Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Dermalogica Medibac clearing kit - REVIEW

Hello fairy-girls...... 

Σήμερα λέω να μιλήσουμε για το δέρμα. 'Εχω μικτό δέρμα που κατά καιρούς έχει εξάρσεις και βγάζει κάτι αντιαισθητικά εσωτερικά σπυράκια που μου χαλάνε την ψυχολογία (και το πρόσωπο εδω που τα λέμε). Νομίζω ότι πολλές απο εσάς βιώνουν κάτι παρόμοιο , το οποίο οι δερματολόγοι ονομάζουν "περιοδική  ακμή ενηλίκων". Σε μία τέτοια λοιπόν περίοδο έξαρσης , με ένα πολύ μεγάλο και ενοχλητικό σπυράκι, είχα επισκεφτεί την αισθητικό μου για την καθιερωμένη μηνιαία αποτρίχωση, και μου πρότεινε ενα "κιτ" για την "ακμή ενηλίκων" σε ειδικό μέγεθος.
Το όνομα αυτού Medibac clearing kit της Dermalogica. Αποτελείται απο 5 προιόντα σε ειδικό μέγεθος και ενα 6ο προιόν σε μορφή δείγματος. Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες περίπου και έχω δεί θεαματικά αποτελέσματα όσον αφορά στη λιπαρότητα και στην μείωση των δερματικών "ανωμαλιών". Αν υποθέσουμε δλδ ότι υπάρχει ένα ενοχλητικό σπυράκι , κάνοντας αυτη τη θεραπεία των 5 προιόντων εντος 3 ημερών το μέγιστο θα αρχισει να εξαφανίζεται!!! Ας δούμε αναλυτικά τα προιόντα του κίτ..

1. Clearing skin wash..
Η Dermalogica το περιγράφει ώς εξής:

Φυσικά αφρίζων καθαριστικό, αποτελεί το τέλειο προϊόν για να ξεκινήσει o επί εικοσιτετραώρου βάσης έλεγχος των ακνεϊκών βλαβών, των φαγεσώρων και της υπερβολικής λιπαρότητας στην επιφάνεια του δέρματος. Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα και αρώματα.


Ξεχωρίζει γιατί…
  • Ο συνεργιστικός αντιακνεϊκός συνδυασμός Γλυκόριζας, Γάλακτος Γαϊδουράγκαθου, Λεμονιού, Αρνικας και Περγαμόντου ηρεμούν το δέρμα ενώ παράλληλα εμποδίζουν μελλοντικές ακνεϊκές εξάρσεις.
  • Το Σαλικυλικό οξύ διεγείρει τη φυσική απολέπιση, βοηθά στην αποσυμφόρηση και ελαχιστοποιεί το σχηματισμό ακμής.
  • Το έλαιο Τεϊόδεντρου,ο Ευκάλυπτος, ο Ύδραστις και το  Χαμομήλι περιορίζουν τα βακτήρια που προκαλούν ακμή.
 Έχω να πώ ότι κάνει ό,τι υπόσχεται!! Ένα ελαφρύ τζέλ καθαρισμού που χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για να κάνει τον απαιτούμενο αφρό και αφήνει το δέρμα καθαρό και αναζωογονημένο!! Περιέχει 50 ml .

