Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

La Prairie- 3min cellular peeling - REVIEW

What's up Fairy - Girls ?
Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με ένα ιδιαίτερο προιόν της εταιρείας La Prairie, το  3min cellular peeling, ένα κατά άλλα πολύ διαφορετικό προιόν από όσα γνωρίζεται. Δεν θα σας κρύψω πρίν συνεχίσω ότι το μόνο που "μισώ" στην συγκεκριμένη εταιρεία είναι οι τόσο μα τόσο απαγορευτικές τιμές της για όλους μας. Έτυχε να είμαι  "προνομιούχα" κάποια στιγμή και να κερδίσω αρκετά προϊόντα της La Prairie τα οποία χρησιμοποιώ τον τελευταίο χρόνο σταθερά και θα τα δούμε όλα αναλυτικά κάποια στιγμή !
Στο θέμα μας τώρα, το 3min cellular peeling, όπως λέει και το όνομα του είναι ένα peeling τριών λεπτών που ανανεώνει τα κύτταρα της επιδερμίδας του προσώπου. Στην πραγματικότητα είναι μία παχύρευστη κρέμα, χωρίς ίχνος κόκκων (χημικό peeling) τοποθετημένη σε ένα υπέροχο γυάλινο βάζο και συνοδευόμενη απο ένα ακρυλικό βουρτσάκι για την εφαρμογή της μάσκας. Εγώ προσωπικά προτιμώ τα χέρια για την εφαρμογή της γιατί το βουρτσάκι απορροφάει μια διόλου ευκαταφρόνητη ποσότητα κρέμας, η οποία είναι κρίμα να πάει χαμένη,δεδομένου της τιμής της ! Μόλις την εφαρμόσεις στο πρόσωπο νιώθεις ένα μικρό γαργάλημα και μικρά μικρά τσιμπιματάκια, απόδειξη πως δουλεύει, την αφήνω συνήθως παραπάνω από 3 λεπτά περίπου 5' με 7' και στη συνέχεια την ξεπλένω με χλιαρό νερό!  
Το αποτέλεσμα? Πολύ αγνό-καθαρό πρόσωπο, λίγο κόκκινο (αλλά υποχωρεί μέσα σε μισή ωρίτσα), με πόρους ορατά πιο σφικτούς, λαμπερό και φρέσκο
Το χρησιμοποιώ κάθε εβδομάδα και η σφρυγιλότητα και η λάμψη παραμένουν στο πρόσωπο! Όταν χρησιμοποιείται εντατικά τα αποτελέσματα της είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! Παρά το ευαίσθητο της επιδερμίδας μου, δεν με ενόχλησε στο ελάχιστο!


Θα το ξανα-αγόραζα? Οπωσδήποτε ναι λόγω της αποτελεσματικότητας του, αλλά θα πρέπει να κάνω οικονομίες από τώρα!
Αρνητικά ? Η τιμή του, η τιμή του και μόνο η τιμή του! (140-180 € τα 40 ml)

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι απο την La Prairie το οποίο σας άρεσε ιδιαίτερα?

Many sweet kisses from Fairy {oo} Mary ! 

5 σχόλια:

  1. πολύ τυχερή ωραία :-)
    δε ξέρω αν θα δοκίμαζα κάποιον τέτοιο προϊόν οι τιμές τους ξεφεύγουν πάρα πολύ για ένα προϊόν εντατικής χρήσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρα πολύ τυχερή πραγματικά! Είναι ομως καποια προιοντα οπως αυτο που κανουν αισθητη διαφορά και δεν τα βρισκεις σε αλλες εταιρείες! Ασε που ρο χρησιμοποιω 1 χρόνο τώρα και εχει για κανα 3μηνα ακομα!! ΜΕτά το χάος!:-)

      Διαγραφή
  2. εχω την κρεμα ματιων της la prairie και ειναι οτι πιο ενυδατικο εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης για τα ματια μου.τετοια προιοντα ομως πλεον ειναι πολυτελεια.με κανενα 35% και παλι δυσκολα θα την ξαναγορασω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνα απόλυτα μαζί σου, αλλά όμως κάνουν δουλειά και το βλέπω στον εαυτό μου!!! Με ενα 35% κάτι γίνετε παρόλα αυτα, 1 προιόν το 6 μηνο ίσως?

      Διαγραφή
  3. Πάρα πολύ ακριβά στην εποχή που ζούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...