Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Flormar mauve haul!

Γεια σας, γειά σας.....
Ήρθε η μέρα επιτέλους που παρέλαβα το πολυαναμενόμενο δεματάκι από την εταιρεία καλλυντικών Flormar.. Τη χαρά μου τη φαντάζεστε....αυτό που δεν φαντάζεστε είναι το ύφος μου όταν άνοιξα το ροζ σακουλάκι και είδα ότι όλα τα προιόντα που μου έστειλαν ειναι ΜΟΒ! Ενα από τα αγαπημένα μου χρώματα! Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια, ας σας τα παρουσιάσω:
 Ένα υπέροχο μοβ Lipgloss, ένα ακόμα FLormar μανό σε μοβ ιριδίζουσα απόχρωση, glitter mauve eyeliner και ένα μολύβι ματιών σε απόχρωση....μα τι άλλο??? ΜΟΒ !

Swatches 
με φλάς
με φυσικό φώς

Ας τα δούμε  πιο αναλυτικά!

Το lipgloss παρόλο που από μόνη μου πιθανότατα δεν θα το αγόραζα σε αυτή την απόχρωση, γιατί για κάποιο άγνωστο λόγο αποφεύγω τα έντονα χρώματα στα χείλη μου, ήταν πολύ ωραίο τελικά. Έχει πολύ ωραία χρωματική απόδοση, δεν κολλάει στα χείλια, και ενώ το φόρεσα μόνο του και μου κράτησε περίπου 3  με 4 ώρες γεγονός άξιο λόγου μια και μιλάμε για lipgloss. Tο μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι μου άφησε μια υυποψία αφυδάτωσης στα χείλια προς το τέλος της διάρκειας του.

Στη συνέχεια θα σας δείξω το προϊόν που μου άρεσε  περισσότερο.Mauve Glitter Eyeliner! Και μοβ και με glitter... Πολύ καλή εφαρμογή με πινελάκι, εύκολη και αποδίδει άμεσα χρωματικά χωρίς να χρειάζεται να βάζεις και να ξαναβάζεις. Έμεινε αναλλοίωτο σχεδόν όλη μέρα στα μάτια μου.


 Το μολύβι ματιών είναι ένα κανονικό μολύβι ματιών σε μοβ απόχρωση και αποδίδει πολύ αποτελεσματικά στα μάτια χωρίς καθόλου προσπάθεια!
Το φόρεσα σήμερα το πρωί και είναι ακόμα στη θέση του
                               Δείτε το.....

 Για το τέλος άφησα το μανό της Flormar  από τη σειρά Miracle colors, supershine. Είναι ένα μοβ μανό διαφορετικό από αυτά που σας έδειξα εδώ. Αυτο είναι ένα μανό περισσότερο βραδινό αλλά πολύ εντυπωσιακό. Έχει μοβ ιριδίζοντα στοιχεία στη σύνθεση του και με 2 στρώσεις είναι πολύ έντονο και σίγουρα τραβάει την προσοχή στα χέρια! Η εταιρεία λέει ότι είναι μεγάλης διάρκειας, αλλά αυτό θα σας το πώ σε μερικές μέρες αφού έχω σκοπό να το αφήσω στα νύχια μου μέχρι να χαλάσει!


 Αφού λοιπόν δοκίμασα αρκετά διαφορετικά προιόντα της FLormar μπορώ να πώ ότι πολύ ευχαριστημένη απο την ποιότητα των προϊόντων της. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες Flormar. Αξίζει να αναφέρω ότι τα προιόντα είναι όλα σε πολύ προσιτές τιμές.  Επόμενη αγορά? Σίγουρα ένα foundation και ένα ρουζ.....Γιατί τα ρουζ...ποτέ δεν είναι αρκετά...

Kisses from all mauve Fairy {oo} Mary !



 Η γνώμη μου για τα παραπάνω προιόντα είναι απολύτως προσωπική και σε καμία περίπτωση η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση!

15 σχόλια:

  1. το μανό και το eyeliner τα έχω πολύ όμορφα και τα δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ, βέβαια... μη δείς και εσύ μοβ!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tha koitajw na dokimasw kapoia proionta.mono to mano exw dokimasei kai to crayon tis flormar.sygkekrimena me ta mano emeina ekplikti kai janagorasa.twra omws tha koitajw kai ta alla eidika to molybi kai to Mauve Glitter Eyeliner mu aresan para poly,kai san xrwma....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to lipgloss ontws polu wraio xrwma!kaloforeta!!
    http://thoughtsofamakeupaholic.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΤΡΕΥΩ μοβ!!!!!! πολυ ωραια πραγματακια...με γεια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πεθαίνω για μοβ!!! Όλα είναι πολύ όμορφα, αλλά νομίζω πως ερωτεύτηκα το βερνίκι! ;) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Fwteini Princessofbeautyland- Σε ευχαριστώ πολύ
    Stavroula DrugstoreBLover- Τελικά όλες λίγο πολύ μία κρυφή αγάπη για το μοβ την έχουμε!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το eyeliner με το γκλιτερ ειναι τελειο!!

    πολυ ομορφα ολα τα μωβ!!
    φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το eye-liner είναι υπέροχο.http://nailsartgr.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. caramellitsa ..... Ευχαριστώ καλή μου....φιλιά και απο εμένα.
    Nails Art Design Greece....είναι όντως καλό και έχει και μεγάλη διάρκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...