Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Jouer Luminizing Moisture Tint and djv vlolume mascara - REVIEW

Hey Fairy Girls..

Πολλές από εμάς τον τελευταίο καιρό αγαπάμε να χρησιμοποιούμε τις πολύ γνωστές μας BB creams. Πρόσφατα λοιπόν ανακάλυψα την ιδανική για μένα, εντάξει ίσως είναι λίγο πιο ακριβή απο της Garnier και της L'oreal αλλά κατά την γνώμη μου αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω και χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα στην χρήση της! 


Ο λόγος για την Jouer Luminizing Moisture Tint*. Η Jouer είναι μία σχετικά νέα (από το 2004) εταιρεία καλλυντικών που έχει την βάση της στο Los Angeles.

Πρώτο προιόν λοιπόν που δοκίμασα απο την Jouer είναι η Luminizing Moisture Tint. Πρόκειται για κάτι παραπάνω απο μία απλή ενυδατική με χρώμα. Περιέχει SPF 20 για προστασία από UVA/B με φυσικό αντηλιακό δείκτη και αντιοξειδωτικά Ginseng & Gingko Biloba που βελτιώνουν την ποιότητα της επιδερμίδας και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, είναι oil-free και υποαλλεργική!




  Εϊναι τόσο ελαφριά η υφή της στο πρόσωπο και όμως καλύπτει επαρκώς, μένει σταθερή ακόμα και στο δικό μου πρόσωπο για τουλάχιστον 6 ώρες πριν αρχίσω να διακρίνω τα σημάδια υποχώρησης της. Το καλύτερο είναι ότι περιέχει μικρομόρια που αντανακλούν το φώς και προσφέρει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ λάμψη και υγεία στο πρόσωπο! Πραγματικά σε μεταμορφώνει! Εγώ την δοκιμάσα στην έκδοση των minis 4x5ml τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στην Cult Beauty στην τιμή των 18€ περίπου! Το κάθε ένα απο αυτά το χρησιμοποίησα για περισσότερες απο πέντε εφαρμογές! Διατίθεται σε πέντε χρώματα και εγώ επέλεξα το Pearl και ευτυχώς δεν έπεσα καθόλου έξω! Για εσάς που έχετε ιδιαίτερα λιπαρό δέρμα κυκλοφορεί και η Matte Moisture Tint






Διακρίνετε την απαλή λάμψη του  Luminizing Moisture Tint?Και 2 στρώσες από την μάσκαρα που θα δείτε παρακάτω!ι
Σίγουρα θα την αγοράσω πολύ σύντομα πρίν τελειώσουν ολοκληρωτικά , γιατί είναι πλέον must have για μένα και ιδιαίτερα τώρα που έρχεται η άνοιξη!

Το Cult Beauty είναι ένα cosmetic e-shop το οποίο επιλέγει να φιλοξενεί ιδιαίτερα και διαφορετικά brands τα οποία αναφέρονται ώς ιδιαιτέρως Cult

Ακόμα κάτι νέο που ήθελα πολύ να δοκιμάσω είναι η πιο διάσημη μάσκαρα στην Ιαπωνία, η djv volume mascara*!


 Ένα θα σας πώ, τέλειο αποτέλεσμα με μία στρώση! Δίνει όγκο, δίνει μάκρος και τονίζει πολύ έντονα τις βλεφαρίδες μου, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
Στεγνώνει γρήγορα, ακόμα και αν έχετε βάλει πολλές στρώσεις, ένα βασικό tip για έντονο αποτέλεσμα, είναι να απλώνεται τις επιπλέον στρώσεις αμέσως, πρίν προλάβουν να στεγνώσουν οι προηγούμενες! Με τριχωτό βουρτσάκι που αγαπώ, γιατί δυστυχώς με τα λαστιχένια δεν τα πάω και πολύ καλά!




Αποτέλεσμα με μία μόνο στρώση...
 Είναι απίστευτα σταθερή αφού την φορούσα ολόκληρη μέρα, ενώ έβρεχε, το μεσημέρι κοιμήθηκα με αυτήν και δεν έσπασε ούτε στο ελάχιστο. Έχει όλα τα πλεονεκτήματα της αδιάβροχης mascara, χωρίς όμως το πρόβλημα της δύσκολης αφαίρεσης! 
Έχει έναν καινοτόμο τρόπο αφαίρεσης, δεν χρειάζεται κανένα είδος ντεμακιγιάζ παρα μόνο 2 βαμβάκια βρεγμένα με ζεστό νερό. Τα ακουμπάς πάνω στα μάτια σαν κομπρέσες και αφαιρείται  ταμποναριστά χωρίς καθόλου τρίψιμο, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται καθόλου οι βλεφαρίδες μας!

