βορρά, τα φυτά συγκεντρώνουν όλη την ενέργεια της περιόδου της άνθισης τους, συσσωρεύοντας μία μοναδική ποσότητα από ενεργά συστατικά. Αυτός είναι και ο λόγος που τα εκχυλίσματα των φυτών της Βαλτικής, τα οποία είναι και η βάση των καλλυντικών Madara, είναι ιδιαίτερα δυνατά και αποτελεσματικά! Έτσι η Madara μπορεί να δημιουργεί καλλυντικά χωρίς να υπάρχουν όμοια τους!
Είναι όλα τα προιόντα της ασφαλή, πιστοποιημένα και αποτελεσματικά φυσικά καλλυντικά, εγκεκριμένα απο την WWF  και διαθέτουν Ecocert.

Ας δούμε τα προιόντα που δοκίμασα εγώ για περίπου 20 μέρες συνεχόμενες!

 Sun flower Golden beige και Moonflower Rose beige*- tinting fluid, 50ml

Πρόκειται για μία ενυδατική κρέμα με χρώμα και απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος. 
Η Moon Flower είναι η πιο ανοιχτή απόχρωση και η Sun Flower η πιο σκούρα! Περιέργως μου ταίριαξαν και οι δύο (χρωματικά), μόλις μαυρίσω και ελάχιστα η Sun Flower θα είναι ακόμα καλύτερη. Είναι λεπτόρευστη, δεν αφήνει λιπαρότητα αλλά έχει πολύ πολύ ελαφριά κάλυψη.. Την χρησιμοποίησα εκείνες τις μέρες που δεν ήθελα να βαφτώ και απλά ήθελα μια ενυδάτωση και μία λάμψη. Μία φορά που προέκυψε κάτι, έβαλα  λίγη πούδρα πάνω απο την Moon Flower και τότε είχα το ιδανικό αποτέλεσμα

 

Περιέχει τα παρακάτω ενεργά συστατικά και η τιμή της είναι στα 26€


Η Deep Moisture fluid είναι μια ενυδατική κρέμα που ενυδατώνει πολύ βαθιά και ένιωθα το δέρμα μου όλη την ημέρα πολύ φρέσκο και ενυδατωμένο! Μυρίζει πολύ όμορφα και απορροφάτε αμέσως, δεν αφήνει γυαλάδα και είναι από τις ενυδατικές που λάτρεψα, όμως θα προτιμούσα να είχε και δείκτη προστασίας. Ιδανική για μεικτά δέρματα όπως το δικό μου!

Περιέχει τα παρακάτω ενεργά συστατικά του και η τιμή του είναι στα 27.50EUR

 
Αυτή η κρέμα νύχτας έγινε το αγαπημένο μου προιόν απο την Madara και θα την αγοράσω άμεσα! Υπέροχη χαλαρωτική μυρωδιά, απαλή υφή, καθόλου λιπαρή και άκρως αποτελεσματική! Η Regenerating night cream έχει αντιγυραντικές ιδιότητες και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ενυδατώνει με τα αντιοξειδωτικά και τις βιταμίνες που περιέχει! Και το κάνει όντως αυτό που υπόσχεται, εντόπισα διαφορά στο πρόσωπο μου μέσα στις 20 μέρες χρήσης της! Και χρησιμοποιούσα πολύ μικρή ποσότητα!

Περιέχει τα παρακάτω ενεργά συστατικά και η τιμή του είναι στα 29.00EUR

 
Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού για όλους τους τύπους δέρματος, ιδανικό για νταμακιγιάζ και καθαρισμό προσώπου! Δεν ξηραίνει και δεν ερεθίζει το δέρμα και τα μάτια! Αφήνει απαλά αρωματισμένο το δέρμα, αλλά είναι το προίον που μου άρεσε λιγότερο γιατί απλά δεν μπορώ να συνηθήσω να χρησιμοποιώ γαλακτώματα!
Ενεργά συστατικά 
Ελαφριά κρέμα ματιών με πλούσια σύσταση και συσφικτικά συστατικά! Ενυδατώνει βαθιά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου! Με συστηματική χρήση (πρωί-βράδυ) παρατήρησα διαφορά στην υφή του δέρματος γύρω από τα μάτια και στην ελαστικότητα της γύρω περιοχής! Mόνο της αρνητικό, η "τσιμπιμένη" τιμή της για την ποσότητα της (μόνο 15ml).

Η  Anti-aging eye cream έχει τιμή 29.00EUR και περιέχει τα παρακάτω ενεργά συστατικά..


 
Σε γενικές γραμμές τα προιόντα της MADARA μου άρεσαν πάρα πολύ, σύντομα η εταιρεία θα λειτουργήσει και το ελληνικό e-shop και έτσι θα μπορούμε να τα προμηθευόμαστε πιο εύκολα! Πρός το παρόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία από το Madara EcoCosmetics .


Πώς σας φάνηκαν τα εν λόγω καλλυντικά Fairy Girls? Θα σας ενδιέφερε να δοκιμάσετε κάτι από τα παραπάνω?

Many "Baltic " Kisses from Fairy {oo} Mary!


 *Τα παραπάνω προιόντα στάλθηκαν απο την εταιρεία για δοκιμή και review, αλλά αυτό δεν επηρρεάζει την γνώμη μου και την άποψη μου !
 

 

2 σχόλια:

  1. Σαν πρωτη παρουσιαση δειχνουν πολυ
    προσεγμενα και οντως απο τα συστατικα
    τους ειναι ολα τους καταπληκτικα για το
    δερμα!Γενικα αγοραζω φυτικα προιοντα
    εχω απορριψη του εμποριου που εχουν
    ενα σωρο συντηρητικα.
    Ευχαριστουμε που μας δειχνεις νεες εταιριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eγώ ευχαριστώ για αυτό που μου λές γτ πραγματικά μου αρέσει να ψάχνω και να παρουσιάζω νεα πράγματα και χαίρομαι πολύ που αρέσει και σένα!Οσο για τα φυτικα καλλυντικα με φυσικά συστατικά καλά κάνεις και τα προτιμάς....
    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...