2. Clearing mattifier (15 ml)

Μια φαρμακευτική τοπική θεραπεία που καθαρίζει τις βλάβες, μειώνει τη συμφόρηση του δέρματος και ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Σιλικόνες εισχωρούν απαλά μέσα στο δέρμα βοηθώντας να μειωθούν οι λεπτές ρυτίδες και να εξομαλυνθεί η υφή του δέρματος. Η νιασιναμίδη, το εκχύλισμα μαγιάς, το αγριοκάστανο, η πανθενόλη (προ-βιταμίνη B5) και η καφεΐνη ρυθμίζουν την παραγωγή σμήγματος ενώ τo σαλικυλικό οξύ βοηθά στον καθαρισμό των  φραγμένων πόρων για αποφυγή μελλοντικών εξάρσεων. Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα και αρώματα.
Αυτό το υπόλευκο σαν σιλικόνη τζέλ το βάζουμε το πρωί σε καθαρό πρόσωπο στις ζώνες λιπαρότητας,  με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η λιπαρότητα σε αυτές τις περιοχές και να μειώνονται οι τυχόν ατέλειες που ήδη υπαρχουν!! Και αυτό το προιόν κάνει ότι υπόσχεται! Αυτό σκέφτομαι να το αγοράσω και σε full size, στην τιμή των 50€ για 40 ml!!


 3. Overnight Clearing Gel (15 ml)

Η χρήση του είναι αντίστοιχη του  Clearing mattifier μόνο που αυτό το χρησιμοποιούμε μετά απο τον βραδινό καθαρισμό για να μειωθούν οι ήδη υπάρχουσες ατέλειες!! Επίσης πολύ καλό προιόν , αν και μου τελειώσε ήδη, πολύ πριν τελειώσουν τα άλλα....

4. Sebum clearing mask (22ml)

Μια δροσιστική, βαθιά καθαριστική μάσκα αργίλου με Καολίνη και Μπετονίτη, που καθαρίζει, απορροφά το υπερβολικό σμήγμα της επιφάνειας του δέρματος και αποτρέπει την εκδήλωση μελλοντικών βλαβών για πιο καθαρό και υγιές δέρμα.Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα και αρώματα. 

Μία πολύ καλή μάσκα που αφήνει το δέρμα με μια πολύ ωραία αίσθηση καθαριότητας και δροσιάς. Βοηθάει άμεσα στην αποσυμφόρηση των ατελειών. ( ε, να μην γραφω συνέχεια για τεράστια σπυράκια , δεν ακούγεται και πολυ καλά ε?) 
 5.Concealing spot treatment (3 ml)

Μια εντατική θεραπεία με φυσική απόχρωση που στοχεύει στην κάλυψη των βλαβών στη διάρκεια της ημέρας. Θείο και Οξείδιο Ψευδαργύρου στοχεύουν στη γρήγορη απομάκρυνση των ακνεϊκών βλαβών και στην εξάλειψη των βακτηριδίων της ακμής. Ιδανικό για άτομα ευαίσθητα στο υπεροξείδιο του βενζολίου.Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα και αρώματα. 

Eίναι το μόνο προιόν απο το κίτ που με άφησε αδιάφορη και το χρησιμοποίησα ελάχιστα, δεν μου έδωσε κάλυψη και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα στο πρόσωπο μου.

Όσον αφορά το δείγμα που συνοδεύει το κιτ είναι μια lotion , oil control , και βοηθάει στην μείωση και στον έλεγχο της λιπαρότητας και της γυαλάδας. Θα είμαι ειλικρινής.... ούτε αυτό το δοκίμασα!!!

Το κιτ μπορείτε να το βρείτε στο επίσημο site της Dermalogica http://www.dermalogica-hellas.gr στην τιμή των 35€. Αξίζει τα λεφτά του? Ναι, τα αξίζει εάν εστω και μία φορά το μήνα υποφέρεις απο τέτοιου είδους ακνεικές εξάρσεις ατελειών!! 
Σε ένα επόμενο post μου θα σας μιλήσω για μία σπιτική-μαγική-απολύτως οικονομική, συνταγή μάσκας προσώπου με σαλικυλικό οξύ που κάνει θαύματα!!! Μείνετε συντονισμένοι!!!

Λοιπόν πώς σας φάνηκε το review μου για το κιτ της Dermalogica? Έχετε παρόμοιες ακνεικές εξάρσεις? Έχετε δοκιμάσει παρόμοια προιόντα για την μείωση της λιπαρότητας ?

Kisses and happy clear (spot-free) faces from Fairy {oo} Mary 

4 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...