Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Guerlain Meteorites Perles du Paradis -REVIEW-

Hello Fairy-Girls......

2 απο τους 3 χρωματισμούς
Την αγάπη που τρέφω για τις υπέροχες λαμπερές πέρλες του Guerlain την ξέρετε!! Ξέρετε όμως ότι εκτός απο την κλασσική σειρά που αποτελείτε απο τρείς συνδυασμούς αποχρώσεων, κυκλοφορούν και κάποιες περιορισμένες εκδόσεις με ιδιαίτερους χρωματισμούς και υπέροχες συσκευασίες? Αυτή άλλωστε που σας είχα δείξει σε προηγούμενη ανάρτηση μου ήταν επίσης περιορισμένης έκδοσης (Météorites Perles D’Or).

                                                    My collection


Σήμερα θα σας δείξω ακόμα μια limited edition perles, την  Meteorites Perles du Paradis. Με χρώματα παραγματικά παραδεισένια και συσκευασία εξίσου!
Όταν πρωτοείδα την Du Paradis, μου φάνηκε πολύ "ροζ" για τα δεδομένα μου, νόμιζα ότι η χρήση της θα ήταν περισσότερο για ρούζ, αλλά έκανα λάθος! Είναι εξίσου αγαπημένη με τις προηγούμενες! 





Οι κλασσικές διορθωτικές λευκές και πράσινες πέρλες αντικαταστάθηκαν απο έντονες φούξ, λαμπερές ρόζ, απαλές μώβ, χρυσές , μπέζ (ροδακινί) και shimmering ασημί
Είναι μία finishing powder, για να σταθεροποιείτε το μακιγιάζ σας και να φαίνεστε διακριτικά λαμπερή και φρέσκια!

 Κυκλοφορεί σε ένα μοναδικό ροζ κουτί με την κλασσική Guerlain καμέλια στο εξωτερικό του και είναι φανερά μεγαλύτερο απο τα υπόλοιπα! 

 Στο εσωτερικό του έχει ένα πολύ όμορφο ροζ πούφ (που δεν χρησιμοποιώ), το οποίο σταθεροποιεί τις πέρλες και του δίνει έναν ακόμα αέρα πολυτέλειας (όχι πώς το χρειάζεται)!



 Βγάζοντας το πούφ αντικρύζετε τις "μυθικές" πέρλες στα νέα τους χρώματα! 
Οι οποίες είναι φανερά πιο μεγάλες απο τις προηγούμενες εκδόσεις και η ποσότητα τους είναι επίσης μεγαλύτερη. Είναι 50γρ αντί των 30γρ που ήταν οι υπόλοιπες limited edition perles!


σε σύγκριση με τις αλλες εκδόσεις, η 2η και η 4η είναι φανερά πιο μεγάλες σε μέγεθος, σχεδόν διπλάσιες!
Στα swatches προσπάθησα πολύ για να μπορέσω να σας δείξω το αποτέλεσμα που αφήνουν! Είναι heavy swatces γιαυτό μην τρομάζετε από την έντονη λάμψη! Xρησιμοποίησα το πινέλο μου Guerlain που είναι αποκλειστικά για την εφαρμογή του συγκεκριμένου προϊόντος!

σε φυσικό φώς!
με flash
Τελικά είναι ένα προιόν μακιγιάζ που όχι μόνο αξίζει τον κόπο να το χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου (όπως εγώ) αλλα είναι και ένα κουτάκι που ομορφαίνει τη μέρα και τον χώρο σου!!

Τιμή, περίπου 60€ για τα 50γρ, ενώ οι υπόλοιπες κοστίζουν περίπου 50€ για 30γρ! Good deal.....

Least but not last, έχει την κλασσική μυρωδιά της βιολέττας που έχουν όλοι οι meteorites και εγώ την λατρεύω!! Δεν ξέρω βέβαια αν την αγαπώ επειδή είναι μια αγαπημένη μου καθημερινή συνήθεια εδώ και 7 χρόνια αλλά νομίζω ότι από την αρχή με είχε κερδίσει και ως μυρωδιά!!

Kαι όπως λέει η Christine από το Temptalia :
 " Είναι το είδος του προϊόντος που είτε κάνει κάποιον να το αγαπήσει και να το εντάξει στην καθημερινή του ρουτίνα, είτε δεν θα καταλάβεις ποτέ γιατί τελικά κάποιος ξοδεύει χρήματα για να αποκτήσει κάτι που δεν φαίνεται καθόλου, ή έστω που δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου! Είναι εντάξει να νιώθεις και με τους δύο τρόπους, αυτό που είναι σημαντικό είναι απλά να απολαμβάνεις το make-up σου, με ή χωρίς αυτό!" ("This is the kind of product that either makes it into your everyday routine or you'll never understand how anyone on earth could shell out money for something they can't (or barely) see. It's okay to feel either way; what's most important is that you enjoy your makeup.")


Ελπίζω να σας άρεσε η παρούσιαση μου Fairies.....Πώς σας φάνηκε η Du Paradis?

Κisses from meteorites perles addicted Fairy {oo} Mary!

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ναι πραγματικα εχεις δικιο. Ταιριαζει πολυ. Ευχαριστω για το σχολιο σου

      Διαγραφή
  2. Aγαπω παρα πολυ Guerlain και ενταξει,δε τρελαινομαι για τη μυρωδια,αλλα εχω σχεδον τα παντα απο Terracota σε οποιαδηποτε μορφη τη βγαλει....
    Αλλα τα συγκεκριμενα,αστα,ειχα ενα απο αυτα και τα κυνηγουσα σε ολο το δωματιο,μου πεφτανε κατω συνεχεια οι περλες, το πατωμα γινοταν σα μετα απο paintball πολεμο,ασε....
    Ειναι να μη βιαζεσαι... και να εισαι προσεκτικη,ιδιοτητα που δεν ειχα ποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελασα πολυ με το μηνυμα σου κ το φανταστηκα να συμβαινει. ;-) Δεν μπορω να πω οτι εμενα που πεφτουν συχνα αλλα ενιοτε κυνηγαω απο καμια. :-D Οσο για την τερακοτα δεν την εχω δοκιμασει γτ ειμαι τρελλη με τους μετεοριτες. Καθενας με την τρελλα του λοιπον. αλλα συμφωνεις οτι τα προιοντα Guerlain σε ωθουν να τα κανεις συλλογη;
      φιλια

      Διαγραφή
  3. Ohhh I like it it looks so cool
    Enter to my giveaway http://daphniaslife.blogspot.gr/2013/02/giveawayohh-lala-jewls.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...