Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

My Fall wish list

Το φθινόπωρο έκανε αισθητή την παρουσία του τις τελευταίες μέρες. Παλαιότερα όταν έμπαινε το φθινόπωρο και ειδικά όταν άλλαζε η ώρα και νύχτωνε απο τις 5 το απόγευμα με έπιανε μια αδικαιολόγητη μελαγχολία!! Τα τελευταία χρόνια όμως έχω αρχίσει να αγαπώ και αυτήν την εποχή όπως και τις υπόλοιπες τρείς. Έτσι λοιπόν μαζευόμαστε λίγο περισσότερο στο σπίτι, φοράμε λίγο πιο ζεστά ρούχα , αλλάζουμε την ντουλάπα μας και βγάζουμε τις κουβερτούλες για να αρχίσουμε τα χουχουλιάρικα σαβατοκύριακα με dvd στον καναπέ.
   
Κάθε νέα εποχή αλλάζουμε τα πάντα, απο ρούχα, παπούτσια, διάθεση, έτσι χρειάζομαστε και μια μικρή ανανέωση στο μακιγιάζ μας.
'Εφτιαξα μια wish list  απο προιόντα που έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές για αυτά και θα ήθελα φέτος να τα αποκτήσω.
WISH LIST PRODUCTS

1. Είναι ενα fond de teint που αν δίνει την λάμψη που υπόσχεται απλά θα κολλήσω μαζί του.


Lumi magique της  L'oreal {τιμή: 18€}



2. Ενα primer που υπόσχεται λάμψη, διόρθωση της υφής της επιδερμίδας, ενυδάτωση σαν serum, μείωση της λιπαρότητας, απάλυνση των γραμμών έκφρασης και μεγαλη διάρκεια μακιγιαζ με την ελάχιστη γυαλάδα.
Stila one step correct-primer {τιμή: 30€}


3. Το γνωστό πλέον στον κόσμο της ομορφιάς beauty blender για την εφαρμογή του make-up και του υγρού ρούζ..Υπόσχεται υπέροχο αποτέλεσμα και τουλάχιστον 6μηνη διάρκεια ζωής. Και είναι και ρόζ, κάτι που απο μόνο του αποτελεί λόγο να το αποκτήσεις.
                                
beauty blender {τιμή: 20€}


4. Μια υπέροχη βούρτσα μαλλιών που ξεμπερδεύει τα μαλλιά χαρίζοντας τους την μέγιστη φροντίδα, ειδικά σχεδιασμένη για τα λεπτά μου μαλλιά (και κυκλοφορεί σε ακόμα 2 τύπους, για κανονικά και χοντρά μαλλιά) και βραβευμένη σαν το καλύτερο προιόν για τα μαλλιά για το 2012.

Michel Mercier Detangling Brush 
For Fine Hair Pink  {τιμή :18,00€}


5. Υγρά μαντηλάκια με τα οποία τυλίγουμε τα στεγνά ίσια μαλλιά σε μικρές τούφες τις οποίες στο τέλος δένουμε, τα αφήνουμε μία ώρα και αφού τα λύσουμε έχουμε υπέροχες μπούκλες που κρατάνε μέχρι το επόμενο λούσιμο. Είναι ένα προϊόν το οποίο ενθουσιάστηκα μόλις το είδα, αφού μου αρέσει να αλλάζω look στα μαλλιά μου, με την μικρότερη δυνατή όμως ταλαιπωρία για αυτά!!
Rageaze Twist and Curl {τιμή :5,00€ τα 25 τεμάχια}

Και αν τυχόν αναρωτιέστε πώς θα τα αποκτήσω όλα αυτά, σας δηλώνω με ενθουσιασμό ότι θα τα αποκτήσω όλα μαζί απο ένα site με δωρεάν μεταφορικά παγκοσμίως και του οποίου την ύπαρξη μέχρι χτές αγνοούσα. Μου έγινε γνωστό μέσω του blog της νέας μου φίλης 'Ελενας και την ευχαριστώ γι΄ αυτό, elenasfinds.blogspot.gr , ρίξτε μία ματιά και θα κολλήσετε!!!
Το site για το οποίο γίνετε λόγος είναι το http://www.beautybay.com, μόλις κάνω την πρώτη μου παραγγελία θα σας πώ τις εντυπώσεις μου και φυσικά θα κάνω αναλυτικά reviews για όλα τα προιόντα.

'Εχετε μήπως δοκιμάσει κανένα απο τα παραπάνω προιόντα? Περιμένω τις γνώμες και τα σχόλια σας.

Kisses

Fairy...Mary 

5 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστώ για την αναφορά!!! Καλή αρχή!!! ;o))XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ'αυτα και μ' αυτα 100 ευρω δεν μας φτανουν....ΧΑΛΑΛΙ ΒΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, καλά τι είναι 100 €??? Τουλάχιστον θα είμαστε όμορφες και με σγουρά μαλλιά!!!

      Διαγραφή
  3. αυτή η βούρτσα νομίζω μου κλείνει το μάτι :)

    αν θες π΄ρνα μια βόλτα από δω http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...