Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

La Prairie Advanced Marine Biology cream and tonic-REVIEW

Hallo  Fairy-Girls.....
 Πολλές απο εσάς σε προηγούμενη ανάρτηση  μου είπατε πόσο τυχερή είμαι, που μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω προιόντα της εταιρείας La Prairie και φυσικά δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω μαζί σας! Τα προιόντα της  σειράς Advanced Marine Biology έχουν αποκλειστικό συστατικό τα θαλάσσια φύκη που έχουν υποστεί ζύμωση . Είναι πλούσια σε θαλάσσια αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην άμυνα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, ενώ παράλληλα συσφίγγουν και τονώνουν. H σειρά απευθύνετε στην ηλικιακή ομάδα 25-35 ετών!

 
Ο λόγος σήμερα για την κρέμα ημέρας  Advanced Marine Biology cream with spf20 ! Βασική προυπόθεση ο δείκτης προστασίας  πλεόν στην κρέμα ημέρας μου! Εϊναι μία κρέμα η οποία με μια πρώτη ματιά φαίνεται πολύ πλούσια, αλλά στη πραγματικότητα είναι μία κρέμα-τζέλ με πολύ λεπτη υφή σε ανοιχτό πράσινο χρώμα, το οποίο εγώ προσωπικά λάτρεψα! Έχει μία ελαφριά μυρωδιά θαλασσινής αύρας, καθόλου έντονη και μάλλον ευχάριστη σε μένα! Δεν είναι μία κρέμα που κάνει θαύματα στην αντιγύρανση (παρόλο που είναι μία από τις δράσεις της σύμφωνα με την La Prairie), αλλά μέσα σε ένα μήνα χρήσης της, απέκτησα πιό ομοιόμορφο χρώμα στο πρόσωπο μου, βαθιά πραγματική ενυδάτωση, ελαστικότητα και πιο σφιχτούς πόρους.
 Μειονέκτημα? Εννοείτε η τιμή της (η οποία ξεπερνάει τα 145€), και το ότι δεν είναι μία κρέμα τόσο πολύ διαφορετική από τόσες άλλες οικονομικότερες (νομίζω όλες οι κρέμες είναι πιο οικονομικές απο την La Prairie!).
Θα την ξανα αγόραζα? Την συγκεκριμένη δεν νομίζω, καλή αλλά όχι τόσο καλή..
(υπάρχει άλλη καλύτερη για την οποία θα σας μιλήσω σε επερχόμενη ανάρτηση!)    

 Από την  ίδια σειρά χρησιμοποιώ και το
το οποίο σύμφωνα με την La Prairie.. 
αναζωογονεί • φωτίζει  • οξυγονώνει
Ένα τρίχρωμο κοκτέιλ 3ών-φάσεων που απελευθερώνει
βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες και οξυγόνο
φωτίζοντας, τονώνοντας και αναζωογονώντας την
επιδερμίδα σας. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς και
αναστέλλει την εμφάνιση της ερυθρότητας. 
 Kάνει ότι υπόσχεται? Ναι και πάλι ναί! 
Δεν το λές αποκλειστικά τονωτική λοσιόν, είναι και λίγο σαν serum αφού μετά την ανακινήση ώστε  να ανακατευτούν καλά οι 3 φάσεις, το απλώνεις στο πρόσωπο με τα δάχτυλα, ασκώντας κάποια πίεση και αυτό ενυδατώνει και τονώνει παράλληλα όλο το πρόσωπο και νιώθεις ότι δεν χρειάζεται να προχωρήσεις σε επιπλέον κρέμα για ενυδάτωση! Πραγματικά χαρίζει στο πρόσωπο λάμψη, το τονώνει αισθητά, σφίγγουν οι πόροι και η επιδερμίδα ακτινοβολεί! Βέβαια αυτό το αποτέλεσμα δεν το βλέπεις αμέσως αλλά μετά απο 3 εβδομάδες το διαπιστώνεις με τα ίδια σου ματάκια!! Τεραστια αλλαγή. Πραγματικά δεν έχω δοκιμάσει καλύτερη τονωτική λοσιόν!
Ας μην γίνω γραφική λέγοντας ότι βασικό μειονέκτημα είναι η τιμή του, (περίπου 70€) αλλά σε αντίθεση με την κρέμα είναι ενα προιόν που αξίζει τα λεφτά του και δεν τελειώνει και τόσο εύκολα όσο νομίζετε. Για του λόγω του αληθές δείτε το δικό μου μετά απο 8 μήνες χρήσης!  


 Οπωσδήποτε θα το ξανα αγοράσω!
Δείτε την κρέμα μου μετά από 8 μήνες χρήσης!



Mία διευκρίνηση για τα προιόντα της εταιρείας La Prairie, καταλαβαίνω ότι για όλες μας είναι απαγορευτικές αυτές οι τιμές, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι συστάσεις των κρεμών αυτής της εταιρείας είναι τέτοιες που χρειάζονται πολύ μικρές ποσότητες για την εφαρμογή τους! Το αποτέλεσμα είναι τα προιόντα να κρατάνε πολύ περισσότερο απο άλλες ευρείας κατανάλωσης κρέμες! Εγώ χρησιμοποιώ την κρέμα μου σχεδόν 8 μήνες και δεν έχει τελειώσει ακόμα! Οπότε μία κρέμα το χρόνο δεν είναι πολύ απαγορευτική! Την επόμενη φορά που θα περάσετε μπροστά απο τα προιόντα της La Prairie ζητήστε ένα δειγματάκι απο την παραπάνω τονοτική λοσιόν και ένα απο μία κρέμα που αντιστοιχεί στις ανάγκες σας και ίσως δείτε και εσείς την διαφορά!
 Άλλωστε fairy-Girls οι κρέμες για το πρόσωπο μας είναι ένα είδος επένδυσης που κάνουμε και θα αποδώσει κέρδος στο άμεσο μέλλον!
 
 Έχετε δοκιμάσει προιόντα La Prairie Fairy-Girls?  Περιμένω τα σχόλια σας!

Many Kisses from sea beauty and Fairy{oo}Mary ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...