Στα συν(+) της ότι είναι paraben free  και περιέχει πανθενόλη, ένα φυσικό μετάξι που ενισχύει την ενδυνάμωση των βλεφαρίδων !

Μοναδικά μειονεκτήματα της είναι η τιμή της, περίπου 20€, και το ότι σκληραίνει σχετικά τις βλεφαρίδες μετά απο 2 στρώσεις, για μένα όμως αυτό δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Αξίζει το κάθε ευρώ της, αφού η εώς τώρα αγαπημένη μου ήταν η Hypnose Dolls by Lancome που κοστίζει σαφώς περισσότερα!

Για εσάς που αγαπάτε τις mascaras, σαν την συστήνω ανεπιφύλακτα, απλά και μόνο για το φανταστικό της αποτέλεσμα και την απίστευτη διάρκεια της.

Πώς σας φάνηκαν Fairy - Girls? Θα δοκιμάζατε κάποιο από τα δύο ?

Many Kisses from glowing Fairy {oo} Mary!
*Τα παραπάνω προιόντα στάλθηκαν σε μένα με σκοπό την δοκιμή και την παρουσίαση τους αλλά η γνώμη μου είναι όπως πάντα αντικειμενική και αληθινή!
 

13 σχόλια:

  1. Πρέπει να είναι πολύ καλή εταιρεία όσο διακρίνω!Η μασκάρα πάντωs μου έμεινε....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H djv mascara ειναι απο τις κορυφαίες του είδους στην ασιατική αγορά, και αν την δοκιμασεις θα κολλησεις!! Φιλιά

      Διαγραφή
  2. Φαίνεται πολύ καλή η bb cream!!Πόσο χαίρομαι όταν μαθαίνω νέα site για καλλυντικά!!!Θα το εξερευνήσω σίγουρα!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά με εξέπληξε πολύ ευχάριστα...έχω κολλήσει μαζί της ειναι γεγονός!! Εχει πολλά διαφορετικά καλλυντικά αυτό το site, νομίζω επιλέγει τα πιο ιδιαίτερα απο το κάθε brand. Ευχαριστώ για το σχόλιο..
      Kisses

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία όλα αλλα η bb φαίνεται πολύ καλή! Ομολογώ τι δεν την είχα ξανακουσει αυτή την εταιρεία :)
    αν θέλεις ακολούθησέ με :http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nαι είναι όντως καλή και η εταιρεία δεν είναι καθόλου γνωστή στην Ελλάδα...Follow done.....
    kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν την είχα ξανακούσει αυτή την εταιρία. Η ΒΒ είναι ακριβούτσικη αλλά φαίνεται να αξίζει!Θα επισκεφτώ το site!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kατά την γνώμη μου αξίζει όλα της τα ευρώ...είμαι στην διαδικασία της παραγγελίας του full size προιόντος....Δεν μπορώ πλέον χωρίς αυτή!
      Ρίξε μια ματιά και περιμένω τη γνώμη σου!

      Διαγραφή
  6. Είναι όντως πολύ καλο tinted moisturizer, έχω και γω τη μίνι έκδοση και με έχει εκπλήξει ευχάριστα παρά το luminizing effect που αποφεύγω λόγω μικτής επιδερμίδας, ίσως δοκιμάσω την matte έκδοση της σύντομα για να συγκρίνω.
    Την μάσκαρα την έχω αλλά δεν την άνοιξα ακόμα...θέλω να δω αν με κάνει να ξεκολλήσω απ' τη lash power της Clinique που φεύγει και αυτή εύκολα με νερό! Για να δούμε...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ κ εγω μεικτή εχω αλλα τελικα πάλι την ίδια παρηγγειλα σε κανονικό μέγεθος..Η ματ έπεται βεβαια... Μου άρεσε πραγματικά πολύ κ χαίρομαι που αρεσε κ σένα..Νομίζω οτι κ η μασκαρα θα σε ενθουσιάσει μεταξύ άλλων, και με την σταθερότητα της. Περιμένω νέα σου οπωσδήποτε...
      Φιλιά

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...